Dodaj do ulubionych

Zakup pana Chomy

IP: 80.51.255.* 02.09.05, 06:12
Ponoc prezydent wszystkich Przemyślan dokonal zakupu domu przy ul.Szopena.Tak
mówią modraszki ze Zniesienia.Ja im tam nie wierzę.Oszuści i zazdrośnicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: cien Re: Zakup pana Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 07:55
      skoro miał kase, kupił legalnie, zapłacił podatki i opłaty to w czym problem??
      • Gość: z Re: Zakup pana Chomy IP: 80.51.255.* 02.09.05, 08:28
        Ponoc jakis jest.Nie zawsze wymienione skladniki transakcji są
        wystarczajace.Liczy sie jeszcze ponoć coś takiego jak:1.
        2.
        Wpisac mozna jak ktoś wie, zapraszam.
        • Gość: iwan Re: Zakup pana Chomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:49
          zakupili dom do spółki z Rychem L i teraz się remontuje ulicę Chopina
          mieszkancy myślą ze to dla nich ale to jak zwykle w tej ekipie rządzacej
          oszustwo
          • Gość: z Re: Zakup pana Chomy IP: 80.51.255.* 02.09.05, 09:56
            Rozumiem, ze cien pada na Cienie.Alez ten Rychu wydoroslał.A taki mikry był.Ot
            wysmienity urzędnik.
            • Gość: iwan Re: Zakup pana Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:58
              Rappo nikt nie pisał że zakup to przekręt dom został kupiony za ciężko
              zarobione pieniądze bo na początku kadencji p.Choma mówił że będzie pobierał z
              kasy miasta tyko 4000 zł reszty nie chce przypomnijcie sobie jego
              deklaracje.Rappo bronisz swojego pana tak jak on w Życiu Pokarpackim po twoim
              wyskoku.
          • rapapo Re: Zakup pana Chomy 02.09.05, 10:04
            Ułatwie Wam drodzy Forumowicze,
            Prokuratura Rejonowa/Okręgowa
            ul. Waygarta 8
            tel. 6789777

Tam wystarczy powiedzieć (nawet telefonicznie) takiemu panu, mówią o nim
            prokurator, że wie się o przestępstwie/kancie i on się tym zajmie. Jest
            oskrażycielem publicznym, więc działa pro publico bono. Chyba, że jak to zwykle
            bywa przestępstwo zakupu miekszania przez prezydenta Chomę zrodziło się w
            waszych przysadkach mózgowych.

Pozdrawiam
            • Gość: z Re: Zakup pana Chomy IP: 80.51.255.* 02.09.05, 11:42
              Nie szanowany, ale uznawany Rapapo.Nie przysadka mózgowa grupuje neurony
              odpowiedzialne za funkcjonowanie postepowań uważanych za moralne i etyczne.Od
              tego jest tzw."hipokamp".A oprocz tego taki kretyn jak Kant zaprezentowal swój
              imperatyw, zwany jego imieniem z dodatkiem kategoryczny!!!!!
              Przestan na litość szatańska(boska nic Ci nie da)bronić straconych pozycji,
              wycofaj sie może bez honoru, ale unikniesz zagłady moralnej.Że dziwnie
              rozumianą masz, nie watpie.Dobrego.
              • Gość: rapapo Re: Zakup pana Chomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:47
                To Ty broń swoich racji! Polecam! Pozdrawiam!
                • Gość: z Re: Zakup pana Chomy IP: 80.51.255.* 02.09.05, 13:09
                  Przychylam sie ku Twej dobroci Rapapo.Postanowilem rozgrzeszyć swą duszę, po
                  oczywistym rachunku sumienia i MOCNYM postanowieniu poprawy.Ale, Ty nie chcesz
                  przyjąc do swego grona ludzi, którzy upadli, ale sie podnieśli z tej
                  pozycji.Oni chca po banicji funkcjonować na tym forum!!!Czart Cię opętał, czy
                  jakie licho? Byłem na spacerze, na "wałach"juz ich prawie nie ma(a szkoda, co
                  niektóre cnoty niszczone były właśnie tam, pamietasz?).Spotkałem Modraszka,
                  rzekł mi to co napisałem.Nic wiecej nie wiem, ponieważ Modraszek zakazał głosić
                  to wszem i wobec.Powiedział mi, ze go zniszczą opryskami.Chcesz tego?
                  Wiesz co to etyka?Wiesz co to moralność.Wiesz na czym polega moralność Kalego?
                  Podaj mi Łaskawco definicje "indywidualnej szkody moralnej" jak i zespołowej
                  szkody...Jak mi to napiszesz , to wytlumacz mi tego kretyna Kanta cyt."Postepuj
                  według zasady, ktora mogłaby być uznana jako prawo powszechne"
                  Masz jeszcze jakieś pytania, Łaskawco?
    • Gość: iwan Re: Zakup pana Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:03
      przemysl.bip-gov.pl/zalacznik?idZalacznika=198255
      • Gość: maja Re: Zakup pana Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 08:55
        link nie działa
        • Gość: prosty [...] IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 09:28
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Sasiad p.Chomy Re: Zakup pana Chomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:46
      Ok to ze kupil ta kamienice to spoko tylko nie wiem skad wam sie wzial adres,
      tak sie sklada ze mieszkam w poblizu i to nie jest ulica Chopina tylko Reja,
      wszyscy chodza ta ulica do parku na wino a nie wiedza jak ona sie nazywa wstyd
      mi za was bo napewno was widzialem nie raz ale nie do tego zmierzam bo sam pije
      winko w parku che che kupil i to nie sam ??? macie racje ale pomyslcie buduja
      sobie wyciag ktory bedzie gotowy w calosci pewnie za 3 lata to pomyskcie ile
      beda kosztowac u niego kwatery w sezonie zimowym czysty biznes, a pieniadze to
      on ma a ile to nikt nie wie i skad pozdrawiam wszystkich odpiszcie jesli cos nie
      tak napisalem, demokrzcja to jest to , na uklady nie ma rady che che pozdro
      • Gość: z Re: Zakup pana Chomy IP: 80.51.255.* 03.09.05, 01:55
        Rapapo niech odpisuje.Dalej olewasz Kanta, Rapapo.Milczysz zlotko?
        Ten dureń Fromm tez okazal sie durniem?
        "Człowiek tylko wówczas jest szczęśliwy, kiedy interesuje się tym, co tworzy."
        To ten duren Fromm tak twierdzi, ja nie.Jestes szczęśliwy, frommie?Nawet gdyby
        Choma posiadł posiadłość na Kochanowskiego(znasz innych sredniowiecznych,
        polskich poetów?)to by i tak nie pisal wierszy.Zreszta po co komu poezje Chomy?
        On sam jest poezją.
      • Gość: free Re: Zakup pana Chomy IP: 80.51.180.* 04.09.05, 10:52
        Trochę się dorobił za trzy lata panowania, dom w Ruszelczycach i kamienica!
        • rapapo Re: Zakup pana Chomy 05.09.05, 11:14
          Nie w Ruszelczycach a w Reczpolu, nie kamieniaca a mieszkanie.

Pozdrawiam
          • Gość: z Re: Zakup pana Chomy IP: 80.51.255.* 05.09.05, 18:47
            Bardzo, bardzo dawno temu dyrektorem szkoly odzieżowej był....?Moze ktos wie,
            zna nazwisko?
            • pomaranczamloda Re: Zakup pana Chomy 07.09.05, 21:00
              Bardzo lubicie interesować się cudzymi zakupami lub wymyslami. Może sami coś
              kupicie ,czy zarobicie, a przestaniecie kombinować ,będzie Wam lżej!Widzicie
              cudze pod lasem ,a swojego pod nosem-nie.To takie przykre!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka