Dodaj do ulubionych

Niewiarygodne, ale prawdziwe!

25.04.18, 08:35
Czyli tajemnice dworu prezydenta Lecha KAczyńskiego, którego teraz wnosi na piedestały jego brat, stawia mu pomniki, tablice i nazywa jego imieniem ulice:
wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/125274,straszny-dwor-lecha-kaczynskiego.html
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Niewiarygodne, ale prawdziwe! 25.04.18, 09:55
      Normalka, co tu jest niewiarygodnego? Jaki król, taki dwór.

Dla mnie kwintesencją umysłowości LK i jego relacji z bratem była wypowiedź pod czas wizyty na Ukrainie. Dostał wtedy Order Jarosława Mądrego, więc powiedział coś w rodzaju, że dla niego to ma w pewnym sensie symboliczne znaczenie, bo on ma brata Jarosława, który jest mądry (w podtekście - ja jestem głupi, więc mądry musi mną sterować). Obciach jak cholera.
      • zdradziecka.morda1 Re: Niewiarygodne, ale prawdziwe! 25.04.18, 12:32
        horpyna4 napisała:

> Normalka, co tu jest niewiarygodnego? Jaki król, taki dwór.
        >
        > Dla mnie kwintesencją umysłowości LK i jego relacji z bratem była wypowiedź pod
        > czas wizyty na Ukrainie. Dostał wtedy Order Jarosława Mądrego, więc powiedział
        > coś w rodzaju, że dla niego to ma w pewnym sensie symboliczne znaczenie, bo on
        > ma brata Jarosława, który jest mądry (w podtekście - ja jestem głupi, więc mąd
        > ry musi mną sterować). Obciach jak cholera.

To prawda , czy jaja?
        Choć prawdą jest, że wymagał stałej opieki i miał dobrą piastunkę w postaci dużo starczej i nadopiekuńczej zony, która nie tylko go czesała, ale i zapinała mu zapomniany rozporek.
        A do brata to dzwonił po kilkanaście razy dziennie, co chyba nie jest normalnym.
    • szwampuch58 Re: Niewiarygodne, ale prawdziwe! 25.04.18, 10:04
      ponad 8 lat i ciagle nie wiadomo :
      demotywatory.pl/1490079/Kto-podmienil-cialo
      • cossa.nostra PiS 52%, PO 13% 25.04.18, 10:15

Zgoda. A jednak...
        • zdradziecka.morda1 Re: PiS 52%, PO 13% 25.04.18, 14:38
          Zalinkuj
          • cossa.nostra Re: PiS 52%, PO 13% 25.04.18, 19:28

.
            • zdradziecka.morda1 Re: PiS 52%, PO 13% 26.04.18, 08:35
              Znaczy to lipa, albo sondaż z Torunia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się