przemysl2000 15.06.06, 12:05 www.faktyimity.pl/archiwum/caly.phtml?id=6912 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: czytaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:21 Stary ! o tyłek rozbić Towje forum i Ciebie też. Czy Ty myślisz, że ktoś się będzie logował do jakiegoś prowincjonalnego-samonazwańczego forum? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl2000 Re: czytaliscie? 16.06.06, 23:51 O tylek to moglbys sobie rozbic mozg, gdybys go mial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark łza się w oku kręci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:13 Nie na tyle siedzę w klimatach przemyskich, aby ocenić, ile z tego jest prawdą. Ale kilkadziesiąt takich wypracowań na temat różnych osób przeczytałem. W linkowanym tekście zabrakło mi tylko dolarów przyjętych w zamian za zdradę socjalistycznej Ojczyzny. Pozostaje zacytować - "kto za tym stoi i komu to służy ?" Oczywiście nie bronię swoją wypowiedzią pana K., oraz jego partii bezprawia i niesprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: łza się w oku kręci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:30 głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP II Re: łza się w oku kręci IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.07.06, 21:51 A włam do apteki i syrenka tatusia do przewiezienia fantów, to pryszcz, panie xx? A kombinacja z przepisaniem 89 ha na kumpla od wąchani tri, to pryszczyk? Tylko w jednym roku, na lewo (bez kwitu, podatku itd.), do kieszonki około 8 tysięcy od forum biznesu, to co? A Kaczor, który brał równowartośc 2-4 pensji za dwugodzinne pieprzenie głupot w EMPiK-u, to w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś