Dodaj do ulubionych

Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:33
Witam .Kto ,gdzie i jak bawił sie na zabawie sylwestrowej?Prosze o opinie.U
pani Tomaszewskiej jak zwykle dziadostwo!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bywalec Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.mcon.pl 02.01.07, 13:04
      Bardzo przyjemna była impreza w "Hali". Jadło obfite, oriestra Wacka
      Prosieckiego na swoim dobrym poziomie. Z vipów obecność zaliczyli: Matusiewicz,
      Pomajda, Jurkiewicz,Lewicki,Kowalski,Iwasieczko?
      • Gość: Bywalec Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.mcon.pl 02.01.07, 13:26
        Sorry, sorry... Jeszcze A. Łoziński
        • Gość: Bawidamek Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl 02.01.07, 14:38
          Ja bawiłem się na stoku z laską w pobliskich krzakach, gdyż nie było tam co
          robić. Wolałbym u Tomaszewskiej ale kasy nie miałem. Gdybym był u "koryta" lub z
          mojej rodziny ktoś bynajmniej bawiłbym się w hali ale po tym jak wyśmiali tą
          imprezę w "Super expresie" wstydził bym się pokazać na mieście.
          Swoją drogą ciekawe gdzie Choma z Lewandowskim się bawili?
          Chyba nie u J.M?
          • Gość: Sylwek Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.01.07, 21:49
            Bawidamek , napisz coś więcej o tym , co napisał "Super Express"
        • Gość: Niebywalec Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:09
          Bywalec, pogięłło Cię, Ty poszedłeś przemyskich notabli ( m ha,ha,ha ) oglądać
          w czasie Sylwestra ?
          • Gość: Bywalec Re: Sylwester!!!!2006!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.mcon.pl 04.01.07, 11:31
            Nic mnie nie pogieło. Wcale nie pisałem, że byłem na "Hali". Informację
            zaczerpnąłem od zaprzyjaźnionego szatniarza. Bawił sie dobrze.Ja jestem częstym
            bywalcem w szatni.Ha,ha,uhaha...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka