Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne na wymiar

IP: *.proflink.pl 15.08.16, 20:55
Witam, chciałabym wykonać meble do kuchni na zamówienie, jednak w ogóle się nie orientuję w firmach zajmujących się takimi usługami, a nie chciałabym źle trafić. Może ktoś mógłby mi doradzić, jaką firmę polecacie albo odradzacie. Z góry dziękuję za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.toya.net.pl 17.08.16, 22:31
      Domator, ul. Jasińskiego w Przemyślu. Jakość na najwyższym poziomie, cena jeszcze wyższa. Długie terminy. Świetnie dobierają kolory. Trwałość bardzo dobra, co świadczy, że używają dobrych materiałów.Technologicznie to chyba nie mają barier. Robiłem u nich 8 lat temu meble do łazienki. Zrealizowali mi na moje życzenie pewien pomysł, który do dzisiaj budzi podziw u ludzi, którzy pierwszy raz to widzą. Ale podkreślam ! Bardzo drogo !
      • Gość: fakt Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.ip.oxynet.pl 20.04.17, 06:27
        Ja tam próbowałem robić, a dlaczego próbowałem ?! .... bo Pani "projektantka" nie uwzględniła żadnego mojego pomysłu, jak zobaczyłem projekt to miałem wrażenie że widzę całkiem inne pomieszczenie. Zgadzały się tylko wymiary ścian reszta totalna samowolka. Obejrzałem z żoną powiedziałem by uwzględniła nasze wcześniejsze ustalenia z wnęką na barek (na projekcie ta ściana była zamurowana) i miała oddzwonić...... numer miała dobry bo dzwoniła za pierwszym razem że ma projekt.... czekam na ten telefon już 3 lata !!! Naprawdę totalna olewka klienta a piękne meble z każdym najmniejszym moim szczegółem zrobiła inna firma (i tu nie powiem kto by nikt nie zarzucił, że kogoś reklamuję - ale jestem żywą antyreklamą Domatora).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka