Dodaj do ulubionych

Seksualna mapa Polski

03.04.07, 21:11
bi.gazeta.pl/im/4/4036/m4036194.jpg
Obserwuj wątek
    • jobrave Re: Seksualna mapa Polski 04.04.07, 08:46
      I co Ty na to, Rychu?
      • Gość: Jerry Re: Seksualna mapa Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:05
        Jeśli seksualnie jest tak sprawny jak intelektualnie, to należy współczuć jego
        partnerce.
        • jobrave Re: Seksualna mapa Polski 04.04.07, 09:36
          Czyżbyś sugerował Jerry, że za Rycha przyczyną, pozycja Podkarpacia, w tej
          materii, jest tak mało imponująca? Taż, to sztemp!
          • Gość: Jerry Re: Seksualna mapa Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:42
            Ta naserumater, ta sztemp na cały Polske. Inu dobrzy, ży taki Rychu jest inu
            jedyn.
      • rychu_z_przemysla Re: Seksualna mapa Polski 04.04.07, 16:18
        Odpowiadasz na :

jobrave napisał:

> I co Ty na to, Rychu?

Link do mapy wkleiłem specjalnie dla Imaca,
        bo w jednym z postów twierdził, że nie zajmuję się
        "tematami" związanymi z Przemyślem.
        Z pomocą przyszła jak zawsze Gazeta Wyborcza.
        Gazeta to postępowa i w ogóle...
        Mnie interesują na forum Przemyśl "tematy" takie,
        które powodują dysonans poznawczy wśród forumowiczów/czytelników
        GazWybu.

• jobrave Re: Seksualna mapa Polski 04.04.07, 16:32
          Rychu, skąd ta Twoja obsesja na tle "GW"? Każde medium reprezentuje JAKIEŚ
          środowisko, JAKIEŚ poglądy. Czyżbyś był zwolennikiem systemu jednopartyjnego, w
          którym PiS odgrywałby rolę PZPR, "demokracji" socjalistycznej? Dlaczego uważasz,
          że Polska dzieli się tylko na czytelników i fanów "GW" oraz wielbicieli PiS?
          • rychu_z_przemysla Re: Seksualna mapa Polski 04.04.07, 16:41
            jobrave napisał:

> Rychu, skąd ta Twoja obsesja na tle "GW"? Każde medium reprezentuje JAKIEŚ
            > środowisko, JAKIEŚ poglądy. Czyżbyś był zwolennikiem systemu jednopartyjnego, w
            > którym PiS odgrywałby rolę PZPR, "demokracji" socjalistycznej? Dlaczego uważasz
            > że Polska dzieli się tylko na czytelników i fanów "GW" oraz wielbicieli PiS?

GazWyb to nie jest i nie była nigdy zwykła gazeta.
            To nie jest zwykły dziennik. To gazeta, koncern Agora
            bardzo szczególny dla Polski po 1989 r.
            Muszę rozwijać?
            Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem
            zwolennikiem systemu monopartyjnego.

• jobrave Re: A propos seksu 04.04.07, 16:48
            Nie wiem co w tym złego, że "GW" opublikowała wyniki tych badań. Można je różnie
            interpretować, Ty zapewne uważasz, że wyniki dot. Podkarpacia świadczą o
            wysokiej moralności mieszkańców naszego regionu, ja zaś uważam, że respondenci
            "na wszelki wypadek" nie byli szczerzy. Wierzysz, że tylu facetów nie lubi seksu
            oralnego? Tylu? Rychu, czy Ty w ogóle wierzysz, że jest jakiś facet na świecie,
            który tego nie lubi? Nie mów, że Ty.
            • rychu_z_przemysla Re: A propos seksu 04.04.07, 16:57
              jobrave napisał:

> Nie wiem co w tym złego, że "GW" opublikowała wyniki tych badań. Można je różni
              > e
              > interpretować, Ty zapewne uważasz, że wyniki dot. Podkarpacia świadczą o
              > wysokiej moralności mieszkańców naszego regionu, ja zaś uważam, że respondenci
              > "na wszelki wypadek" nie byli szczerzy. Wierzysz, że tylu facetów nie lubi seks
              > u
              > oralnego? Tylu? Rychu, czy Ty w ogóle wierzysz, że jest jakiś facet na świecie,
              > który tego nie lubi? Nie mów, że Ty.

Brawo! Posiadasz umiejętność jaką muszą mieć dziennikarze
              GazWybu, czyli zamilczanie spraw niewygodnych dla tego środowiska
              na śmierć. Dlaczego nie odniosłeś się do mojego poprzedniego
              postu? Przecież w nim nie było nic o "seksualnej mapie Polski".
              A co do "mapy"... Mnie nie interesuje, kto lubi w tym lub
              innym województwie takie czy też inne "techniki seksualne".
              Powtórzę, że temat jest bardzo "postępowy", bo traktuje o seksie
              i wkleiłem go, bo Imac napisał, że nie zajmują mnie "tematy
              przemyskie".

• Gość: Imac Re: A propos seksu IP: *.chello.pl 04.04.07, 19:11
                Ja napisałem tyle, że na innych forach znalazłbyś więcej rozmówców
                zainteresowanych, a być może nawet zadowolonych z tego co masz do powiedzenia -
                po to są fora polityczne.
                Chodzi mi o to, że to nie jest dobre miejsce do dyskusji o roli spółki Agora, o
                Sławoju Żiżku, Rafale Ziemkiewiczu itd. Uważam, że na tym forum powinno
                obowiązywać, choćby minimalnie, kryterium "adekwatności" tematu do miejsca.
                Postępując tak jak ostatnio, systematycznie niszczysz swoje dobre imię, o którym
                ja jeszcze pamiętam, ale coraz więcej osób o nim zapomina.
                Być może masz już taki charakter, że zawsze musisz być fanatykiem - dawno temu
                byłeś fanatykiem anty rzeszowskim, potem się wyciszyłeś, teraz jesteś fanatykiem
                prawicy, pewnie kiedyś znowu zauważysz śmieszność swojego zachowania i
                pozostaniesz zwolennikiem prawicy, ale już nie fanatykiem - zasypującym
                politycznymi newsami forum, czego Ci życzę.

Seksualna mapa Polski jest, wbrew pozorom, jakimś tam przyczynkiem do dyskusji o
                Przemyślu, czy całym regionie.
                • rychu_z_przemysla Re: A propos seksu 04.04.07, 22:26
                  Gość portalu: Imac napisał(a):

> Postępując tak jak ostatnio, systematycznie niszczysz swoje dobre imię,
                  > o którym ja jeszcze pamiętam, ale coraz więcej osób o nim zapomina.

To zdanie wywołało duży uśmiech na mojej twarzy. Rozumiem, że pisząc
                  o moich poglądach politycznych na forum Przemyśl "systematycznie niszczę
                  swoje imię". He, he, he... Czy ty wierz jaki ma sens, to co napisałeś?
                  Domyślam się, że pisanie o Żiżku jako "palancie extraordinaire", Agorze i jej
                  wyjątkowej roli po 1989r. psuje twoje dobre samopoczucie, ale cóż nie piszę,
                  żeby forumowe towarzystwo (towarzysze?) popadło w samozadowolenie!

> Być może masz już taki charakter, że zawsze musisz być fanatykiem - dawno temu
                  > byłeś fanatykiem anty rzeszowskim, potem się wyciszyłeś, teraz jesteś
                  > fanatykiem prawicy, pewnie kiedyś znowu zauważysz śmieszność swojego
                  > zachowania i pozostaniesz zwolennikiem prawicy, ale już nie fanatykiem -
                  > zasypującym politycznymi newsami forum, czego Ci życzę.

Znowu dałeś zdalną, telepatyczną diagnozę mojej osoby.
                  Jak ty to robisz?!?
                  Jestem "fanatykiem". Jakim? "Anty rzeszowskim" [sic!], "prawicy",
                  co powoduje "śmieszność mojego zachowania".
                  Zasugeruję ci, że oprócz słowa "fanatyk", masz też pod ręką inne słowo
                  na "f", tak często używane przez lewicę, bardzo wygodne słowo - wytrych.

> Seksualna mapa Polski jest, wbrew pozorom, jakimś tam przyczynkiem do dyskusji
                  > o Przemyślu, czy całym regionie.

Z pewnością. Zauważ dużą "postępowość" wątku.
                  Założyłem go specjalnie dla ciebie.

• rychu_z_przemysla Re: A propos seksu 04.04.07, 22:34
                    "wiesz", nie "wierz".
                    • Gość: Imac Re: A propos seksu IP: *.chello.pl 05.04.07, 02:50
                      > To zdanie wywołało duży uśmiech na mojej twarzy. Rozumiem, że pisząc
                      > o moich poglądach politycznych na forum Przemyśl "systematycznie niszczę
                      > swoje imię". He, he, he... Czy ty wierz jaki ma sens, to co napisałeś?
                      > Domyślam się, że pisanie o Żiżku jako "palancie extraordinaire", Agorze i jej
                      > wyjątkowej roli po 1989r. psuje twoje dobre samopoczucie, ale cóż nie piszę,
                      > żeby forumowe towarzystwo (towarzysze?) popadło w samozadowolenie!

Cóż, sam jesteś wybitnie przewrażliwiony. Pisząc o Twoim dobrym(!) imieniu
                      miałem na myśli to, że przez wiele osób byłeś uważany za pioniera tego forum,
                      osobę zrównoważoną, która kiedyś była jednomyślnym kandydatem na admina. Obecnie
                      - poruszając tematy które nijak nie mają się do istoty tego forum, robiąc z tego
                      miejsca tubę swoich poglądów politycznych to dobre imię tracisz. I nie ma
                      żadnego znaczenia, czy jesteś piewcą prawicy czy lewicy.

> Znowu dałeś zdalną, telepatyczną diagnozę mojej osoby.
                      > Jak ty to robisz?!?
                      > Jestem "fanatykiem". Jakim? "Anty rzeszowskim" [sic!], "prawicy",
                      > co powoduje "śmieszność mojego zachowania".
                      > Zasugeruję ci, że oprócz słowa "fanatyk", masz też pod ręką inne słowo
                      > na "f", tak często używane przez lewicę, bardzo wygodne słowo - wytrych.

Znów czytasz niedokładnie. Byłeś fanatykiem anty rzeszowskim, jesteś fanatykiem
                      prawicy. Być może niektórzy nie są tutaj tak długo jak ja, ale ja mam dobrą
                      pamięć. I doskonale pamiętam Twoje początki, kiedy byłeś przemyskim radykałem,
                      postrachem forum rzeszowskiego. Potem złagodniałeś i wyciszyłeś się. Dlatego
                      użyłem czasu przeszłego, czego nie zauważyłeś, a szkoda.
                      Teraz w identyczny sposób głosisz inne poglądy.
                      Przez fanatyka rozumiem osobę, która głosi swoje poglądy w miejscu
                      nieodpowiednim, robi to w sposób radykalny, nie zważając innych, osobę mającą
                      misję ewangelizacji tłumu lub robiącą to, do do czego sam się przyznałeś: "ale
                      cóż nie piszę,
                      > żeby forumowe towarzystwo (towarzysze?) popadło w samozadowolenie!"
                      To jest właśnie chorobliwe poczucie misji, walczysz z samozadowoleniem, budzisz
                      świadomość. A przynajmniej tak ci się chyba wydaje. Tylko, że nie pomyślałeś że
                      to forum służy czemuś innemu niż walce z samozadowoleniem towarzystwa, którego
                      nie lubisz i wzbudzaniu świadomości, bo Ci którzy tu przychodzą już swoją
                      świadomość mają i niekoniecznie chcą ją zmieniać.

> Z pewnością. Zauważ dużą "postępowość" wątku.
                      > Założyłem go specjalnie dla ciebie.

Nie wiem co jest w tym szczególnie postępowego. To wstyd zajmować się seksem?
                      Robisz to tylko przy zgaszonym świetle?
    • Gość: tomcio Re: Seksualna mapa Polski IP: 83.19.253.* 04.04.07, 19:36
      Może w Przemyślu większość to impotenci.
      • jobrave Re: Seksualna mapa Polski 04.04.07, 23:16
        Rychu, poczytaj sobie książke Teresy Torańskiej pt. "My", jest tam m.in. wywiad
        z Jarsławem Kaczyńskim. Przeczytaj go bardzo dokładnie a później możemy
        podyskutować, który polityk, kiedy, gdzie, komu i za co, dawał dupy. To po
        pierwsze, po drugie, czy wszyscy dziennikarze "GW" czy innej zgadzają się, od
        początku do końca ze swoimi pryncypałami (czy wszyscy pracownicy UM mają)
        indentyczne zdanie jak prezydent), mógłbym ci to udowodnić ale nie pozwala mi na
        to wrodzona skromność a ponadto nie wiem, czy już mogę mówic o tym, czy tamtym.
        Po trzecie: czy Radio Maryja czy "Nasz Dziennik" są mniej "szczególne" , niż
        "GW". Czy wiesz kim był Rydzyk, skąd nagle wypłynął? Jak się dowiesz , to pogadamy.
        • Gość: rik Re: Seksualna mapa Polski IP: 83.19.253.* 19.04.07, 12:07
          Zbratamy się z Ukrainą może będzie lepiej? (intelektualnie, seksualnie itp., itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka