Dodaj do ulubionych

Marek Jurek Marszałkiem Sejmu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:45
Chce sobie PiS rządzić na swoich warunkach -
to niech rządzi i nie patrzy na PO. To PiS odpowiada za stworzenie rządu, a nie
PO! Tylko, żeby rządzić trzeba mieć jakiś pomysł. A poza pomysłem na wsadzenie
kilku kolesi do pierdla (nie mówię nie) nic więcej w główkach nie ma. Żal mi
was biedacy, bo znowu dostaniecie w tyłek. Znacie takie powiedzenie: zanim
gruby schudnie, chudy umrze? PiS mógł Wam obiecywać złote góry, ale skąd na to
kasa? Czyście kiedyś widzieli, by jakikolwiek biedak szukał roboty u innego
biedaka? Ale przecież wg Was ludzie majętni są be i pewnie to sami skorumpowani
liberałowie. Skończy się tak, że będziecie dalej jezdzić za robotą do
liberalnej Anglii.
Obserwuj wątek
    • opserwvtor Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu 26.10.05, 14:51
      A Tusk nie obiecywał złotych gór?
      • Gość: Jur@ Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:06
        Był bardziej oszczędny w słowach, dlatego przegrał. Motłoch wybrał bylejakość -
        jak to było za komuny. I niech tak zostanie.
        • Gość: nieżyt Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:47
          Jednopartyjne rządy w Polsce już były.Nie mamy chyba dobrych
          wspomnień.Czyżby,powtórka z rozrywki?!
          • Gość: free Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: 80.51.180.* 26.10.05, 20:58
            Na to wygląda
            • Gość: eLKa Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:16
              Panie free i pozostali Panowie, Ja powiem jedno.
              Gdyby to PO wygrało wybory i prezydentem zostałby Pan Tusk, to sytuacji moim
              zdaniem byłaby podobna.
              • Gość: eLWu Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:19
                Ludzie, panie, panowie, ja chcem powiedzieć, że mnie ta sytuacja też się nie
                podoba. No... ale, stało się jak się stało i możemy w tej chwili tylko
                obserwować jak wydarzenia potoczą się dalej.
                Myśmy też próbowaly... i chociaż wygrał PiS to życzę im powodzenia.
                • Gość: AdMi Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:21
                  Ppppozstaaaaaaaawie tto bez kkkkomenarza.
                  • Gość: TaRy Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:23
                    Alleluja i do przodu. Trzeba siać siać i jeszcze raz siać.
                    • Gość: DeTe Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:26
                      Ja chciałem i mogłem to zchobić lepiej. Ale skocho ludzie wybchali Pana
                      Kaczyńskiego - któchego darzę bachdzo dużą sympatią - to tchudno. Niech się
                      techaz PiS sam męczy.
                      • Gość: JaMaRo Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:30
                        To co wypławia PiS to czysta gła polityczna na niekorzyść Platwołmy
                        Obywatelskiej. Powiem Państwu nawet więcej. Oni się śmieją z moich kapeluszy. O
                        dzisiaj kupiłem taki ładny czałny, żeby za bałdzo nie rzucać się im w oczy.
                        • Gość: GieWu Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:37
                          No poła będzie odejść z PO. Ściągnęli mnie do niej tylko bo płoponowali mi dużo
                          pieniędzy :D, a ja bałdzo lubię pieniądze :D. Byłam przecież przez jakiś czas
                          płezesem jednego z banków w Polsce.
                          Skoło PO nie udało się być lidełem w Sejmie i płezydentem nie został człowiek z
                          PO, to będę musiała znaleźć inne zajęcia. Być może włócę do Anglii i będę tam
                          łobić swetełki na dłutach, podobno się dobrze sprzedają. Zwłaszcza, że Anglia to
                          kłaj gdzie pogoda niepewna :D.
                        • Gość: DeTe Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:17
                          Cieszę się że Pan Chokita jest podobnego zdania jak ja, ekhmmm jesteśmy w końcu
                          w tej samej pachtii. Ja chciałem powiedzieć tylko że, pchoponuje pozbiechać
                          zabawki z piaskownicy i przestać się bawić z PiSem.
                          • opserwvtor Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu 27.10.05, 10:39
                            Dobre.
    • Gość: eLWu Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:59
      Ja chciałem jeszcze powiedzieć kilka słów na temat głosowania posłów w Sejmie.
      Luuuudzie, przecież oni nawet nie umieją posługiwać się przyrządami do
      głosowania... no luuuuuudzie, paaaanie no jak to tak, żeby poseł, e luuudzie.
      To dziecko umie obsługiwać, panie pilota do telewizora a Ci nie umieją guzikami
      w Sejmie pstrykać? To moja Danka zawsze mówiła - ooo porządna kobitka oo
      luuuudzie, paaaanie - Lesiu, naciskaj zawsze zielony i podnoś ręke. I ja
      naciskałem, a jak.
      Nie nie, wiecie co moi myli Państwo. Jaaaa do Kaczyńskiegoo nic nie mam. Owszem
      gdzieś tam w Solidarności zawsze plątał sie pod nogami, to go kopłem, ale życze
      im jak najlepiej, hhheeee Państwo myślą że powiedziałem kopłem, a przecież Ja
      powiedziałem 'lekko nogą odepchłem', tylko to taka dykcja zła była.
    • Gość: free Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: 80.51.180.* 26.10.05, 23:58
      Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy dwa kaczory
    • Gość: JP I Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 27.10.05, 12:43
      I to jest cały PiS= Przyjść i Spieprzyć. Marek Jurek to człowiek ojca Rydzyka.
      Teraz kolej, aby Romek Giertych został np. ministrem spraw zagranicznych, a
      Renia Begerowa stanęła na czele jakiegoś intratnego resortu i jest IV RP lub -
      jak mówią Francuzi - "Republika jednojajowa". Czas pakować walizki...
      • slon251 Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu 27.10.05, 17:04
        Kocham moja ojczyzne,nigdzie nie wyjade - poczekam i doczekam się totalnej
        kompromitacji "Buły i spóły"!!!!!!!
        • Gość: voyto Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.aster.pl 27.10.05, 20:13
          marek jurek? jurek marek?
          co to jakis łowca szparek?
          oczka fundamentalisty
          i rozumek onanisty
          • Gość: re Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:07
            W końcu Jurek, czy Marek?
            • temid Re: Marek Jurek Marszałkiem Sejmu 28.10.05, 21:08
              jak go zwał tak go zwał,ale to tylko pisowski pionek
              • Gość: voyto Re: pisuary IP: *.aster.pl 19.11.05, 13:38
                www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_ListNews1&news_cat_id=9&news_id=74800

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka