Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:33 Witam .Kto ,gdzie i jak bawił sie na zabawie sylwestrowej?Prosze o opinie.U pani Tomaszewskiej jak zwykle dziadostwo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bywalec Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.mcon.pl 02.01.07, 13:04 Bardzo przyjemna była impreza w "Hali". Jadło obfite, oriestra Wacka Prosieckiego na swoim dobrym poziomie. Z vipów obecność zaliczyli: Matusiewicz, Pomajda, Jurkiewicz,Lewicki,Kowalski,Iwasieczko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.mcon.pl 02.01.07, 13:26 Sorry, sorry... Jeszcze A. Łoziński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bawidamek Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl 02.01.07, 14:38 Ja bawiłem się na stoku z laską w pobliskich krzakach, gdyż nie było tam co robić. Wolałbym u Tomaszewskiej ale kasy nie miałem. Gdybym był u "koryta" lub z mojej rodziny ktoś bynajmniej bawiłbym się w hali ale po tym jak wyśmiali tą imprezę w "Super expresie" wstydził bym się pokazać na mieście. Swoją drogą ciekawe gdzie Choma z Lewandowskim się bawili? Chyba nie u J.M? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.01.07, 21:49 Bawidamek , napisz coś więcej o tym , co napisał "Super Express" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebywalec Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:09 Bywalec, pogięłło Cię, Ty poszedłeś przemyskich notabli ( m ha,ha,ha ) oglądać w czasie Sylwestra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.mcon.pl 04.01.07, 11:31 Nic mnie nie pogieło. Wcale nie pisałem, że byłem na "Hali". Informację zaczerpnąłem od zaprzyjaźnionego szatniarza. Bawił sie dobrze.Ja jestem częstym bywalcem w szatni.Ha,ha,uhaha... Odpowiedz Link Zgłoś