Gość: Wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:26 Mówcie co chcecie a ja i tak głosuję na PIS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AFB Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:30 czyli na oszołomów z lpr bo w przemyślu na pierwszych miejscach z listy PiS startują właśnie nawiedzeni goscie z partii romana, nie wiem jaką ten cały pis ma strategię ale z takimi przybłedami to daleko nie zajdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek77 Re: Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:27 To faktycne dziwne, a nawet nierozsądne. Przecież pan Oleszek z braciszkiem i kolegami z Młodzieży Wszechpolskiej (tak, tak, oni też są na liście Pisu), którzy nienawidzą prezydenta Chomy jak diabeł święconej wody, zaraz po wyborach założą jakiś własny klub, i nadal będą wylewać szambo na głowę naszego miasta. Dlatego dziwi mnie że PIS na swoim grzbiecie postanowił przemycić do rady żmiję, która w żadnym wypadku u nie podziękuje a nadal będzie go kąsać zajadle. Odpowiedz Link Zgłoś
szwedzki_kucharz Re: Wybory 28.10.06, 11:58 Leszek Oleszek... i śmieszno i straszno :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~arogant Re: Wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:33 Wyborca napisał(a): > Mówcie co chcecie a ja i tak głosuję na PIS No to mówie co chcę: spie..j. Odpowiedz Link Zgłoś