Dodaj do ulubionych

PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!!

IP: *.chello.pl 21.10.05, 08:39
LUDZIE GŁOSUJEMY NA TUSKA. NIE DAJCIE SIĘ AMAMIĆ KACZCE.
Obserwuj wątek
    • Gość: anal_fabeta Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:02
      tak sobie tłumacz.
    • Gość: MAJA Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:25
      Ja na TUSKA
    • Gość: maja Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:26
      wiadomosci.onet.pl/1183085,,,,,,4528,itemspec.html
      • Gość: bolo Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:30
        www.donaldtusk.org/orp,video
        • Gość: antyTusk Tuskowi dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:36
          Chamska kampania obu kandydatów - ale bardziej Tuska. Na siłę chce przekonać
          obywateli Polski by oddali głos na niego.
          We wczorajszym programie na TVN/TVN24 Tusk się tylko przypultał.
          Doświadczeania i tesy to niech On sobie w laboratorium przeprowadza na
          szczurach, a nie na ludziach - amator.
          • temid Re: Tuskowi dziękujemy 22.10.05, 11:47
            Gość portalu: antyTusk napisał(a):

> Chamska kampania obu kandydatów - ale bardziej Tuska. Na siłę chce przekonać
            > obywateli Polski by oddali głos na niego.
            > We wczorajszym programie na TVN/TVN24 Tusk się tylko przypultał.
            > Doświadczeania i tesy to niech On sobie w laboratorium przeprowadza na
            > szczurach, a nie na ludziach - amator.
            > Masz takie same pojęcie jak Kaczński o mieszkaniach socjalnych, gdy
            stwierdził, że mieszkania socjalne to Towarzystwo Budownictwa Społecznego !!!!
    • Gość: realista Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:38
      Da ci Tusk popalić jeśli wygra wybory. "uelastyczni" kodeks pracy likwidując
      płacę minimalną
      • Gość: or Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: 83.17.119.* 21.10.05, 13:59
        Gratulacje, realisto :)
        Świetnie znasz kompetencje prezydenta :P
        • Gość: realista Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:11
          Gratuluję tobie znajomości realiów. Prezydent może szrajbnąć lub zawetować
          ustawę.
      • Gość: voyto Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: 212.160.138.* 21.10.05, 14:09
        Kto ma być prezydentem? Kaczor, który żyje myślą o dyktaturze, mający załogę
        brunatnych mundurków z Zerem, Wasserchamem, Hornem i resztą chołoty...on być
        może wygra…don Mac Chicken...
        a może wygra zadufany w sobie liberał z partii POmyleńców i służb
        specjalnych… „maniak PKP” jak sam ostatnio przyznał zakładając kolejarską
        czapę...to też wstyd
        • Gość: bolo Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:23
          wolę kolejarza od kaczki
          • Gość: anal_fabeta Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:38
            w kolejarz to ty chyba z kumplami się zabawiasz
            • Gość: voyto Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: 212.160.138.* 21.10.05, 14:44
              oto co o NICH myślę:
              www.jokaroo.com/soundboards/fartingsoundboard.html
              • Gość: slon 251 Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:28
                Każdy Przemyslanin, ktorego cechuje wiara w lepsze jutro naszego urokliwego
                miasta i jego mieszkańcow oraz pragnie kategorycznych zmian na lepsze
                (rozliczejąc stare i niegodziwe układy),napewno w niedzielę bedzie głosował na
                Tuska.
                • Gość: antyTusk Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:32
                  slon 251, to był długi cięzki dzień. Idź się połóż.
                  • temid Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! 22.10.05, 11:40
                    Gość portalu: antyTusk napisał(a):

> slon 251, to był długi cięzki dzień. Idź się połóż.
                    > niewiele masz do powiedzenia .
      • temid Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! 22.10.05, 11:49
        Gość portalu: realista napisał(a):

> Da ci Tusk popalić jeśli wygra wybory. "uelastyczni" kodeks pracy likwidując
        > płacę minimalną
        > daj sie zbadać a lekarz postawi ci odpowiednią diagnozę !!!
    • Gość: free Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: 80.51.180.* 21.10.05, 20:15
      moja rodzina zagłosuje na Tuska.
      • Gość: anal_fabeta Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:29
        hahaha Tusk rozliczy stare układy, ty to z orientacją w polityce chyba na bakier
        jesteś, niby dlaczego popiera go kwach cymbale
        • Gość: Jerry Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 22.10.05, 13:32
          Jaki nick taki prezydent.
      • temid Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! 22.10.05, 11:41
        Gość portalu: free napisał(a):

> moja rodzina zagłosuje na Tuska.
        > moja też.
    • Gość: kofi_banan Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:13
      Nic o tym nie wiem, pierwszy słyszę. Ja głosuję na Kaczyńskiego.
      • temid Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! 22.10.05, 11:43
        Gość portalu: kofi_banan napisał(a):

> Nic o tym nie wiem, pierwszy słyszę. Ja głosuję na Kaczyńskiego.
        > Masz ograniczone horyzonty i musisz się douczyć.
        • Gość: voyto Re: PRZEMYŚL GŁOSUJE NA TUSKA !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.05, 11:47
          jedynym wyjściem jest skreślić obydwa matoły
    • Gość: darino raport PKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:37
      Najwięcej (%) osób w naszym województwie głosowało na Tuska w mieście Przemyśl,
      mieście Krosno i powiecie bieszczadzkim - gratuluję !
      www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/180000.htm
      • Gość: gamper Re: raport PKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:52
        dziękuję:-)!
      • Gość: maja Re: raport PKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:49
        wiemy co oznaczają rządy PISu
        • Gość: gamper Oczywiście że wiemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:18
          bedziemy się sdami rządzić w Polsce bez pomocy osłów z juropy:-)
          • Gość: arti Re: Oczywiście że wiemy IP: *.zg / 80.50.247.* 24.10.05, 10:29
            Z takimi jak Ty, to daleko nie zajdziemy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka