gofa 14.05.03, 16:20 pewnie każdy z Was ma miejsca do których lubi wracać, albo obiecuje sobie, że wróci...wrzuca pieniążek do fontanny...i... macie takie miejsca? zdradźcie... zbliżają się wakacje... może ktoś je "sprawdzi" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu_z_przemysla Re: miejsca ulubione...:) 14.05.03, 17:04 Czy Gofa zdziwisz sie jak napisze, ze lubie Przemysl? :) A szczegolnie widok z Wiezy Zegarowej, ul. Zamkowa (ale do seminarium mnie nie ciagnie), pl. Katedralny, Lipowica... i wiele jescze innych miejsc w P-slu i okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: miejsca ulubione...:) 14.05.03, 17:10 Rychu... nie zdziwię się, bo mam to samo ;) nawet kiedyś był wątek... trzeba poszukać... o ulubionych miejscach, widokach w Przemyślu właśnie... ale mnie chodziło nie tylko o Przemyśl... :) i nie tylko o miejsca ulubione, ale i o ciekawostki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRYPSIO Re: miejsca ulubione...:) IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 18:01 smoliki....basztowa......słowackiego....Rynek........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: miejsca ulubione...:) IP: *.ultimo.masq 14.05.03, 20:18 Nie tylko o P-śl ? podaję zatem w sieci : www.kopernika.eu.org/~promilek/inne.html Wrzuciłem trzy ciekawe rzeczy ;) !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś