Dodaj do ulubionych

Pozwalam sobie...

IP: *.mcon.pl 25.04.06, 18:17
Jest taki watek, że Zbycho(!!!) sie czepia jak tetryk.To ja pytam Was czemu
ma słuzyć i co takiego wnosi wątek dotyczący Kuchcinskiego i jego
zaangażowania w TPN.Jak sie komus nie podoba to może iść zbierac grzyby.
Posłuchajcie niedocenieni, Wy nie macie zadnego pomysłu, Wy nie macie nic
poza krytykanctwem, Wy lubujecie się w dosrywaniu komus(jak Rapapo pozwoli)i
to dbałośc o miasto Przemyśl.A zabrac sie za książki, za naukę.Dywagacje
populistyczne na potem.
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: Pozwalam sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:08
      Zbychu sprecyzuj bardziej swój wątek bo mnie zainteresił...Nie czytałem tego
      watku o Marku Kuchcińskimm więc nie wiem jak jest on tam przedstawiony. Chodzi
      mi o szersze przedstawienie Twojego watku (rozwinięcie)..
      Aha! czy Ty jestes sympatykiem czy tez nie, Kuchcińskiego ?
      • Gość: Zbychu Re: Pozwalam sobie... IP: *.mcon.pl 26.04.06, 11:26
        Jak serio pytasz to masz, jak nie serio to też służe.Chodzi o Turnicki Park.....
        O to pytaja niespełnieni kopacze Kuchcińskiego.Nie jest moim ulubionym, ale
        jest q...a z Przemysla i chce cos dla tego miasta zrobic.Zresztą już coś zrobił
        dla jednej ze szkół.A tym cieniasom z parku polecam jeszcze raz obwozic dupe
        podczas pierwszych dni majowych po łakach zamojszczyzny.
        • Gość: Imac Re: Pozwalam sobie... IP: *.chello.pl 26.04.06, 22:54
          Ale o co Ci chodzi, poseł Kuchciński obiecał coś, a teraz o sprawie zapomniał i
          to jest FAKT.
          Czy ktoś ma o tym nie mówić, albo nie pisać, bo Kuchciński "jest z Przemyśla i
          chce coś dla tego miasta zrobić"?

Czy zmierzasz do sytuacji w której można składac puste obietnice? To, że się
          kogoś lubi, albo nie lubi nie ma żadnego znaczenia, bo to jest działalność
          publiczna i publicznie składane obietnice.
    • rychu_z_przemysla Zbychu pozwala sobie 27.04.06, 08:42
      Gość portalu: Zbychu napisał(a):

> Jest taki watek, że Zbycho(!!!) sie czepia jak tetryk.To ja pytam Was czemu
      > ma słuzyć i co takiego wnosi wątek dotyczący Kuchcinskiego i jego
      > zaangażowania w TPN.Jak sie komus nie podoba to może iść zbierac grzyby.
      > Posłuchajcie niedocenieni, Wy nie macie zadnego pomysłu, Wy nie macie nic
      > poza krytykanctwem, Wy lubujecie się w dosrywaniu komus(jak Rapapo pozwoli)i
      > to dbałośc o miasto Przemyśl.A zabrac sie za książki, za naukę.Dywagacje
      > populistyczne na potem.

I to pisze Zbychu - "symbol" kulturalnej dyskusji na forum Przemyśl.

• Gość: Zbychu Re: Zbychu pozwala sobie IP: *.mcon.pl 28.04.06, 17:47
        Szanowny i drogi komuś Rysiuniu.Ciebie nie musi, ale mnie moze zalać ciecz
        pewna.Jak długo i w jakim celu(jak na razie 27 postów)zawracac komus i sobie
        coś?To charakterystyczny obraz jego przeciwników.Nie nazwę politycznych, bo te
        wszystkie"polityczne działania"to jedna farsa.Takich, którzy obiecywali,
        obiecują i oby juz nie obiecywali bedzie zawsze do ciemnej cholery.Odpowiedz
        konkretnie:co ten wątek dał i komu lub czemu sie przysłuzył.Owszem jedno, dwa
        zapytania.Nie ma odpowiedzi, to pójśc na spotkanie z nim do jego biura lub
        zadać pytanie na piśmie(musi moim zdaniem odpowiedzieć).Mozna wtedy to
        opublikować.A w tej sytuacji?Co?Poza myślą, ze to ......... i ............nic
        nie ma.Ale niech z łaski swojej lub czyjejś innej oburzony nazwie
        Kuchcińskiego "po imiemiu!" Proste? Przeanalizuj tematy wątków.Większość mozna
        i nalezy odrzucić.Jak nie masz pomysłu lub tematu to nie pisz(cie).Serdeczności
        majowe.
    • Gość: poz_walam Re: Pozwalam sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 16:57
      Uderz w stół nożyce się odezwą.....
      • Gość: nieżyt Re: Pozwalam sobie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:42
        Zbychu,pisz bardziej zrozumiałym językiem.Bez srótów myślowych i
        niezrozumiałych porównań.Z pewnością będziesz miał mniej przeciwników!
        Chyba,że o to Ci chodzi?
        • Gość: Gość Re: Pozwalam sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:38
          Zbychu dzięki za wyjaśnienie sprawy odnośnie Parku Turnickiego. Odnośnie
          Kuchcińskiego mam zupełnie odmienne zdanie. Uważam że on nic nie zrobił dla
          Przemysla po za 2 ma rzeczami...
          1- to wypromowanie "Pinia" na radnego
          2- wpłynięcie na remont ul. Matejki (matka mieszka)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka