Dodaj do ulubionych

Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 13:30
Goooooffciaaa!!!!! Dziewczę nasze drogieeee!!!!
Wook gdzieś zgubił Ta niebogę? :)))))
Obserwuj wątek
    • wook Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 16:46
      wook ci gada: olaboga,
      gofci nie ma!!
      wielka szkoda :)))
      • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 20:55
        jaka szkoda? moi mili :)))
        ja tu jestem w kazdej chwili :)
        albo duchem albo w necie
        ale mysle o Was przecie ;)
        • wook Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 21:33
          no co wy, domorośli poeci, czy to już tak na stałe???
          • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 22:01
            hihihi...chyba nie...jakos nie mam dzisiaj glowy do rymow...ale Ty wook, no i
            Muminek...jestescie genialni :))) wyrazy uznania :)
            • wook Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 14:51
              gofciu miła, nie bądź taka skromna, wyrazy uznania dla Cię, za dokończenie
              wspólnego "wiersza":)))
              • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.02, 15:40
                ojej...dziekuje, az sie zarumienilam ;)
                • Gość: Muminek Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:21
                  Gofciu ja też jestem pod wrażeniem :)))
                  • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.02, 09:35
                    chlopaki...bo mi sie z wrazenia literki pomieszaja ;)
                    • Gość: Muminek Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 21:53
                      Gofciu wiecej wiary w siebie :))
                      • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.02, 23:05
                        widze ze pogotowie psychologiczne czuwa ;)
                        • gosia-s Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.02, 15:25
                          No widzisz, czuj się doceniona, mnie to nikt nie woła.
                          • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.02, 22:40
                            ach...wreszcie ;)
                            • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.02, 22:41
                              hihihi zapomnialam dodac - wreszcie doceniona ;)
                              • Gość: gosia-s Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.201.* 19.05.02, 12:55
                                Wreszcie? A wcześniej nie byłaś? Ja oczywiście żartuję, mnie nikt nie musi
                                wołać. Nara.
                                • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.02, 20:58
                                  och, gosia, przeciez zartowalam ;)))
                                  • Gość: Muminek Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.76.53.* 19.05.02, 21:30
                                    Ale wołanie pomogło ? :))))
                                    • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.02, 21:34
                                      hmmm...a nie widac? ;)
                                      • Gość: Muminek Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 13:06
                                        ..a nie widać!!! dzisiaj...hahaha!
                                        • wook Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 15:36
                                          gofcia nasza miła,
                                          gdzieś nam dzisiaj zabłądziła :)
                                          • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.05.02, 19:18
                                            jestem jestem :) juz wrocilam :) i...WIDZIALAM! YES YES YES :))))
                                            • Gość: Muminek Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.polpak-karton.pl 06.06.02, 07:33
                                              qrna jak tu dzisiaj rano pusto, wywiało wszystkich i samotność mi doskwiera :(
                                              Wróciłem więc do wołania :0
                                              • wook Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 07:40
                                                koguty sie wyprowadziły, budziki zepsuły, nie dało rady wstać :)
                                                • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 09:59
                                                  a qq ;) wszytko przez ten ranny deszcz...i te chmurki...ale juz jestem :)
                                                  • Gość: Muminek Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.polpak-karton.pl 08.06.02, 07:31
                                                    Gofcia co to jest za spanie?
                                                    Wstań i szybko zjedz śniadanie,
                                                    Siądź do kompa, wal w klawisze,
                                                    Niechżę w końcu Cię usłyszę. :))))
                                                  • Gość: otho Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.141.* 08.06.02, 07:48
                                                    W Przemyślu też leje? Łolaboga znowu się ładnie dzionek zaczyna. Lato w tym
                                                    roku już się kończy???
                                                  • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.02, 12:08
                                                    ha! a tutaj juz i jeszcze nie leje...ptaszki spiewaja cudnie, gorki widac,
                                                    chmurki tez...a lato?...pamietacie ten wierszyk? a lato przyszlo pieszo....:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.polpak-karton.pl 09.06.02, 07:23
                                                    To ten o tych co czwórkami do nieba szli? :)) ale tam było powiedziane że lato
                                                    było piękne :)))
                                                  • wook Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.02, 09:16
                                                    coscie się czepili lata, przecież lata jeszcze nie ma:)
                                                  • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.02, 12:09
                                                    oj wiemy ze lata jeszcze nie ma, ale jakos tak sie zwyczajowo utarlo ze jak
                                                    czerwiec to juz lato, przeciez nikt nie mowi o wiosnie w czerwcu :) a jesli
                                                    chodzi o wierszyk...to nie ten o ktorym Muminek pisal...:)
                                                  • Gość: Muminek Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 23:01
                                                    A o jakim Ty mówiłaś? :)))
                                                  • yhwh Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.02, 23:36
                                                    Bez folijki w tym roku lata nie będzie!
                                                    I już!
                                                  • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.06.02, 01:03
                                                    A WŁAŚNIE ŻE BĘDZIE!!!
                                                    www.albedo.art.pl/brzechwa/StoBajek/PrzyjscieLata.html
                                                  • Gość: Muminek Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.polpak-karton.pl 11.06.02, 07:08
                                                    Przypłynie do nas łódką,
                                                    W deszczowych strugach wody,
                                                    Zabawi u nas krótko,
                                                    O słońcu nie ma mowy :))))
                                                  • wook Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.06.02, 21:30
                                                    Muminku chyba za długo spałeś w zimie, lato ma być słoneczne! koniec kropka.
                                                  • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.06.02, 21:37
                                                    u Muminka dzisiaj padalo wiec moze stad te deszczowe wizje ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.polpak-karton.pl 12.06.02, 06:33
                                                    Padało, potem przestał i tak w kółoko macieju, ale dzisiejszy ranek słoneczny
                                                    aż miło spoglądać w okno :)))
                                                  • wook Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 18:24
                                                    kurdeeee!!! gdzie zniknęłaś???
                                                  • gofa Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 19:41
                                                    :) jestem wook, jestem...patrze z boku na roszady...
                                                  • wook Re: Wołanie: GOOOOFCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 23:00
                                                    a już myślałem że cały czas biegasz za tramwajami i nie masz czasu coś
                                                    skrobnąć:))
    • gosia-s Tera ja wołam!!!!!!! (n/t) 09.08.02, 08:45
      • wook Re: Tera ja wołam!!!!!!! (n/t) 09.08.02, 08:47
        goooffciaaaa!!!!!
        • Gość: Muminek Re: Tera ja wołam!!!!!!! (n/t) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 23:21
          Hooop!!!! Hooooooooooppp!!!!!!!!!
          Gdzieś sie nam zapodziała???!!!!!!!
          Bez Ciebie Forum Przemyśl słabo działa :(((((
          • gofa Re: Tera ja wołam!!!!!!! (n/t) 11.08.02, 22:36
            ojejuuu...przepraszam za to milczenie...ten net...a raczej jego
            brak...kurcze...ale to jeszcze dwa tygodnie, dacie sobie jakos rade co?
            postaram sie wpadac w miare mozliwosci :) trzymajcie sie cieplutko - 10000
            buziakow stesknionych :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka