Gość: gamper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:20 W Przemyślu zaczyna działac MW - przyłącz się!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tira-rira Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:41 ...chyba cię porąbało oszołomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: 80.51.255.* 10.06.05, 10:01 hahahahha My Wszechdziwacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: 80.51.255.* 10.06.05, 12:07 Napisz cos o sobie.Mam przechodzonego bejsbola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:41 a metalowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tira-rira Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:56 ...a gdzie wasz fuhrer Roman G... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 10.06.05, 14:31 Młodzież jaka??? Wszechgłupolska??? Doskonała nazwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:46 To wy jesteście nietolerancyjni!!! No to ładnie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farbowany_lis Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:49 Gość portalu: gamper napisał(a): > W Przemyślu zaczyna działac MW - przyłącz się!! A ile płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anal_fabeta Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:00 podobno upowiec chce się zaciągnąć ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strylu Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:01 nie jesteście po..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:54 Biedactwa, policja w Warszawie ich pobiła. Fuhrer Romuś G. rano w radiu Zet o mało co się nie popłakał nad losem wszechgłupolaków.Do mamusi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa MWp - pokolenie JP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:22 Właśnie "zwierzęcy" /przepraszam wszystkie zwierzątka /neofaszyzm wszechpolaków , ich homofobie, antysemityzm. zbydlęcenie skinów i kiboli świadczy że nie ma czegoś takiego jak "pokolenie JP2" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAMOWNIK Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: 80.51.255.* 11.09.05, 21:58 MŁODZIEŻ WSZECHNEANDRETALSKA W PRZEMYŚLU TEGO JESZCZE NIE BYŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mason cóż planujecie robić w Przemyślu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:25 Czyżby jakieś polowanka na Żydów, masonów i pedałów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: cóż planujecie robić w Przemyślu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 07:00 na Żydów akurat nie!!! Ale na Ciebie.....:-) to z miłą chęcią:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: cóż planujecie robić w Przemyślu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:35 jużniedługo rozprawimy się z ........:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:05 zdecydowanie wolę nagie cyklistki w cyklistówkach, na bicyklach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Młodzież Wszechpolska!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:03 widzieliście akcję jaką przeprowadziliśmy w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Młodzież Wszechpolska!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:59 widziałem w TV, wspaniała akcja...jak to zobaczyłem to natychmiast pomyślałem by się do was przyłączyć, takie fajne macie czarne mundury i białe kaski, a jak laliście tych uciekających łysoli, a jak ci co się im uciec nie udało skamleli i płakali. No po prostu cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrin Re: Młodzież Wszechpolska!!!! IP: *.buf.adelphia.net 13.06.05, 18:39 jako rodowiytyu warszwiak zwiazany z przemyslem swym czarnym podniebieniem chce sie przylaczyc do przyszlych elit naszego wspanialego kraju podajcie adres i czas spotkan Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: Młodzież Wszechpolska!!!! 13.06.05, 18:44 Też widziałem to w TV. Dobre - tak trzymać, MW! A ci łysole to były te pedały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Młodzież Wszechpolska!!!! IP: *.tehnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 19:41 Gość portalu: grypsio napisał(a): > widziałem w TV, wspaniała akcja...jak to zobaczyłem to natychmiast pomyślałem > by się do was przyłączyć, takie fajne macie , a jak laliście tych uciekających łysoli, a jak ci co się im uciec nie udało skamleli i płakali. No po prostu cudo" DOBRE !!!! Jeśli "czarne mundury i białe kaski" - to byli wszechpolacy - to jestem za nimi.Wspaniała akcja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whity Re: Młodzież Wszechpolska!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:27 O Boze ! Jeszcze tylko tego w tym Przemyslu brakowalo !!!!!!!!!!!!!!! Ps. Bylem dzisiaj w Rzeszowie.Lata tam nie bylem. Co za zmiany! Wielkomiejskie.Az milo popatrzec na odnowione cale stare miasto !A jak ubrane dziewczyny,a zwykli ludzie ! nie widac szarzyzny ,dziadostwa ,niechlujstwa i wschdniej wiochy ! Bardzo mi smutno,ze Przemysl sie cofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Młodzież Wszechpolska!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:51 ....a wszystko w pocie łysej głowy wyremontowała MW bejsbolami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 07:15 o ja cie kręce!!! jaki ty jestes światowy!!!!!! Kurcze...!!! aż do rzeszówka pojechałeś!!! Pewnie duzo cię to wyrzeczeńmusiało kosztować...... Podziwiam cie za twój upór i siłe woli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! 15.06.05, 10:02 LIGA POLSKICH RAMOLI w porozumieniu z WSZECHIDIOTAMI pod przywództwem Jaśnie Oświeconego Romanusa Giertychiana ogłasza nabór na fanatyków. WYMAGANIA: Doświadczenie w branży religijnej. Podstawowe predyspozycje interpersonalne: - ksenofobia - homofobia - eurosceptycyzm (poziom podstawowy) - antysemityzm (min. poziom średnio zaawansowany) - balcerofobia - udokumentowany udział w pielgrzymkach. MILE WIDZIANE: Przynajmniej dwuletni staż słuchacza Radia Maryja. Aktywna działalność składkowa fundacji kościelnych. Kompleks narodowościowy. Negatywny stosunek do stosunków bezpiecznych. Ogólna niechęć do szeroko pojętej inności. OBOWIĄZKI: Czynny udział w manifestacjach i protestach okolicznościowych. Miotanie jajami. Lamentowanie i przestrzeganie. Noszenie trasparentów. Klęczenie. Leżenie krzyżem. Wzywanie. Wyzywanie. Szykanowanie. Blokowanie. Piętnowanie. Utrudnianie. Pilnowanie polskiego wybrzeża przed desantami aborcjonistów. Modlenie na czas. OFERUJEMY: Pracę w emerytowanym, dynamicznym zespole. Możliwość rozwoju predysopozycji dewocjonalnych. Liczne podróże po kraju. Szkolenia terenowe (msze polowe). Nawiązanie kontaktów z kwiatem młodzieży wszechpolskiej. Realny wpływ na losy kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 10:12 - ksenofobia - trudne słowo - homofobia - jeszcze trudniejsze słowo .......a wychodzi KOPYTKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:31 zapewne czytasz nigdy więcej i jestes z bojówek lewicowych. trudno jak chcesz to czemu nie... pójdziesz na pierwszy odstrzał!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! 15.06.05, 15:30 Gość portalu: gamper napisał(a): > zapewne czytasz nigdy więcej i jestes z bojówek lewicowych. Pewnie Cie zaskocze - nie mam czasu na debilizmy małe ... wiec w lewicowych bojowkach nie chodzę (wolę garnitury) , ani tez nie mam czasu na debilizmy duże ... ale , że lubię komedie i ogólnie podziwiać świat zwierząt, to czasem z uśmiechem popatrzę jak młodzież dostaje wpier(*^&^l np w wawie ... z mniejzym smakiem patrzę , jak uprawia desant antyaborvcyjny i naparza kobiety ... Cóż ... równych sobie przeciwników dobierać nigdy nie potrafili ... jednak poziom intelektu usprawiedliwia te działania. > trudno jak chcesz to czemu nie... > pójdziesz na pierwszy odstrzał!!!!!!!!!! Zapraszam ... w ten weekend jestem w Przemyślu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 07:16 po twoim debilnym nicku wynika że jednak jestes z bojówek lewicowych bo nie chwaliłbys siętak że "chodzisz" ubrany w garnitur!!!!!!!!! A to że bedziesz w Przemyslu oznacza ze "jestes" człekiem z rzeszówka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 08:56 Gamper,nowy jesteś i niewiele wieesz o promilku. Jeśli zadasz sobie trochę trudu i przeczytasz kilka wątków poznasz go lepiej. Promilka trzeba brać takim jakim jest,albo go ignorować.Innej możliwości nie widzę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! 16.06.05, 10:21 > po twoim debilnym nicku wynika że jednak jestes z bojówek lewicowych bo nie > chwaliłbys siętak że "chodzisz" ubrany w garnitur!!!!!!!!! > A to że bedziesz w Przemyslu oznacza ze "jestes" człekiem z rzeszówka!!!!! Po twoim upoślezonym rozumku niestety nie spodziewałem się prawidłowej interpretacji. Zameldowany w Przemyślu, zamieszkały i zatrudniony aktualnie w WRC. Politykę mam dokładnie tam gdzie Ciebie ... na samym końcu odbytu ;) W wyborach będę głosował na Leppera i Samoobronę, bo gorzej nie będzie .. będzie weselej ... Gdybym głosował na debili z wszechidiotów bądź na cokolwiek po lewej stronie - było by i gorzej i smutniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: 80.51.255.* 16.06.05, 10:35 Promil, geniuszu!Zaczem dajesz się wpuszczać w wodorosty? Zajrzyj na Barską.Jak piękną, dużą, zielono - białą tablicę informacyjną mają"bejsbole".Wdzięk i uroda szefa w stosunku do wygladu tablicy, to malutki jamniczek.O Romku myślę, najwyższy prawnik wśród prawników.Coś rozum nie idzie w parze, ale nie szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! 16.06.05, 10:36 Gość portalu: Zbychu napisał(a): > Promil, geniuszu!Zaczem dajesz się wpuszczać w wodorosty? > Zajrzyj na Barską.Jak piękną, dużą, zielono - białą tablicę informacyjną > mają"bejsbole".Wdzięk i uroda szefa w stosunku do wygladu tablicy, to malutki > jamniczek.O Romku myślę, najwyższy prawnik wśród prawników.Coś rozum nie idzie > w parze, ale nie szkoda! Edukuję się ... ostatnio w zoo byłem w WRC ... małpki też fajnie dokazywały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:07 PROMIL - tłumaczysz owsikowi o intelekcie owsika rzeczy oczywiste...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doxa Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 11:12 Miriam, chociaż raz napisałeś coś naprawdę mądrego.Lepiej późno niż wcale, więc autentycznie to doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: 80.51.255.* 16.06.05, 16:08 "Chwało"!Ty mnie jeszcze nie znasz.Proszę Cię uprzejmie jeszcze raz.Poczytaj o hermeneutyce.Z szacunkiem godnym Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: 62.233.250.* 27.06.05, 18:02 Promilek- jesteś super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podprzemyslak Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.microsoft.com 15.06.05, 15:31 Zamiast polityką zajęlibyście się uczciwą pracą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mason fryzura wszechpolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:15 Uważam, że wszchpolska młodzież zamiast golić głowy powinna lansować staropolskie fryzury - na przykład "plica polonica". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAkos Re: fryzura wszechpolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:10 a może "res publica" ? Odpowiedz Link Zgłoś
darino plica polonica - niezłe :-))))) 20.06.05, 15:40 A tej drugiej fryzury to nie znam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lakos Re: plica polonica - niezłe :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 07:31 bo zamiast do szkoły za młodu chodziłesna wagary na "lotnisko w Birczy" i zapewne popijałes wino patykiem pisane.........:-) Odpowiedz Link Zgłoś
darino fryzury, fryzury ... 21.06.05, 12:48 Na lotnisko nie chodziłem, bo miałem trochę za daleko. Pijałem natomiast zarówno "patykiem pisane", jak i inne wytwory przemyskiego przemysłu zaawansowanych technologii. Nie wyjaśniłeś jednak, jak wygląda fryzura "res publica" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon z Żywca Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.spidernet.pl / 80.51.254.* 24.06.05, 23:38 Tak sobie przeglądam to wasze forum i mam nieodparte wrażenie, że większość odpowiedzi na apel Wszechpolaka pochodzi ze środowisk "dupojebców". Mylę się czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:39 Sorry ale kolegów o swojej orientacji poszukaj w Żywcu lub gdziekolwiek indziej na żywca Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa [...] 27.06.05, 12:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa [...] 28.06.05, 20:28 Przemyśl [...] Autor: promilek_ver_bezwykrzyknikowa Data: 27.06.2005 12:27 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. ****************** Że tak Panie Admin zapytam - jak i gdzie złamałem regulamin ... możesz mi zacytować na maila gdzie i kiedy złamałem regulamin , czy i tobie wysoka temperaturka pierd**nęła w głowicę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: 80.51.180.* 27.06.05, 16:12 A teraz macie europosła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.comnet.krakow.pl 27.06.05, 22:47 > W Przemyślu zaczyna działac MW - przyłącz się!! To dobrze, ze cos zaczyna dzialac, a nie zwija sie na bliski zachod :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudi [...] IP: 217.113.224.* 28.06.05, 16:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.comnet.krakow.pl 28.06.05, 17:39 Proponuje najpierw nauczyc sie korzystac z komputera, pozniej z internetu, a pozniej zabierac za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur@ Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:33 A tak poza tym wszostko u Ciebie w porządku? -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:47 Musimy wygrać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tira-rira Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.07.05, 13:16 dumber czy jak tam się zwiesz dałbyś już sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K TYLKO NIE TO!! IP: 80.51.180.* 14.07.05, 13:29 czyli ładdna nazwa dla nacjonalistów i pseudokibiców..... błagam...to i tutaj jesteście? wszędzie pełno tych oszołomów i mocherowych beretów...plaga jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakus Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 07:03 Zapraszam WSZYSTKICH CHETNYCH DO WSPÓŁPRACY I BUDOWY SILNEGO PAŃSTWA POLSKIEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
darino Witam Młodzież Wszechpolską ! 25.07.05, 07:22 Już po zasłużonym odpoczynku ? Może w Myślenicach ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=26548221 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=26573283 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Do darino!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 07:48 widze, że reklamujesz się jako ktoś prawy, szczery, któremu lezy na "sercu" dobro narodu ( czyli zwykłego szarego człowieka). czyżbys startował w wyborach? czy może tylko siedzisz przed kompem i sam wpisujesz jakies posty a później pod swoim "imieniem" odpowiadasz? odpowiedz na to pytanie forumowiczom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tira-rira Re: Do darino!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:28 ...gamper, ale z ciebie to prawdziwy k...a Zawisza - tobie zapewne leży dobro Polski na sercu tak jak i "fuhrerowi" Romanowi G. - rotfl... Odpowiedz Link Zgłoś
darino odpowiadam na to pytanie forumowiczom !!! 03.08.05, 11:39 Mój psychiatra rozpoznał u mnie zaawansowaną postać rozdwojenia jaźni, w związku z tym wybaczcie, że "tylko siedzę przed kompem i sam wpisuję jakieś posty, a później pod swoim "imieniem" odpowiadam". Czasami podpisuję się jako "gamper". Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! 25.07.05, 09:30 Gość portalu: lakus napisał(a): > Zapraszam WSZYSTKICH CHETNYCH DO WSPÓŁPRACY I BUDOWY SILNEGO PAŃSTWA POLSKIEGO! Pewnie jeszcze w planie 5 letnim. Gdzie ja to słyszałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:16 to jak jesteście z nami czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron Re: NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:15 czy to prawda ze mlodziez wszechpolska slubuje czystosc przedmalzenska? bo to chyba zgodne z linia LPR? czy nie-prawiczek moze byc czlonkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
arges Re: NIE 01.08.05, 17:35 Iron nie wypowiadaj słowa "członek", bo tym samym grzeszysz!!! A fe!!! Możesz użyć eleganckich słów: zaangażowany, współbrat, wszechpolak itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:36 Jakoś tak nie bardzo po drodze.Żle ustawiona zbieżność,ciągnie was za bardzo w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! 01.08.05, 17:24 Gość portalu: nieżyt napisał(a): > Jakoś tak nie bardzo po drodze.Żle ustawiona zbieżność,ciągnie was za bardzo w > prawo. Zbieżność to nic ... Ci mają ostro rozpieprzoną geometrię ... i silnik zarysowany po wypadkach ... tuż przy samej głowicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:31 NIE, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:18 powtarzam pytanie bo nikt z MW nie odpowiedzial: czy to prawda ze aby zostac czlonkiem MW trzeba slubowac czystosc przedmalzenska? Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo a może weksel? 04.08.05, 14:40 wiadomosci.onet.pl/1142813,11,item.html Gazeta Wyborcza": Kto chce zostać posłem z LPR, musi - podobnie jak w Samoobronie - podpisać weksle in blanco, warte ponad trzysta tysięcy złotych. Dodatkowo partia wskaże człowieka, którego przyszły parlamentarzysta będzie musiał zatrudnić w biurze poselskim z pensją w wysokości 5 tys. zł. "Wyborczej" udało się ustalić, jakie konkretnie dokumenty muszą podpisywać kandydaci LPR. Są to: - zobowiązanie do utrzymywania biura poselskiego w każdym mieście powiatowym w swoim okręgu wyborczym; - umowa o pracę in blanco o zatrudnieniu z pensją 5 tys. zł miesięcznie osoby wskazanej przez partię plus zobowiązanie do zapłacenia 100 tys. zł kary, w razie stosowania wobec niej mobbingu lub niedopuszczenia do pracy; - zobowiązanie do wpłacenia po tysiąc zł miesięcznie na rzecz tworzonej przez Młodzież Wszechpolską Akademii Orła w Warszawie; - weksle in blanco, zobowiązujące łącznie do zapłaty ponad 300 tys. zł, w przypadku gdyby poseł odszedł w trakcie kadencji z klubu Ligi. Marek Kotlinowski, szef klubu parlamentarnego Ligi, indagowany w kwestii nakazu zatrudnienia osoby wskazanej przez LPR, odpowiada, że jego partia chce w ten sposób walczyć z nepotyzmem. "Nie ma ryzyka, że poseł zatrudni w biurze np. kogoś ze swojej rodziny. Przy kampanii pracuje wielu młodych, dobrze wykształconych ludzi - prawników, ekonomistów, którzy zasługują, żeby później pomagać posłom w ich biurach. A 5 tys. zł. pensji to nie jest oszałamiająca kwota" - twierdzi Kotlinowski. A weksle? - drążyła "Wyborcza". "W wyborach parlamentarnych głosujemy na partię. Kandydat, który zostaje wybrany z listy LPR, musi zachować lojalność wobec stronnictwa. Nie chcemy takiej sytuacji, że ktoś wejdzie do Sejmu, a potem się od nas odwróci" - powiedział Kotlinowski. Gazeta przypomina, że na początku obecnej kadencji Sejmu klub LPR liczył 36 posłów, a na końcu - tylko 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: a może weksel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 07:22 raper czy jak ci tam , widzę że znalazłeś dla siebie nową "Biblię" (gazetka w.). czytaj dalej i ucz sie bo gw to dla ciebie i tobie podobnym zapewne świeta rzecz. bedą z ciebie ludzie.... (ciekawe czy się śmiali czy coś innego...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo może jednak przysięga na Boga 08.08.05, 09:46 wiadomosci.onet.pl/1144627,11,item.html "Gazeta Wyborcza": Kandydaci na parlamentarzystów Ligi Polskich Rodzin muszą pisemnie przysięgać na Boga, że zachowają lojalność wobec władz partii. Ci, którzy ją złamią, będą nazwani publicznie zdrajcami i kłamcami. Takie tajne lojalki - jak je nazywa "Gazeta Wyborcza" - zostały odczytane i skrytykowane w czwartek w nocy na antenie Radia Maryja. Pierwszy dokument to uroczysta przysięga kandydata, że w razie rezygnacji z członkostwa w klubie parlamentarnym ugrupowania lub wykluczenia w ciągu 14 dni zrzeknie się mandatu poselskiego lub senatorskiego. "Deklaruję, iż w przypadku, gdybym nie wywiązał się z tego zobowiązania, wyrażam zgodę na publiczne nazywanie mnie zdrajcą i kłamcą" - głosi zobowiązanie. Następne jest znacznie bardziej podniosłe: "W imię Boga w Trójcy Świętej Jedynego przysięgam zachować lojalność wobec władz partii, stosować się do treści uchwał, stanowisk, decyzji podjętych przez organy statutowe, wiernie wypełniać w swojej pracy publicznej zapisy zawarte w programie, deklaracji ideowej, pozostać w klubie aż do końca kadencji parlamentu". Szef Klubu Parlamentarnego LPR Marek Kotlinowski odmówił "Wyborczej" skomentowania sprawy. Przysięga nie spodobała się o. Rydzykowi. - Czy mogę tak ślepo powiedzieć: "W imię Boga w Trójcy Jedynego uroczyście przysięgam", że będę lojalny pewnym władzom? - dziwił się redemptorysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 07:19 no słuchaj iorys czy jak ci tam. ty na pewno nie bedziesz mógł należeć do MW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.08.05, 10:15 Panie i Panowie forumowicze - kończymy wątek, to sami wszechgłupolacy podtrzymują go dla reklamy. Ten gamoń, gameta, głąb czy jak mu tam(coś na g w każdym rodzaju) szczególnie.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aapllee Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.hexen.przemysl.net.pl 10.08.05, 21:59 Jestem osoba starsza i popieram Młodziez Wszechpolska!Gdyby bylo wiecej takiej mlodziezy ,na starośc byloby wiecej patriotow!Ale ci co zle pisza o MW pochodza z rodzin komunistycznych i nie wiedza co to patriotyzm.Plyty,Sanwil,Polna itp.to wylegarnie komunizmu! No i dzieci udaly im sie, udały! male wstretne komuchy!!!Trzeba pokolenia aby stare komuchy wymarly,wtedy moze bedzie lzej oddychac ,nieskazonym komunizmem innym mlodym ludziom.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: 80.51.255.* 11.08.05, 03:02 Jednak starość jest tragiczna.Jestem za eutanazją. Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! 11.08.05, 09:28 AApllee, ja dla przeciwieństwa jestem osobą młodszą, członkowie MW to moi równieśnicy. Obawiam się, że z patriotyzmem działalność większości przedstawicieli tej organizacji ma niewiele wsólnego. Fakty są takie, że doktryna opiera się głownie na tym, jesteś MW to jesteś jedynym rozsądnym i godnym tej ziemii człowiekiem. Jesteś Ukraińcem, Żydem, czarny,czerwony, zółty, homoseksualistą, członkiem SMD, FM PiS, UW, UPR itp itd to jesteś skazany na potępienie. Nie jest tak naprawde istotne czy jesteś uczciwy, szlachetny i czy sam jesteś patriotą, ważne, że nie jesteś wszechpolakiem. Ja uważam, że jednym z godniejszych miana PATRIOTA, był marszałek Józef Piłsudski... A Piłsudski dzielił ludzi przez dwa mianowniki: uczciwość, mądrość... Zauważmy ilu Żydom dał polskie obywatelstwa, ilu miał ministrów niepolskiego pochodzenia... A co do komuchów to Marszałek potrafił rozmawiać ze wszystkimi, jeżeli miało to przynieść korzyść Rzeczypospolitej... Szkoda, że ten Litwin nie przeżył kilku lat dłużej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 06:51 a co to według ciebie jest patriotyzm? Jeżeli my nic nie mamy wspólnego z patriotyzmem to kto ma ? SLD? młodzieżówki borowskiego? a może PO (nowa unia wolności)? A moze Piłsudski ( socjalista, którego ludzie skandowali przed obrazem cesarza niemieckiego Heil, heil!!!, który zrzekł sie dowodzenia w chwili gdy wojska bolszewicke napierały i nie było widać jakiejkolwiek nadziei)? Dobrze że Bóg zaesłał nam gen.Rozwadowskiego. To On wydawał rozkazy w chwili przełomowego kryzysu. A zwyciestwo można przypisać komu sie chce. Najlepszym do tego był dyktator Piłsudki, którego kult jest teraz tak wychwalany. A powiem Ci, że cos sie zmienia. Niw wiem czy zauważyłes jak teraz pismaki i inni "dziennikarze" krzyczą że Cudu nad Wisłą nie było i wychwalaja Piłsuidskiego. Czyżby jego kult się konczył i trzeba znów uswiadamiac społeczeństwo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 07:21 rapperze!!!! Wczoraj przeglądałem forum i było 78 postów. Dzis przeglądam i jest 79 ale nie ma tego ostatniego... Czyśbys go wykasował bo NIEWYGODNY???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drrrrr wrrrrr grrr trochę pomyślunku ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:44 ustaw sobie opcję "sortuj od najnowszego", a nie "drzewko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: trochę pomyślunku ! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 10:29 Myślenie???? Taka czynność nie zachodzi w organiźmie wszechgłupolaka. Za dużo oczekujesz! Amen Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! 19.08.05, 09:17 Ostatniego aktu moderacja na tym wątku dokonałem na wpisie z 28.06 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluton I pokarało ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 15:38 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2876976.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Młodzież Wszechpolska w Przemyślu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:19 Odpowiedz Link Zgłoś
darino złote myśli Młodzieży Wszechpolskiej 02.09.05, 01:21 "Kościół nie rozumie myśli narodowej. Powinien myśleć patriotycznie, wrócić do tradycji. On tego nie potrafi. Dlatego mamy do spełnienia wielką misję. To my zmieniamy młodzież - nauczał młodych wszechpolaków prelegent na obozie szkoleniowym. Na wakacyjne obozy szkoleniowo-formacyjne przyjeżdżają członkowie Młodzieży Wszechpolskiej z całego kraju. Pływają kajakami, grają w siatkówkę, palą ogniska. Słuchają referatów o kryzysie moralności Polaków, podstawach ideologii narodowej i celach MW. Kolejny obóz zorganizowali w Lubrzy (woj. lubuskie). To miasteczko pod Świebodzinem. 950 mieszkańców, kilka ośrodków wczasowych, jezioro i zakon salezjanów. Na pięć dni zamieszkało w nim kilkudziesięciu wszechpolaków. Na wieczornej mszy w kościele było ich trochę ponad 20, w tym kilka dziewczyn. To w większości licealiści, w czarnych koszulkach z logo MW lub niebieskich z napisem "Liga Polskich Rodzin". W poniedziałek wieczorem wszechpolacy zbierają się w piwnicy zakonu na wykładzie. Przez okno słychać prelegenta. Jest starszy od słuchaczy. Mówi o rodzinie, potem przechodzi do szkoły, wojska i Kościoła. - Dzisiaj Kościół prowadzi politykę zbawienia. Wiele mu zawdzięczamy, ale trzeba powiedzieć wprost, że Kościół nie rozumie myśli narodowej. Świat jest coraz bardziej zateizowany, Kościół powinien więc nastawić się na inne plany, myśleć patriotycznie, wrócić do tradycji. On tego nie potrafi - mówił wykładowca, a wszechpolacy notowali. - Dlatego też Młodzież Wszechpolska ma do spełnienia wielką misję. To my zmieniamy młodzież. Mamy zapał, jesteśmy przebiegli i inteligentni. Jesteśmy środowiskiem naukowym, mamy swój styl patrzenia na świat i rozumienia go, styl dogłębny i rzeczywisty - mówi ten sam głos. Niedawno "Gazeta" otrzymała od Bogusława Rogalskiego, europosła LPR, fragmenty sprawozdań wszechpolaków z obozów MW. Z tych relacji wynika, że w obozach biorą udział skini, wychwalają Hitlera, śpiewają nazistowskie piosenki, szydzą z religii. Udaję turystę i rozmawiam z mieszkańcami Lubrzy. Żadnych skarg na wszechpolaków. - To jest spokojna okolica. Gdyby ktoś chciał rozrabiać, dostałby w pysk - mówi lubrzanin. Ekspedientki w sklepie: - Ta młodzież od księdza? Bardzo grzeczna. Nikt nie rozrabia." serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2897101.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur@ Re: złote myśli Młodzieży Wszechpolskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:50 Darino: proponowałbym założyć nowy wątek w tym temacie. Myślę, że byłby to HIT :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Do rappatui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 08:07 dlaczego wykasowałes mój wątek??!!! Odpowiedz Link Zgłoś