Gość: alec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:35 www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/frontpage Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: op Re: Posłowie Podkarpacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 14:37 Szkoda, że Marek Rz. się nie załapał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Posłowie Podkarpacie IP: *.ptvk.pl 23.10.07, 16:54 ... fakt, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Posłowie Podkarpacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 17:29 no tak Pan Rząsa był posłem tylko przez godzinę, panie Marku czyżby zaszkodził panu zbyt dobry wynik pana tomańskiego, szkoda mi pana, tyle razy z rzędu przegrać wcześniej prezydenta Przemyśla teraz posla, szkoda pan mógłby wiele dobrego zrobić a tak... no cóz głowa do góry i tepić pisiaków w radzie miejskiej, aaaa zapomniałem przecierz macie koalicję... nooooo to naprawde pana szkoda, powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: or Re: Posłowie Podkarpacie IP: 83.19.248.* 23.10.07, 17:53 Platforma miała pecha :] Marek Rząsa nie zdobył mandatu, choć zdobył w wyborach więcej głosów od połowy nowych posłów PiS-u (więcej od Ćwierza, Babinetza i Burego :]) Platforma zdobyła 3 mandaty, a PiS - 6. Ale gdyby PO zdobyła co najmniej 97 276 głosów (a nie 96 748), podział wyglądałby inaczej: 5 PiS, 4 PO. Tak naprawdę, to wystarczyłoby, żeby ci ludzie którzy wyjechali z Podkarpacia a głosowali w Wlk. Brytanii, dostali listy z kandydatami ze swoich okręgów (a nie z Warszawy) i już byłby czwarty mandat dla PO = dla Marka Rząsy. Szkoda... Ale mimo wszystko gratulacje dla przemyskiej PO :))) Przemyśl i Białystok to jedyne miasta na całej ścianie wschodniej, gdzie PO tak wyraźnie wygrała z PiS-em!!! W pozostałych miastach (nawet znacznie większych, jak Lublin czy Rzeszów) przewaga PO była minimalna, albo wygrywał PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyslanin2006 Re: Posłowie Podkarpacie IP: *.mcon.pl 23.10.07, 19:16 Orzeszku, czy wiesz ile glosow w Przemyslu zdobył ćpun? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: or Re: Posłowie Podkarpacie IP: 83.19.248.* 23.10.07, 20:47 Niecałe 6 tys. Dokladnie nie wiem, bo PKW nie spieszy sie z szybkim opublikowaniem dokladnych wynikow w necie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łucja Re: Posłowie Podkarpacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 23:45 Wyniki już są, tylko Marka szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Re: Posłowie Podkarpacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 00:07 Wynik Marka doskonały.Wygrał z Kuchcińskim w Przemyślu, a przecież jest tyyyylko radnym, a nasz Pan Poseł przew.Klubu parlamentarnego i gwiazdą telewizyjną.Poza tym Marek nie mógł liczyć na poparcie jakiego dostał Kuchciński czyli głosów kleru Marek !!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Posłowie Podkarpacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 00:11 To którego Marka w końcu szkoda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alec Rerere: Posłowie Podkarpacie fine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 00:20 Spokojnie. Do następnych wyborów. Pozdrawiam forumowiczów i żegnam.Obywatelski obowiązek spełniłam. Po wyborach niestety w drogę. Wyjeżdzam Pa. "...To już jest koniec nie ma już nic. Jesteśmy wolni nie ma ju z nic...." Odpowiedz Link Zgłoś