Gość: xx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 23:15 Co się dzieje z kamerką na stronie urzędu miejskiego? Cały czas noc jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dra Re: Co z kamerą? IP: *.mcon.pl 10.11.05, 23:12 To się dzieje co cały czas w naszym mieście: fikcja i pokazówka. I nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: Co z kamerą? IP: 213.25.171.* 11.11.05, 01:24 > To się dzieje co cały czas w naszym mieście: fikcja i pokazówka. I nic więcej A tak poważnie to kłopoty ze sprzętem... Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Co z kamerą? 14.11.05, 22:13 Znowu się sprzęt popsuł? Ten facet sterczy już przy samochodzie od 13:00. www.przemysl.pl/cam/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerzysta :) Re: Co z kamerą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 02:42 Szkoda ze miasta nie stac na troszke lepsza kamere, nie mowie juz o takiej ktora sie samemu steruje, ale chocby o takiej ktora miala by odswiezanie w miare przyzwoite i sie co chwile nie zawieszala. na wielu stronach jest odnosnik do tej kamery z UM i nie jest ona zbyt dobra wizytowka miasta jak sie tak caly czas zawiesza... Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Co z kamerą? 15.11.05, 09:49 Gość portalu: kamerzysta :) napisał(a): > Szkoda ze miasta nie stac na troszke lepsza kamere, nie mowie juz o takiej > ktora sie samemu steruje, Dobrze kombinujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: Co z kamerą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:07 > Szkoda ze miasta nie stac na troszke lepsza kamere, nie mowie juz o takiej > ktora sie samemu steruje, Heh, taka kamera to fajna sprawa... ale żeby było szybkie odświeżanie lub (i) możliwość sterowania trzeba coś więcej niż kamerę. Trzeba nieco lepsze i sprawniejsze (i o wiele droższe) łącze... a tego brak (póki co). :) >na wielu stronach jest > odnosnik do tej kamery z UM i nie jest ona zbyt dobra wizytowka miasta jak sie > tak caly czas zawiesza... Tak na marginesie całkiem... ciekaw jestem ilu webmasterów otrzymało zgodę na używanie tej wizytówki ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Co z kamerą? 16.11.05, 13:03 Gość portalu: Radoos napisał(a): > Heh, taka kamera to fajna sprawa... ale żeby było szybkie odświeżanie lub (i) > możliwość sterowania trzeba coś więcej niż kamerę. Trzeba nieco lepsze i > sprawniejsze (i o wiele droższe) łącze... a tego brak (póki co). :) Patrz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=30647025 > Tak na marginesie całkiem... ciekaw jestem ilu webmasterów otrzymało zgodę na > używanie tej wizytówki ;) Ja mam tylko linka do niej. Wysyłałem zapytanie kiedyś, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Zamieszczenie linka do kamerki to nie przestępstwo chyba - nie? A serwis przemysl24.pl ma zgodę, przynajmniej tak piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DariO Re: Co z kamerą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 01:37 e-kamery.pl/polska/kamera.phtml?numer=95 np tu jest kamera z widokiem Przemysla ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dra Re: Co z kamerą? IP: *.mcon.pl 17.11.05, 21:27 Najlepiej z widokiem na Katedrę, żeby nie było widać , że katolicki Przemyśl chleje na ławkach. I do tego jeszcze dodałbym chórek anielski Odpowiedz Link Zgłoś