Gość: KOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 12:45 W Przemyślu powstała WSIiZ. wsiz.przemysl.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dede Re: WSIiZ IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 19:32 Bardzo dobrze się stało ,ale jedno martwi , czy nasi mieszkańcy będą mieli na opłaty dla swoich pociech. Wydaje mi się ze szkoła ta powinna funkcjonować na specjalnych zasadach ,co może by mogło zmniejszyć koszty , jest to pole do popisu dla władz naszego miasta. Dobrze że nie będziemy musieli już wyjeżdżać z miasta aby studiować na tak interesujących kierunkach. Pozdrawiam wszystkich. Dede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: WSIiZ IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 13:49 Bardzo pięknie,ale nie ma ani słowa na temat kadry wykładowczej i dydaktycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: WSIiZ IP: *.agh.edu.pl 10.07.03, 19:51 Moze mnie wezma ;) W Krakowie bez znajomosci sie nie da ..... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: WSIiZ 16.08.03, 21:21 Gość portalu: Adas napisał(a): > Moze mnie wezma ;) > W Krakowie bez znajomosci sie nie da ..... :))) Stary, a głupi... Bez znajomości dziś się nigdzie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: WSIiZ IP: *.visp.energis.pl 10.07.03, 20:21 no i fajnie......budynek jakiś znajomy chłe,chłe,chłe....II L.O. tam było, do którego się chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: WSIiZ IP: *.agh.edu.pl 10.07.03, 20:32 Gość portalu: grypsio napisał(a): > no i fajnie......budynek jakiś znajomy chłe,chłe,chłe....II L.O. tam było, do > którego się chodziło tzn 'mialo sie do szkoly pod gorke' ;) teraz tez jest pod gorke, ach, ta edukacja ... A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: WSIiZ IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 23:07 Gość portalu: Adas napisał(a): > Gość portalu: grypsio napisał(a): > > > no i fajnie......budynek jakiś znajomy chłe,chłe,chłe....II L.O. tam było, > do > > którego się chodziło > tzn 'mialo sie do szkoly pod gorke' ;) > teraz tez jest pod gorke, ach, ta edukacja ... > A Ech wy pesymiści,ale ze szkoły z górki(wcześniej Studium Nauczycielskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: WSIiZ IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 22.07.03, 21:39 Gość portalu: grypsio napisał(a): > no i fajnie......budynek jakiś znajomy chłe,chłe,chłe....II L.O. tam było, do > którego się chodziło II LO powiadasz? A na stronach WSIZ w Rzeszowie jest,ze w II LO jest punkt rekrutacyjny. portal.wsiz.rzeszow.pl/default.asp?lisc=65 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boom Re: WSIiZ IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 09:38 he he he napisał przecież że BYŁO TAM II LO :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: WSIiZ IP: *.vt.pl 07.08.03, 15:07 Też się do II LO chodziło, też pod górkę! A wychowawcą był niejaki "Pipas". Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: WSIiZ 10.07.03, 23:56 No to mamy po WSAiZ, WSG, PWSZ i Wyzszym Seminarium Duchownym (nie należy zapominać i o tej szkole) kolejną uczelnię w Przemyślu! Czesne na poziomie znanych, szanowanych uczelni państwowych trochę za dużo. P. S. Dlaczego na plakatch na mieście nie podają adresu www? Przecież to szkoła informatyczna! - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorczes Re: WSIiZ IP: *.one.pl / 10.0.0.* 26.07.03, 13:51 No zobaczymy co ta uczelnie zawojuje,ale czy ja wiem w Przemyślu już jest dużo uczelni hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek19 Re: WSIiZ 05.08.03, 16:37 Nio powstała na bazie College Computerowego.. Miałem tam iśc ale za duzo sobie krzyczą jak na czesne no i to dopiero poczatek a co będzie dalej????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: WSIiZ IP: *.*.*.* 07.08.03, 11:42 i jest inzynier po 3 latach a potem moze nawet magister:P Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla "Ciekawe" reklamy ma ta szkoła... 16.08.03, 21:25 Widziałem na reklamie: "psychologia zarządzenia" interesujący kierunek nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś