Dodaj do ulubionych

jobrave !! jak ci na imie?

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.05.07, 23:59
mam ciekawosc wiedziec jak ci na imie
Obserwuj wątek
    • jobrave Re: jobrave !! jak ci na imie? 18.05.07, 00:37
      Januszek.
      • Gość: Oiu-UK Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.05.07, 06:26
        Chyba nie Nycz%)
      • Gość: Tik - Tak Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.mcon.pl 18.05.07, 06:29
        Aguś!Januszek pełen nieprzeciętnych zdolności różnorodnej interpretacji
        zachowań.I jaki dzielny.Dobrego Jobrave!
      • Gość: stachu Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:16
        Oj, Ty pieszczoszku...
      • Gość: aga Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.05.07, 17:47
        bo widzisz Januszku drogi, odnosze takie gromne wrazenie ze sie znamy-no i jak
        cie znam to powinienes mnie teraz zbesztac za to ze zdania nie zaczyna
        sie 'od'.Pozdrawiam.
      • Gość: aga Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.05.07, 21:59
        Przepraszam, myślałam, że to Tobie podawałam ściagi na klasówkach kilka lat
        temu.3-maj sie.
    • Gość: IPN Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:59
      Januszek Młynarski były dziennikarz Gazety Wyborczej na dziennikarskiej
      emeryturze z takich czy innych powodów.
      • Gość: aaa Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.brnt.cable.ntl.com 18.05.07, 20:31
        (I)nteligentny (P)onizej (N)ormy teraz podaj swoje imie i nazwisko, co robisz i
        z jakich powodow....
        • Gość: Oiu-UK Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.05.07, 20:43
          IPN mysle ze nie powinienes podawac nazwisk!!! Jesli podales, widocznie
          Januszek Ciebie boli%-)!!!!!!
          • Gość: aga Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.05.07, 21:57
            no to wywołałam burze w szklance wody, a ja bidula myślałam, że to mój kolega
            ze szkolnej ławy, niekoniecznie chciałam znać tyle szczegółów.
            • Gość: Tik - Tak Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.mcon.pl 18.05.07, 23:07
              To do dupy z taką ławą.Aleś sobie poszukał Januszku.Ja na miejscu"aga"(zapewne
              obojniak)olał bym toto.Podzrywac wolno, tylko nalezy mieć czym i po co?
              Obfajdany Przemyśl, co czytac i czuć!!!
              • jobrave Re: jobrave !! jak ci na imie? 19.05.07, 00:39
                Nie mogłaś (eś) mi "Ago" podawać ściąg na klasówkach, poniewaz miałem
                indywidualny tok nauczania, ponadto w wieku trzech lat straciłem obie ręce, więc
                nie miałbym czym tych ściąg odbierać; gdybym jednak jakimś sposobem je odebrał,
                to i tak bym nie przeczytał, bo niedowidzę; zakładając, że napisałabyś Brailem -
                nie odczytałbym, bo nie posiadam, koniecznych do tego palców; zastosowanie
                alfabetu Morse'a, też nie odniosłoby spodziewanych efektów, jako że , wskutek
                onegdajszej zabawy RGPP-56 ( Ręczny Granat Przeciw Piechotny), a dokładniej -na
                skutek wybuchu, straciłem słuch. A przedewszytskim, indywidualny tok, wyklucza
                naukę w klasie, a klasówka -jak sama-nazwa wskazuje, musi odbywać się w klasie,
                albowiem poza klasą przestaje być klasówką.
                Czułem, że IPN posiada drugie, ukryte znaczenie a uświadomił mi to "aaa" - toż
                nie żaden Instytut lecz, całkiem spora grupa, Inteligentnych Poniżej Normy ujęta
                w karby organizacji. Prawdpodobnie jej twórca myślał, że koncentrując owych
                osbników, tzn. sumując niskie ilorazy, otrzyma Iloraz Porażający Inteligencją
                (IPI). Jest to zapewne ten sam facet, który niegdyś, w śp. mordowni pn.
                "Baryłeczka" usiłował mnie przekonać, że skoro pół litra wódki ma 40 % alkoholu,
                to litr wódki ma ich 80 %. I być może przekonałby mnie ale -niestety- zabrakło
                na drugą flaszkę.
                • jobrave Re: jobrave !! jak ci na imie? 19.05.07, 02:05
                  tradycyjnie już przepraszam za brak odstępów, co zaskutkowało m.in. tym, że
                  "przede wszytskim" napisałem razem zamiast rozdzielnie.
                  • hermenegildo Re: jobrave !! jak ci na imie? 19.05.07, 08:08
                    Sensacja !!!
                    Dziś rano zwiększono pamięć IPN aż o 8 gigabajtów!
                    • jobrave Re: jobrave !! jak ci na imie? 19.05.07, 09:49
                      Pamięć zwiększyli ale nadal, Inteligencji Potworny Niedobór.
                      • Gość: Tik - Tak Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.mcon.pl 19.05.07, 14:29
                        A ktoś zauważył brak tego odstępu?Formalnie, aby zgodnie było - kropka po
                        cyfrze umozliwia powiedzenie w "przypadku".Bez, brzmi tylko jak TRZY.
                        Odważysz sie na lekcje gramatyki, ortografii i stylistyki tekstów
                        u"forumowiczów"?Wiem.......Ale to jest potężna ściąga dla przyszłych
                        maturzystów i nie tylko.Serio, nie chce Ci sie otworzyć temat"poprawnej
                        polszczyzny"?Ja za, choć trwogi nie mam. Oczywiscie pojawia sie wpisy typu"jak
                        taki dupek....." "Niech sam się uczy...". "Spadaj frajerze...".
                        Durniami się nie przejmuj.Masz mnie, znaczy ..............
                • Gość: aga Re: jobrave !! jak ci na imie? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.05.07, 19:24
                  no jobrave ale przynajmniej dałam Ci miejsce do popisu !!! gdyz za popis
                  odbieram Twoja odpowiedz. Gratuluje radośći , bo każdy odczuwa radość kiedy
                  może się wykazać. 3maj sie!!!
    • Gość: joda żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 14:47
      żal pseudo dziennikarzy-alkoholików co na bazarze kończą...
      • Gość: aaa Re: żal IP: *.brnt.cable.ntl.com 19.05.07, 15:31
        E tam, zal. Zal tych, ktorzy nigdy z bazaru nie wyszli...
        • Gość: polo odrzucony frustrat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:18
          i nic wiecej...
        • Gość: Tik - Tak Re: żal IP: *.mcon.pl 19.05.07, 16:19
          Czytam jakiś durniów.AAA jest też kretynem.Jakim prawem tłuku wyzywasz
          Jobrawego.Wódę ma chlać bo po to jest.Podaj swoje stanowisko, a popiszemy.Jakoś
          tak ku.. szybcy są ci durnie miejscy.
          • Gość: Syku Re: żal IP: *.uninet.com.pl 19.05.07, 16:52
            Nierozumie jednego, co was obchodzi kto gdzie pracuje ?? jego sprawa jak
            zarabia na siebie i rodzinę, a was to powinno gó.. obchodzic, chyba ze wszyscy
            po koleji napiszecie gdzie pracujecie i dlaczego.
            • Gość: aaa Re: żal IP: *.brnt.cable.ntl.com 19.05.07, 17:31
              Tik- Taku, gdybys tylko umial czytac ze zrozumieniem...
              Specjalnie dla Ciebie wyjasnienie: Jak dla mnie fakt, ze ktos sprzedaje na
              bazarze nie jest niczym nagannym. Jesli Jobrave sprzedaje na bazarze, to
              widocznie ma na to ochote. A moj komentarz, ze gorzej jest gdy sie z bazaru nie
              wychodzi dotyczyl wlasnie tych wszystkich, ktorzy uwazaja to za cos zlego lub
              upokarzajacego, czyli majacych mentalnosc bazarowa. Widze, ze Ty z tej
              mentalnosci tez cos posiadasz.
              • Gość: aaa Re: żal IP: *.brnt.cable.ntl.com 19.05.07, 17:34
                ps. Bylbym durniem miejskim, gdybym siedzial w tym miescie. A tak to co najwyzej
                moge byc durniem emigracyjnym, hehehe
                • jobrave Re: żal 19.05.07, 20:49
                  Sądząc po nicku, i wypowiedzi, "joda" jest typowym dzieckiem Czarnobyla;
                  prawdopodobnie podczas wybuchu przebywał w jego epicentrum. Jest to człowiek
                  nieszczęśliwy, bo przez jego zwoje mózgowe, zamiast krwi, przepływa wyłącznie
                  jodyna. A na bazarze zaczynam, a nie kończę i płacę podatki na, jemu podobnych,
                  darmozjadów czy innych ipeenowców. Ponieważ nie pierwszy raz jakiś idiota wytyka
                  mi, to iż od jakiegoś czasu zajmuję się działalnością handlową, co wg owych
                  idiotów jest równoznaczne z upadkiem, informuję, ze na bazarze pracują różni
                  ludzie, w tym spora grupa osób z wyższym wykształceniem. W tym środowisku, w
                  przeciwieństwie do Twojego, naćpany jodem połgłówku, nie ma debili, złodziei,
                  pijaków i tchórzy, bo w innym wypadku skazani byliby na plajtę i niemaiłby s sie
                  na czyjej du***pie ślizgać. Ludzie z których się naśmiewasz, inwestując własne
                  pieniądze, wypracowują 60 procent dochodu narodowego, z którego korzystają tak
                  bezproduktywne indywidua jak Ty. Pomijam już fakt, że tylko zwykły cham może
                  pogardzać ludźmi, którzy uczciwie zarabiają na samych siebie.
                  Jeszcze o pewnym nieporozumieniu, bo tak należy nazwać zajście , do którego
                  doszło pomiędzy Tik -Takiem a AAA -podajcie sobie ręce, i zjednoczeni, nadal
                  odpierajmy ataki chamów i idiotów.
                  • Gość: qabriel Re: żal IP: 82.160.30.* 19.05.07, 22:27
                    Niewątpliwie joda wyrządziłabyś społeczeństwu przysługę gdybyś zrezygnowała z
                    dalszego rozmnażania się!Z JOBRAVE można się w wielu kwestiach nie zgodzić ,ale
                    to głownie dla Niego warto odwiedzać Forum.
                    • Gość: maku Re: żal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:50
                      Zgadzam się i nie ważne czym zajmuje sie jobrave. Ważne, że ciekawie pisze na
                      forum.
                      • Gość: starski Re: żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 01:12
                        Dziwny kraj, dziwni ludzie, dziwne miasto, gdzie uczciwa praca zarobkowa jest
                        symbolem upadku.Czytajac od czasu do czasu gazety czy ogladajac TV,uwazam,ze
                        bycie dziennikarzem to raczej nic pochlebnego. Byc moze dlatego Jobrave
                        jest "bylym" dziennikarzem.
      • jobrave Re: żal 20.05.07, 02:28
        Jeśli już, to nie "pseudo dziennikarzy" lecz "pseudodziennikarzy". Poza tym, nie
        wiem czy zdajesz sobie sprawę, że nazywając mnie alkoholikiem, a nikt nie ma ku
        temu żadnych podstaw, naruszyłeś (aś) moje dobra osobiste. Pokazałeś (aś) swoje
        IP, więc z namierzeniem problemów nie będzie. Czekam do poniedziałku na
        przeprosiny, bo w przeciwnym przypadku nadam sprawie właściwy biek, jeśli
        uważasz, że żartuję, to nie przepraszaj. Przyjmę każdą inwektywę w ferworze
        dyskusji, ale tak, bez powodu? Pomówieniem, czas już najwyższy powiedzieć stop.
        Nawet jeśli pisałeś (aś) z kafejki, równiez nie możesz czuć się bezpiecznie.
        • Gość: joda przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:50
          a więc oficjalnie przepraszam!!!
          i uczynię to jeszcze raz, ale już osobiście w odpowiedniej formie przy
          najbliższym spotkaniu... a więc do zobaczenia wkrótce
          pozdrawiam
          • jobrave Re: przeprosiny 20.05.07, 17:36
            Przeprosiny są wystarczające, bo nie jestem-wbrew pozorem- specjalnie czuły na
            swoim punkcie swoim punkcie ale uzależniony nigdy nie byłem. Gdybyś napisał, że
            nie jestem abstynentem, byłoby w porządku, nie wiem również dlaczego określasz
            mnie mianem pseudodziennikarza, skoro byłem dziennikarzem zawodowym z
            odpowiednimi papierami, uzyskanymi na dodatek nie w Polsce. To "pseudo" przed
            rzewczownikiem kwestionuje prawdziwość podmiotu ale pal to sześć, to mnie nie
            obrażą, i gdybys nazwał mnie chu***jem, dupkiem, palantem, prymitywem, idiotą,
            też bym się nie obraził, bo każdy ma prawo do subiektywnej oceny drugiego
            człowieka, gdyby od czasu, do czasu nie padało tu moje nazwisko, również nie
            byłoby problemu, ale pada, i to często w kontekście mojego, domniemanego
            alkoholizmu lub działalności bazarowej. Na innego rodzaju inwektywy jestem
            otwarty i chętnie się rewanżuję. I starajmy się nie plotkować.
            • Gość: obiektywny Re: przeprosiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 20:20
              Jobrave niech piszą co chcą, ja i tak Cię szanuję i cenię za mądre słowa na tym
              forum. Pozdrawiam.
              • jobrave Re: przeprosiny 20.05.07, 23:49
                Dzięki za miłe słowa :)
                Teraz powtórnie przeczytałem swoje groźby wobec "Fody" i zauwazyłem, że zamiast
                "bieg" , napisałem "biek", jest to dość śmieszne, ponieważ we wcześniejszym
                poście wytykam "Jodzie", błędną pisownię. Żeby jeszcze, to "k" było na
                klawiaturze koło "g". No nic, bieknę do łóżka.
                • Gość: Oiu-UK Re: przeprosiny IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.05.07, 04:21
                  Na drugi raz koleszko jak kogos obrazasz to ciagnij sprawde do konca. Wierze ze
                  sa prawdziwi mezczyzni na tym swiecie. Nie zmieniaj zdan pod wplywem leku.
                  Jobrave Zdrowia!!!!!
            • adamk1940 Re: przeprosiny 21.05.07, 08:05
              Jobrave, proszę bądż ponad, nie zwracaj uwagi....
              Wybacz obrażającym Cię, zrób im na rękę, niech dobrudzą
              swoją klawiaturę.
              Twój fan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka