Dodaj do ulubionych

ścieżki rowerowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:23
Wiem, że nie ma większej przyjemności, niż jazda 15-letnią beemą z
przyciemnionymi szybami, ale może kogoś to zainteresuje :
rowery.onet.pl/2607,1366994,artykuly.html
Może w Przemyślu o tym pomyśleć ? I nie chodzi mi o symboliczną ścieżkę
wzdłuż Sanu, tylko o dobrze oznakowaną siec ścieżek rowerowych ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Cypis Re: ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.14, 10:59
      2014...
    • Gość: marino Re: ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.14, 12:20
      Jestem przeciwny ścieżkom rowerowym, które łączą się z drogami publicznymi a także jeździe rowerzystów po tych drogach. To tak jakby pozwolić pieszemu by był takim samym użytkownikiem autostrady jak i inni z niej korzystający. Czemu traktor nie może korzystać z autostrady?
      Bo to nie dla niego droga z uwagi na rozwijaną na niej prędkość. Czemu kombajn, gdy chce poruszać się po drodze publicznej musi mieć zezwolenie? Może wreszcie rowerzyści zrozumieją, że drogi publiczne nie są dla nich. Nie mam nic przeciwko rowerzystom, ale nie te czasy i nie te warunki. Kiedyś jak po drodze poruszały się furmanki to i owszem, ale dziś? Nawet furmankom nie pozwala się korzystać z wielu dróg. Dlaczego tak myślę? Ze względu na ich bezpieczeństwo. Nie pozwoliłbym dziecku na to by jeździło po drodze, na której może spotkać go nieszczęście. Pchanie się tam gdzie można stracić zdrowie i życie jest pozbawiony sensu i głupi.
    • Gość: gość Re: ścieżki rowerowe IP: *.play-internet.pl 04.06.14, 17:01
      jaki jest sens budowania ścieżek rowerowych, skoro rowerzyści z nich nie korzystają i jadą po ulicy wzdłuż istniejącej ścieżki. Może 1/4 jedzie po ścieżce, reszta po ulicy
      • Gość: Cypis Re: ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.14, 18:29
        Jazda rowerem po chodniku nie zawsze oznacza mandat - wyborcza.pl

Mówienie o ścieżkach rowerowych ma sens - klik
    • Gość: Cypis Rowerzyści przestrzegajcie przepisów – przypomina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.14, 10:07
      Rowerzyści przestrzegajcie przepisów – przypomina policja - zycie.pl
      • lechowski51 Re: Rowerzyści przestrzegajcie przepisów – 22.08.14, 11:12
        Przede wszystkim jak chce sie poczuc przyjemność jazdy na rowerze,trzeba wyjechać po za granice miasta.Nasze podkarpackie wsie ostatnio wypiękniały a drogi nawet pomiędzy przysiółkami maja,przynajmniej w moich okolicach,świetna nawierzchnię asfaltową.Filozofom z 20-letnich beemek przypominam,że rowerzysta na drodze,ma takie same prawa jak wy!
        Ja od czasu,gdy na Florydzie,wieczorami zwiedzałem rowerem okolicę,jeżdże teraz regularnie.Oto część moich tras;
        forum.gazeta.pl/forum/w,230,153055202,153055202,Trasy_rowerowe_Mielec_i_okolice.html
    • Gość: Cypis Re: ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 12:33
      Klik
      • Gość: LP Re: ścieżki rowerowe IP: *.toya.net.pl 20.10.14, 14:39
        Pamiętam cztery lata temu radny z Doliny Sanu obiecywał w czasie swojej kampani że wybuduje setki kilometrów ścieżek rowerowych .Ale pewnie zapomniał biedaczk po przejściu na ciemną stronę mocy
        • Gość: Cypis Re: ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 15:18
          Nowy radny Regia Civitas - youtube.com

Gdy radny "zasilił swoją osobą" koalicjanta "w wysokiej radzie", to co z "głowy pełnej pomysłów" przelano na papier i wprowadzono w życie?
          • Gość: LP Re: ścieżki rowerowe IP: *.toya.net.pl 20.10.14, 16:30
            No właśnie co zrobił dla swoich wyborców czy zrealizował swoje obietnice . Dobre
            • Gość: LP Re: ścieżki rowerowe IP: *.toya.net.pl 20.10.14, 16:35
              Zapomniałem zapytać czy Pan radny z głową pełną pomysłów znowu startuje? Bo jak tak to może teraz się zaweźmie i ścieżki powstaną a może nawet trasy na wyścig pokoju .Co tam myślę że nawet Tur de Pologne u nas będzie się kończyć i pierwsze loty w kosmos
              • Gość: Cypis Re: ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 16:52
                Miasto Przemyśl - kandydaci, okręgi wyborcze, obwody głosowania - wybory2014.pkw.gov.pl
                • Gość: Marek Re: ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 21:41
                  Jeszcze raz jak sie uda to poprowadzi nas prostą ścieżką do świetlanej przyszłości na szklany szczyt.Super
                  • Gość: Marek Re: ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 21:43
                    Zagłosujmy na radnych którzy zrezygnują ze swoich diet .
                    • lechowski51 Re: ścieżki rowerowe 21.10.14, 10:06
                      Na gościa z PO nie zagłosuje ale za sam pomysł-brawo!
                      scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/p526x296/10459912_919173794777399_4539162812246229436_n.jpg?oh=bf77ef61d93d70af8f0043c88e6595d6&oe=54F81DEC
                      • Gość: aqq Re: ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 11:57
                        Za to też "BRAWO"... demotywatory.pl/4405338/Ida-wybory
                        • Gość: Marek Re: ścieżki rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 20:04
                          Jacy radni takie ścieżki
                          • satyrofotohistorys Re: ścieżki rowerowe 24.10.14, 17:01
                            Borsuk zbuntował się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka