dudi139 22.03.03, 11:57 Strony PRZEMYŚLANÓW: 1. Moja strona(Dudi): www.dudi.glt.pl ======== Zapraszam do dalszch wpisów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gryps Re: STrony!!! IP: *.visp.energis.pl 22.03.03, 12:16 słuchaj dudi. Strona jest o.k. ale zauważyłem, że jak chcę zupy pomidorowej to się akurat link do niej nie otwiera. Proszę popraw to bo chodzę głodny i na kacu Odpowiedz Link Zgłoś
dudi139 Re: STrony!!! 22.03.03, 14:25 Sorki, ale nie rozumiem, mozesz jasniej, jakiej zupy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: STrony!!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 14:46 P O M I D O R O W E J !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: STrony!!! IP: *.ultimo.masq 22.03.03, 15:36 I słowo drukowane ciężkie do odczytania ... Uwsteczniamy się ... co robić ... P.S. Ja odczytałem, że pomidorowej ... więc o co chodzi ? !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: STrony!!! IP: *.visp.energis.pl 22.03.03, 20:18 z reguły tego nie robię ale ci pomogę, czytaj i ucz się: Zupa pomidorowa 50 dag mięsa wołowego z kością, 1 porcja włoszczyzny, 70 dag pomidorów lub 5 łyżek koncentratu pomidorowego 1 szklanka soku pomidorowego, 15 dag śmietany, 2 dag masła, sól, pieprz, cukier. Mięso umyć, zalać 2 l zimnej wody, osolić i gotować na małym ogniu ok.1 godz. W połowie gotowania dodać oczyszczoną i umytą włoszczyznę. Pokrojone pomidory z masłem i kilkoma łyżkami wody dusić na małym ogniu, pod przykryciem, ok.30 min, następnie przetrzeć przez sito i dodać do przecedzonego wywaru. Chwilę gotować, a po zdjęciu z ognia wlać sok, przyprawić solą, cukrem, pieprzem, śmietaną. mam nadzieje, że rozumiesz więc teraz oczekuję tego by link działał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: STrony!!! IP: *.ultimo.masq 22.03.03, 20:27 Nie mów, że nie używasz koncentratu ... !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: STrony!!! IP: *.visp.energis.pl 22.03.03, 20:32 szczerze powiedziawszy używam ale podałem mu przepis z sokiem pomidorowym bo wtedy link działa szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: STrony!!! IP: *.ultimo.masq 22.03.03, 20:41 Ufff... A już miałem wykorzystać książkę kucharską do pomocy podczas porodu źrebiątka ... !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: STrony!!! 22.03.03, 20:43 Ja dodaje sok pomidorowy + pomidory z puszki- dobre sa z Pudliszek, cale i bez skorki. Smacznego! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: STrony!!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 09:36 No i widzisz Dudi, że link do pomidorowej jest właściwie niezbędny na twojej stronie. Jak już go zrobisz to pomyśl o kolejnych, np. ogórkowa, rosół, barszcz itp. Acha! I jeszcze taka malutka prośba nie instaluj do tych linków dialerów bo to odstręczy od odwiedzania twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś