Dodaj do ulubionych

Gdzie temat o TOYI?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:51
Gdzie się podział temat o TOYI?
Zachęcam do rezygancji wszystkich z usług TOYI, utrzyjmy nosa cfaniaczkom.
Monopoliści.
Obserwuj wątek
    • Gość: Telemaniak Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:55
      Czy wiecie ludziska, że w Łodzi tzw "pakiet podstawowy" kosztuje 40 zł i 50
      groszy? A u nas 44 zł. Pytam się ZA CO? Za TW1, Arirang, Mango24, Polonia1,
      tele5 - KTO TO OGLĄDA?
      • rapapo Re: Gdzie temat o TOYI? 13.12.05, 21:47
        Zdaje się, że nikt nikogo do podpisywania umowy pod karabinem nie przymusza...
        Monopol, nie powiedziałbym bo przecież ogólnodostępni są nadawcy satelitarni.

Pozdrawiam :)
        • Gość: Satelita Re: Gdzie temat o TOYI? IP: 80.51.255.* 13.12.05, 22:51
          Spadaj z tymi swoimi prawdami!Po co nam taki dupek????
      • Gość: lucyfer+ Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:18
        Weź gościu Cyfrę+, płacisz drożej, ale masz wszystkie kanały.
        Toya to dno.
        • aleks.sander Re: Gdzie temat o TOYI? 01.01.06, 23:50
          mam w nosie te wszystkie kanały TV - wolę pospacerować po pięknym Przemyślu , zawsze kogoś spotkam pogadam na żywo . Telewizja -bezmyślne patrzenie w szklane pudło i bezruch - to już lepszy jest internet.
    • Gość: PZ Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:58
      ja już to dawno zrobiłem bo ku..zny można było dostać z tym internetem gorzej
      mieli niż Medicom
      • Gość: voyto Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.aster.pl 13.12.05, 23:32
        w moim bloku działaja dwie sieci kablowe, aster oraz upc. za tydzień właśnie
        przenosze się do UPC, gdyż oferują mi oni pełny pakiet tv oraz stałe łącze
        internetowe 1Mb za 99 zł brutto.
        • Gość: Dra Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.ptvk.pl 16.12.05, 12:24
          UPC jest The Best. Znam firmę bardzo dobrze. Skąd Ty nadajesz?
          • Gość: rapatoja Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:39
            Rapapo - dobrze Ci się pracuje w tej Toy'i? Co tam robisz?
            • rapapo Re: Gdzie temat o TOYI? 17.12.05, 09:59
              A wiesz rapatoja,
              bardzo mi fajnie. Szkoda tylko, że PT Forumowicze zadali mi tyle zajęć
              (rzecznik prezydenta, syn zastępcy, pracownik biura poselskiego).
              Sam rozumiesz, że troche mi ciężko pogodzić to z karierą w TV :>

Pozdrawiam :)
    • opserwvtor Re: Gdzie temat o TOYI? 14.12.05, 11:06
      Musisz skontaktować się z oddziałem łódzkim, tam jest całe szefostwo, a nie w
      Przemyślu.
    • Gość: jelcz Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 21:47
      Kiedy TOYA da Boomerang i Eurosport2?
    • Gość: Paweł Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:51
      Hurrrrrrrrrrrrra. Nareszcie są sygnały o przejęciu TOYI przez większego
      operatora: Vectra lub UPC.
      wirtualnemedia.pl/document,,545517,Konsolidacja_na_rynku_sieci_kablowych.html
      • pola_negri Re: Gdzie temat o TOYI? 02.01.06, 11:54
        cieszycie się z nadejścia UPC chyba tylko dlatego, że to coś "nowego" i
        nieznanego. a tak naprawdę oferta programowa niewiele się różni od tej
        proponowanej przez TOYĘ. za to brakuje ale kino! czy tvp kultura.
        przyznaję, Internet to dobra sprawa, ale wejście UPC wcale nie oznacza, że od
        razu będzie można podłączyć net. u nas można było go zainstalować dopiero
        niedawno, choć UPC działa w naszym mieście od wielu lat.
      • Gość: Dra Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.ptvk.pl 02.01.06, 18:46
        I z tego artykułu wynika, że UPC przejmuje TOYA'ę? Powiedz jak ustawić monitor żeby to wyczytać?
        • Gość: PZ Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:27
          ostatnio pisałem maila do UPC i odpowiedzieli ze starają się jak najszybciej
          wejść na nasz przemyski rynek i podjąc konkretne działąnia do przejęcia
          klientów
          • Gość: mikrofon Re: Gdzie temat o TOYI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:49
            Czy to już będzie koniec "szpikerki" z programu lokalnego i prezia przemyskiej TOYI?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka