Dodaj do ulubionych

Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci?

03.04.07, 10:37
No właśnie, co słychać u Was. Jak leci? Porządki świąteczne wy porobili? Okna
pomyli? Dywany i wykładziny wytrzepali (czy musicie tak napier....alać tymi
trzepaczkami - wytrzymać nie idzie)? Jajek i innego żarcia Wy nakupili? A
zdrowie jak? W porządku? Przyjedzie ciotka ze szwagrem?
Obserwuj wątek
    • Gość: trzepak Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:49
      Tak to jest jak człowiek jest sam i zaczyna świrować.
      Dlatego radzę Ci, znajdź kobietę dla siebie. I niech Ci jaja wytrzepie to Ci
      przejdzie.
      • jobrave Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? 03.04.07, 21:58
        Jak człowiek jest sam to, trzy razy w tygodniu ,dzwoni do agencji towarzyskiej,
        przywożą mu dwie laski, i już nie jest sam. A Ty musisz codziennie patrzeć na
        coraz starsza żonę. Mimo wszystko - Wesołych Świąt.
        PS. Napier...alanie w dywany stresuje moje dwie kotki i psa. Wystarczy
        systematycznie dywany odkurzać a od czasu do czasu wyprać, jak się tego nie
        robi, to dwa razy w roku trzeba napier...alać.
        • Gość: Oiu-UK Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.04.07, 01:23
          Ja mam w dupie swieta wiec sprawa rozwiazana;-)!!!!!
          • Gość: Jeden taki... Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 08:27
            No! Gratuluję ci tak obszernej doopy!
        • Gość: cfaniaczka Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:00
          To smutne Jobrave, chyba tylko przemyskiego barona , o ile takowy jest, stać na
          tak częste usługi.... Czy patrzenie na starzejącą się żonę jest boleśniejsze od
          patrzenia w lustro?
          Cfaniakujesz . Rownież z dywanami, są takie cholerstwa, które trzeba
          przetrzepać 2 razy w roku ( te prosto z Nowego Targu) i tylko święta motywują
          facetów, czytaj - leni w kapciach - do ceremoniału na trzepaku. Nie mam nic
          przeciwko, by robili to w innych porach, użyj swojego uroku osobistego i skłoń,
          ja nie umiem, więc nie grymaszę wobec odgłosów za oknem. W końcu po cos stoją
          te trzepaki :) Wesołych !
          • jobrave Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? 04.04.07, 16:18
            Prawdę mówiąc, nawet gdy byłoby mnie stać, nie ryzykowałbym z tymi paniami...
            "Trzepak" wnioskuje, że jak ktoś nie trzepie dywanów, to brakuje mu kobiety.
            Równie dobrze może być tak, że kto nie lubi musztardy, ten ma brudną szyją.
            Wesołego Trzepania.
            • Gość: pedro paulo Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.07, 16:38
              U mnie wszystko się zgadza:
              1) nie trzepię dywanów
              2) brakuje mi kobiety
              3) lubię musztardę
              4) mam czystą szyję
              • Gość: cfaniaczka Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:57
                Pedro, pkt 5 uzywasz łacińskich sentencji, pamiętliwa jestem, było coś o
                słowach w wątku intrygującym.
                Kupcie sobie futrzane dywany w Nowym Targu ,panowie ( uwaga, zwrócić uwagę czy
                wystarczająco wycapiły , w przeciwnym razie czeka Was spanie w zimie przy
                otwartym oknie, no Jobrave klimę sobie włączy przy tych panienkach:D) i przed
                świętami spotykac się będziecie na integrującym zlocie przy trzepaku. Zlot
                Posiadaczy Futrzaków - Niekoniecznie Żon. Chętnie popatrzę , słowo, że bez
                politowania :)
                • Gość: Struś Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 20:33
                  Jobrave! jajka mamy umyte, kiełbasę na miejscu. gorzej ze znalezieniem osoby o
                  ładnym charakterze pisma by wykonała na nich napis "W.Alleluja" niezmywalnym
                  markerem... Od porządków są kobiety, które i tak w Polsce maja lepiej od żon
                  arabów, gdzie on leży podlewając palemkę a ona...ciągnie zamiast osła pług na
                  dodatek usługując mu we wszystkim.
                  Święta Wielkiej Nocy to tylko 2 dni i minie szybko.
                  • Gość: cfaniaczka Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:09
                    powodzenia, kto szuka nie błądzi, jak coś, to ja odpadam, bazgrzę !
          • Gość: Jerry Re: do cfaniaczki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:18
            Jeżeli chodzi o pory, to ja zawsze trzepię w dżinsach, a sąsiad w sztruksach.
            Wesołych Świąt dla Wszystkich.
            • Gość: cfaniaczka Re: do cfaniaczki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:11
              Hej Jerry, zwrocę uwagę na trzepiących w dżinsach, pomacham Ci, świątecznie !
              • jobrave Re: do cfaniaczki... 04.04.07, 23:20
                Próbowałem, ale w dżinsach mimo wszystko niewygodnie.
                • Gość: cfaniaczka do Jobrave IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:30
                  Nie poddawaj się, tylko ostrzeż , jaki image przybierzesz ! Nie moze mi nic
                  umnknąć, zwolnię sie najwyżej z pracy, co mi tam :D
                • Gość: Jerry Re: do cfaniaczki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 07:46
                  Dzięki cfaniaczka. Zaś do jobrave: lepiej w dżinsach niż w dresach :-)))))
                  • Gość: cfaniaczka Dychacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 00:57
                    Ufff, jak dobrze wrócić do normalności !
                    Ile fałd Wam przybyło ? Czy świąteczne barany spełniły świąteczne plany?
    • Gość: fan Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:09
      Socjologowie alarmują: 32% Polaków żyje w biedzie
      IAR 17:50

Polska jest w istocie wielo-Polską. Państwem i społeczeństwem bardzo
      zróżnicowanym i podzielonym pod wieloma względami: m.in. rozwoju gospodarczego,
      korzystania z dóbr kultury, stopnia społecznego wykluczenia i wielu innych
      zjawisk. W tej chwili w naszym kraju 12 % społeczeństwa żyje w skrajnym
      ubóstwie, a około 20% w ubóstwie umiarkowanym - takie wnioski wypływają z
      opublikowanej właśnie pracy zbiorowej 23 socjologów.
      • jobrave Re: Cześć. Co tam u Was słychać? Jak leci? 11.04.07, 21:41
        Owszem pamiętam te straszne czasy, tak było dwa lata temu ale odkąd rządzą
        Bracia Mniejsi i PiS, wszystko się zmieniło. Te dane dotyczą ,niesławnej pamięci
        III Rzeczpospolitej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka