Dodaj do ulubionych

Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki

IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:01
Zapraszam na tą skandaliczną stronę, każdy znajdzie tu cos dla siebie. Same sensacje z przemyskiego podwórka.

Klikajcie: kundelek.blogspot.com
Obserwuj wątek
    • Gość: gerry Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 00:36
      oplułem monitor
    • Gość: dark na razie skromnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 08:29
      :(
      • Gość: KIU ale może byc fajnie IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.08.06, 11:07
        Z tym Witoldem P. to ściema, co nie? No i "detektywi", a nie "dedektywi", ale z
        tymi brudnymi butami to mi sie podobało. Po tym poznać polskich polityków,
        gajery za kilka tysięcy i brudne buty.
    • Gość: CeBeś Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:14
      Uważaj bo Cię zamknął ;).
      • Gość: Kundel Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:56
        chyba zamkną... a z dedetykwem to taki żart słowny...
        • Gość: Demon1903 Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 15:01
          O d...ę rozbic ta strone jak i sam pomysł. Takie buty to ja w 5 minut dorabiam
          do każdej fotki. Plotki tez nie sztuka wymysleć. Liczą sie fakty. Nie wiadomo co
          fikcja -fałsz a prawda panowie "twórcy"...
          • Gość: malkontent Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 15:47
            Każdego wmontuję w dowolną fotę w trzy minuty..
            A całość cienka. Tfurcy się nie wysilają
            • Gość: Megs Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:38
              Ja uwielbiam kumdelka, jest taki zabawny :D
              • Gość: Demon1903 Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 20:07
                Ten kto uwielbia kundelka jest oszołomem lub głupkiem nie wiedzącym nic na temat
                witryn.
                • Gość: Dra Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.ptvk.pl 02.08.06, 21:19
                  • Gość: Dra Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.ptvk.pl 02.08.06, 21:22
                    Wystarczy spojrzeć na fotomontaż dorobionej Chomowej głowy i już się słabo robi. Zróbcie coś lepszego. Natomiast miks z nauczycielką jest jeszcze gorszy. Nauczcie się, że postać to nie wszystko, jest jeszcze światło.
                    • Gość: Demon1903 Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 07:45
                      Autor/rzy stronki nie zdaje sobie chyba sprawy że może go spotkać podobny los
                      jak "szycie po przemysku"...W tym wypadku chodzi mi o fotomontarz z butami
                      prezydenta.
                      Sąsze że ta stronka długo nie "pociągnie" czego jej serdecznie życzę :)
                      • Gość: Dra Re: Kundelek.blogspot.com - przemyskie plotki IP: *.ptvk.pl 03.08.06, 17:58
                        Autorzy stronki to nieudacznicy, przede wszystkim. Nie popieram Chomy z jednych względów, a z innych popieram, mam również gdzieś nauczycieli (i tak połowa to miernota), ale taki fotomontaż to chamstwo. Twórca zdjęć niech sobie wyobrazi swoją matkę, albo żonę, czy dziewczynę po fotomontażu, np. w kiblu z paroma kloszardami, albo bez majtek na wzór Heli Plakaciary.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka