Dodaj do ulubionych

Dom Weselny AGA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 10:24
Witam Wszystkich Świątecznie, mam pytanie, czy slyszeliści coś na tem Domu
Weselnego AGA w Pikulicach, mieszkam 400 km od Przemysla i zostalismy tam
zaproszeni na wesele,nie za bardzo jestm chętna do tego wyjazdu.Czy jest tam
możliwość wynajęcia jakiego noclegu, bo nie za bardzo Mam sie gdzie
zatrzymać, no a cóż, Para Młoda nie wykazla się zadną inicjatywą.Z góry
dziękuję za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: i co Re: Dom Weselny AGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 11:18
      i co k ... mać para młoda jeszcze ma wam wynajmować nocleg??
      • Gość: Joa Re: Dom Weselny AGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 11:32
        A Ty widać masz klopoty ze wzrokiem, gdzie niby napisałam że Para Młoda ma
        wynajmować Nam pokój?Nie kwapią się do poinformowania Mnie, czy można tam
        gdzieś znaleźć nocleg. Wiesz pewnie w przeciweństwie do większości Naszego
        społeczeństwa nie zarabiam 600 zł i stać Mnie jeszcze za opłacenie Sobie
        noclegu. To po pierwsze, a po drugie jak już coś, u Nas w miescie to
        normalka,ze jak urządzasz jakieś imprezy i zapraszasz rodzinę z daleka to
        zamawiasz noclegi i nikogo to nie dziwi. No cóż, ale Wam chyba bliżej do
        Ukrainy niż Polski.
        • Gość: Jeden taki... Re: Dom Weselny AGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:10
          Joa nie obrażaj wszystkich,bo jakiś kretyn pisze głupoty!
          Oczywiście państwo młodzi powinni przynajmniej poinformować o możliwosci
          noclegu.Ostatnio z żoną byliśmy na ślubie i weselu,nie tak daleko bo w Sanoku i
          wpotwirdzeniu uczestnictwa trzeba było zaznaczyć,czy potrzebujemy noclegu,czy
          nie.W twoim wypadku panstwo młodzi nie spisali się.Niestety na temat tego domu
          niczego nie mogę Ci powiedzieć,jedynie to,że Pikulice to wioska o rzut
          kamieniem od Przemyśla.
          pozdr.
          • Gość: Joa Re: Dom Weselny AGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:33
            Dzięki za info, ale Twój przedmówca wyjechłą Mi tu z jakimiś przekleństwami
            czego nie lubię. A wogóle to myślałam,ze Pikulice to dzielnica Przemysla, no
            cóz jakoś dam radę. Co Nas nie zabije to nas wzmocni. Pozdrowiam Świąteczne.
            • Gość: arti Re: Dom Weselny AGA IP: 212.244.155.* 22.12.06, 10:33
              Hoteli ci u nas dostatek. Tego domu weselnego nie znam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka