Dodaj do ulubionych

Quiz po przemysku

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.04.18, 17:29
czyli sprawdź swój wzrok, pamięć... i przyszłość miasta - KLIK

Na zdjęciach widać dwóch radnych z klubu RC?
Obaj są członkami zarządu klubu, który odwiedził ciągle nam panującego w celu złożenia hołdu?
Tradycyjne przedwyborcze przemyskie jasełka?

PS Inwestorzy nadal nie chcą przyjść? Dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Cypis Re: Quiz po przemysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.18, 17:14
      Jeżeli jakiś nieudacznik lub malkontent to ujrzy, to jest ryzyko, że szlag może go trafić. W związku z powyższym zaleca się zachować ostrożność po kliknięciu - KLIK

Czy obdarowany jest nadal urlopowanym bezpłatnie (od kilkunastu lat) dyrektorem Wojewódzkiego Szpitala im. Św. Ojca Pio w Przemyślu?
      • Gość: q Re: Quiz po przemysku IP: *.oxylion.net.pl 23.04.18, 19:27
        i ja już mam kandydata na Prezydenta Miasta... myslę że najlepszym będzie Pan... KLIK KLIK... On wszystko WYKLIKUJE... inwestorow, aquaparki, drogi, chodniki, będzie KLIK i KLIK... i zmniejszy się zatrudnienie w Urzędzie... bedzie wiecej pieniędzy... po prostu KLIK KLIK i KLIK
        • Gość: Cypis Re: Quiz po przemysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.18, 20:15
          Czyli za kilka miesięcy będziemy świętowali 16-lecie dyrektorowania placówce z urlopu bezpłatnego?

I co z tego, że masz kandydata, skoro ten kandydat zapowiedział, że odda głos na ciągle nam panującego?

Nie pamiętasz kto obiecywał "inwestorow, aquaparki, drogi, chodniki... i zmniejszy się zatrudnienie w Urzędzie... bedzie wiecej pieniędzy..." i nie tylko?
          Masz ochotę na serię KLIK-ów przypominających kto i co... od 2002 roku?
          Jeżeli tak, to daj znać!
          • Gość: q Re: Quiz po przemysku IP: *.oxylion.net.pl 23.04.18, 21:34
            mnie interesowalyby Twoje KLIKI jako Prezydenta Miasta... Ty przecież Klikasz jak to jest tu jak to jest tam... wszędzie lepiej... POKLIKAJ jako włodarz. Miasta...
            • Gość: Cypis Re: Quiz po przemysku IP: 95.41.4.* 23.04.18, 22:59
              Gość portalu: q napisał(a):

> mnie interesowalyby...

KLIK
            • Gość: Q.. Re: Quiz po przemysku IP: *.przemysl.zicom.pl 27.04.18, 22:48
              w ostatnich wyborach startował z komitetu łoleszka, miał obiecaną posadę prezesa, ciemny lud przemyski nie poznał się na tych "geniuszach"...stąd frustracja która przerodziła się w zaburzenie klik, klik
              • Gość: Cypis Re: Quiz po przemysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.04.18, 23:59
                Ale rano i wieczorem w paciorku... "8. Nie będę mówił fałszywego świadectwa,,," ?

• Gość: Q Re: Quiz po przemysku IP: *.przemysl.zicom.pl 29.04.18, 22:02
                  Każdy pajac osądza według siebie...
                  • Gość: Cypis Re: Quiz po przemysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.18, 23:15
                    KLIK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka