Gość: aaaa IP: *.server.ntli.net 14.04.06, 18:25 zdecydowanie sie zmniejszyl. wie ktos dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: obraz z kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:48 Bo Radoos to obsługuje ...he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: obraz z kamery IP: *.chello.pl 14.04.06, 23:56 Czy to normalne, że jasność się zmienia - cały czas obraz pulsuje, u mnie już od kilku tygodni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: obraz z kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 02:23 Obraz pulsuje bo idzie we fashu, gdyż tak to sobie wymyślili. To jest do dupy tak samo jak to, że kamera przez większą część doby jest zawieszona i obraz nie odświeża się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: obraz z kamery IP: *.chello.pl 15.04.06, 11:11 jak zrobią internet na całej starówce, to wszystko będzie chodzić...Nie tylko ta kamerka ale tez kilkanascie nowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: obraz z kamery IP: *.chello.pl 15.04.06, 16:04 To dziwne: kamera internetowa w Rynku - wydawać by się mogło - standard. Są setki kamer, na setkach stron. A w Przemyślu same problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: obraz z kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:09 Nie widzę związku ale na pewno nas oświecisz, prawda panie X? ;) Co do kamery... jak podał producent, kamery miały wadliwy firmware, który powodował niestabilną pracę i najpewniej to było przyczyną niewłaściwego działania. Obraz jest inny ponieważ na czas dosłania przez producenta sprawnego sprzętu odpaliliśmy starą kamerę. W przyszłym tygodniu powinna być już nowa kamera, która nie będzie sprawiała problemów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: obraz z kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:11 Radoos, a cy są jakieś wieści na temat kamerki na stoku narciarskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: obraz z kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:02 Uhm, wiem że zgłosiła się firma, która przedstawiła kosztorys wykonania.. ale niestety postawienie kamery tam to dość kłopotliwa i kosztowna sprawa. Dlatego pewnie władze muszą dorosnąć do ceny, jaką trzeba za kamerę w takim miejscu zapłacić :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś