Dodaj do ulubionych

jak Medyka?

IP: *.eranet.pl 13.10.07, 15:06
jak wygląda Medyka? Da się przejść czy celnicy strajkują?
Obserwuj wątek
    • Gość: pietrzak Re: jak Medyka? IP: 195.117.30.* 13.10.07, 15:32
      Celnicy oglosili strajk glodowy na celni
      • Gość: miki Re: jak Medyka? IP: *.mcon.pl 14.10.07, 10:17
        jaki głodowy? Dziś tam siedziałem dość długo to 2 razy jadł,w ciągu 5 godzin,
        miał 1000 powodów aby iść w plener.tylko pies nie ma wolnego.Cała reszta rusza
        się jak flaki w oleju.no może nowe koty się ruszają ale ci co jeszcze
        niezaobrączkowani im mówią żeby się nie wysilali.Nawet kanał był nieczynny bo
        kadra ma w d... latać za 1300.Zł. To co mnie robiło, mówiło że sie zwalnia.Bo to
        nie na jego nerwy.jak przejdzie ich kapelan to się będą spowiadać bo lenistwo to
        grzech.No nie wspomnę o chamstwie wobec polaków bo jakoś szoszony są o wiele
        lepiej traktowani.
    • Gość: miki Re: jak Medyka? IP: *.mcon.pl 14.10.07, 10:35
      ach zapomniałem jutro ma nie być strajku bo Przemyśl będzie wizytowany.i będą
      się ruszać !!!!!!!
      • Gość: fox Re: jak Medyka? IP: 195.117.172.* 14.10.07, 16:56
        MRÓWO BIEDNA!! Po co łazisz do Medyki? DO Eremu worki trzepać ,dostaniesz też
        1200 zł na miesiąc , 30 dni pracy ,po8 godzin,na koniec miesiąca wypłata na rękę
        i też usłyszysz -ruchy, do roboty,a jak się nie podoba -to won!! Może wtedy
        zrozumiesz i celników?
        • Gość: miki Re: jak Medyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:37
          fox ale ty głupi
          • Gość: cygan Re: jak Medyka? IP: *.mcon.pl 14.10.07, 20:08
            fox ma mrówi mózg!
        • Gość: miki Re: jak Medyka? IP: *.mcon.pl 14.10.07, 21:12
          tam to niech idą celnicy bo to identyczny zakład (państwo bezprawia)chcąc kupić
          jeden worek 2kg fugi musisz odstać długi czas bo pan magazynier akurat obsługuje
          szoszona który kupuje towaru cały autobus po dach.No przecież to hurt (jak na
          celni)szoszon pan a polak to dupa i ma stać.Nie wspomnę że jest ich tam od groma
          ,ale siedzą no przecież szef nie widzi,bo jest w innym budynku.Tyle tylko że
          mniej stresuje się ten magazynier bo po niego nie przyjdą ....PRAWDA?
          • Gość: Imac Re: jak Medyka? IP: *.chello.pl 14.10.07, 21:34
            Wybacz Miki, ale gdybyś chciał kupić 2 kg fugi, a ktoś chciałby kupić cały
            autobus towaru, to też byś musiał zaczekać.
            W ogóle nie lubię gry na nacjonalizmach nawet w przypadki zakupów fugi. Masz
            jakąś obsesję?
            Przejście w Medyce przechodziłem kilka razy, zawsze turystycznie i zawsze miałem
            wrażenie, że Polacy są na nim lepiej traktowani. Zwłaszcza nie będący mrówkami.
            Czasami za zachowanie celników normalnie było mi wstyd. Bo ja przechodziłem
            cywilizowanie, a widziałem jak celnicy wyżywają się na innych.
            • Gość: kiss Re: jak Medyka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 00:18
              do roboty mrówy nikt juz nad wami itować się nie będzie a tamtym
              powinniście dupę całować że wam dali żyć -jak się nie podoba to do
              Angli owce paść tam dosaniecie w dupę
              • Gość: ktoś Re: jak Medyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 09:33
                Mrówy zrobiły sobie w Medyce zakład pracy ,o godzinie dziesiątej
                nie można przejechać przez miasto bo jadą do pracy w handlu
                zagranicznym.Oni nie odprowadzeją podatków i żyje im się bardzo
                dobrze(popatrzcie ludzie na ich domy fury itd.)Dlaczego tym nie
                interesują się odpowiednie służby?
                • Gość: fox Re: jak Medyka? IP: 195.117.172.* 15.10.07, 10:32
                  Do Mikiego i Cygana -może jestem głupi i mam mrówczy mózg ,ale w przeciwieństwie
                  do was jednak go mam ! A tak przy okazji, jak wam tak żle w Medyce ,to pod
                  kościół z czapką a nie na przejście do Medyki!! No,chyba że chodzicie
                  służbowo-to przepraszam -władzę trzeba szanować.
                  • Gość: miki Re: jak Medyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 17:29
                    fox a ty pracuj za 1000zł
                    • Gość: fox Re: jak Medyka? IP: 195.117.172.* 17.10.07, 14:31
                      pracuję ,miki ,niestety!
                      • Gość: znany Re: jak Medyka? IP: 195.117.172.* 18.10.07, 09:34
                        Cały ten strajk jest żle skierowany. bo wygląda na protest przeciw
                        przekraczającym granicę. Za mało czy w ogóle przestali dawać nie
                        wiem. Celnicy się wściekają bo mają rachunki do uiszczenia a tu
                        żródełko wyschło. Mój apel do celników; przestańcie iść na żywca a
                        swój protest skierujcie tam gdzie należy czyli do waszego szefostwa.
                        • Gość: kos Re: jak Medyka? IP: *.eranet.pl 22.01.08, 16:39
                          co na Medyce i Korczowej? wie ktoś? Strajkują czy udają ze robia?
                          • Gość: do foxa Re: jak Medyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 20:13
                            poczytaj o tych co bronisz 74 wpisy pt. "a moze napiszemy o tych
                            celnikach ktorzy wrocili "- i wiecej szacunku dla mrowek !!
                            • Gość: gość Re: jak Medyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 21:42
                              www.celnicy.pl/viewforum.php?f=1
                              bardzo ciekawe forum, polecam.
                              • Gość: do znanego Re: jak Medyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 12:43
                                w nawiazaniu do Twojej wypowiedzi z ktora sie w polowie zgadzam -
                                (zgadzam sie do wyschniecia zrodla lewych dochodow dla celnikow)- a
                                dalej to juz nie - bo po co maja celnicy zadac podwyzki od
                                szefostwa ,no po co maja oni obciażac swoimi wygorowanymi żadaniami
                                budzet panstwa - a wiec nasze podatki ,ktore mozna spożytkowac na
                                inne bardziej dla wszystkich podatnikow przydatne cele - jak celnicy
                                nie chca pracowac to won --lepiej ich zwolnic a kadre wymienic na
                                taka ktora zechce pracowac za te "niby" male pensje( 1300 czy 1000
                                zl )- w tym miescie jest duzo wyksztalconej mlodziezy chetnej do
                                pracy ktora sie boryka na roznych stażach,mlodziez ktora okupuje
                                urzedy pracy w poszukiwaniu pierwszej pracy,dajcie im szansę,pobory
                                celników to nasza sprawa - nasza podatników ... no i co czytajacy
                                na to ???
                                • Gość: D Re: jak Medyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 14:38
                                  Jak widać strajki teraz chyba w modźie są.
                                  Panowie celnicy jak nie chcecie się przepracowywać to poprostu puszczajcie tylko
                                  z paczuszką i będzie po kłopocie bo nikomu nie będzie się opłacało
                                  chodzić......ale dla wszystkich te same normy nie wiem jak teraz ale kiedyś to
                                  było wam dobrze kopaliście ludzi którzy bidne dwa kartony nosili i za 15zł
                                  bujali się cały dzień ,a młode gnoje(załatwiaki) z 25 kartonami dzień dobry
                                  proszę iść sami zrobiliście ze swojej pracy bagno więc nie miejcie do nikogo
                                  pretensji
                                  A co do 1300pln to proszę was zwolnijcie się wszyscy i uwierzcie mi że wasze
                                  miejsca będa zajęte na drugi dzień przez ludzi którzy za te pieniądze będa
                                  pracować lepiej i szybciej niż wy Skończyły się czasy że byliscie Bogami na
                                  granicy poniewierającymi nawet starsze Panie Wtedy 1300 wam wystarczało?? nie
                                  rozumiem acha!! była jeszcze ''UMOWA ZLECENIE"" ale się skończyła
                                  DO ROBOTY NIEROBY!!!!!!i nie użalać się na sobą!!!!!
                                • Gość: córka Re: jak Medyka? IP: 82.160.240.* 26.01.08, 19:12
                                  jeśłi ktoś chce pracować na celni - prszę bardzo - jeśli wie jaka to praca - bezzasadne aresztowania, brak ochrony prawnej, praca ponad siły itp.
                                  • Gość: miki Re: jak Medyka? IP: *.mcon.pl 26.01.08, 19:39
                                    układanie pasjansa na kompie i bujanie się na fotelu przez 12g to nie jest
                                    żaden wysiłek.Ja bym się cieszył jak by mi za taką prace płacili taką kasę.No
                                    wysiłek to może tylko to że ,przyjdą czy nie ?Zwiną czy nie?
                                    • Gość: znany Re: jak Medyka? IP: 195.117.172.* 27.01.08, 07:06
                                      Nie wiem dlaczego ale jakoś tak mam że nie bardzo lubie mundurowych.
                                      To chyba dlatego że z przekonania jestem pacyfistą. Zdrugiej strony
                                      ciągniecie komunistycznego sposobu wynagradzania związanego z zasadą
                                      kelnera tzn,; niska płaca bo istnieją napiwki - wraz z komuną
                                      powinien sie dostac do lamusa. Tak sie nie stało. Mało tego Kaczory
                                      nie rozumią że uczciwośc w pracy musi sie rownac uczciwym zarobkom.
                                      Aresztowania celnikow wywołały żądania płacowe i to każdy średnio
                                      inteligentny rząd powinien wziąc pod uwage.Dzisiaj każdy może szukac
                                      pracy po za krajem i straszak bezrobocia swoją siłe stracił. Kto
                                      sieje wiatr ten zbiera burze. Myśle że fala strajkow dopiero przed
                                      nami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka