Gość: Ali Baba IP: 80.51.105.* 18.12.07, 20:18 Dostałeś pocztę na "pl_xp"... Wiedz, że "ktoś" o Tobie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jobrave Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 19.12.07, 16:04 dzieki, tylko gdzie to szukac, nie wiem co to jest, to 'pl_xp'. ale za pamiec dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tik - Tak Re: Jobrave... IP: *.mcon.pl 19.12.07, 18:00 Znalazłem Cię w gazecie.Wybiórczo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 19.12.07, 19:17 Witam Cie Tik Taku, milo Cie czytac. Niestety, niewybiorczo, tyram na okraglo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Baba Re: Jobrave... IP: 80.51.105.* 19.12.07, 20:24 Wysłałem na Twój e-mail do Polish Express Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oiu-UK Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 20.12.07, 01:24 Jobrave nie mow ze siedzisz w PolishExpress;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedon Re: Jobrave... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 08:05 Oiu-UK nie wiedziałeś ? Młynek jest tam już ze trzy miesiące. I nieźle pisze. "Pióro" miał najlepsze w Przemyślu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 20.12.07, 13:45 Dziéki Ali Babo, dostalem tego maila wczoraj i odpisalem. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oiu-UK Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 20.12.07, 21:24 Wiedziec to wiedzialem ale ze w PE. Czasem zerkne w ta gazete;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bv22 Re: Jobrave... 25.12.07, 17:53 Pozdrowienia Jobrave. Czyli podąza Pan drogą wszystkich zaradnych, tych, którzy nie godzą się na głodowe pensje. Tak, nasze Miasto z oddali to mały "dom wariatów". Odpowiedz Link Zgłoś
zgryz41 Re: Jobrave... 26.12.07, 09:42 Dołączam się do życzeń. I dziwię się, że Przemyśl nie wykorzystuje takich ludzi jak pan. Pierwszy raz zaglądnąłem na to forum, kiedy był wątek wspomnieniowy o dawnym Przemyślu. I przyznam się, że byłem zachwycony pana znajomością miasta i ludzi (jeszcze paroma innymi też). Pomyślałem wtedy, że miasto otrzymało prezent w postaci tych wspomnień i że mogłoby zebrać, nawet te forumowe wypowiedzi, a może ogłosić konkurs na wspomnienia, i wydać książkę, a potem wręczać ją gościom i byłaby to świetna promocja. Dzięki temu forum zrozumiałem, co takiego ma Przemyśl,a czego nie ma np. moje miasto. Wasze miasto ma po prostu historię. Bogatą, barwną, właściwą tylko nielicznym miastom w Polsce. Niech pan spisze te swoje wspomnienia, panie Jobrave. Życzę powodzenia, a miastu jak najszybszego powrotu pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tik - Tak Re: Jobrave... IP: *.mcon.pl 26.12.07, 12:01 To peany dla Młynka.Trafione.Pozwalam sobie życzyć Młynkowi dobrego.Pisz i porównuj"gdziebycie" z"miasteczkiem" o nazwie Przemyśl. Tak miasteczkiem jakich wiele, ale tamte to chcą coś zrobić!A ten nieszczęsny prezydent przez Toyę(jak można dawać przed oczy takie indywidium w postaci..? Nie wiem q...a w jakiej ponieważ nie ukazuje się na ekranie nazwisko tego dziwoląga!!)życzy dobrego, a gęba wypasiona, a nic konkretnego, a do dupy z tym nieudacznikiem!.Ale się doczekałem prezydenta wszystkich przemyślan.To"ubogi w żłobie".Zresztą, czy ja wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kit-Kat Re: Jobrave... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 13:49 Gość portalu: Tik - Tak napisał(a): a do dupy z tym > nieudacznikiem!.Ale się doczekałem prezydenta wszystkich przemyślan. <Tik-Tak cukiereczku,jestes jak piołun,a może pijesz przez swieta piolunówkę? Swieta to dnie milości blizniego, wiec zycze Ci wszystkiego najlepszego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Jobrave... IP: *.ptvk.pl 01.01.08, 15:55 tu można je*nąć ze śmiechu * b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 01.01.08, 16:04 Czy mozna jebnac i z czego, czy nie - bez wzgledu na to dziekuje za zyczenia i je odwzajmniam. Swego czasu myslalem o spisaniu a raczej wydaniu wspomnien roznych osob zwiazanych z Przemyslem i swoich rowniez. Potrzebowalem na to pare groszy i mialem sie zamiar zwrocic z prosoba o dotacje (4 tys) do UM, ale ktos z wydziau kultury czy komisji kultury - juz nie pamietam - powiedzial, ze nie mam szans. Pewnie uznali, ze przepijé te kase. Woleli przepic z kims innym. Pomysl jednak nie zosta zarzucony, i zamierzam wydac wspomnienia wlasnym sumptem,bez niczyjej laski. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku - Przyjaciolom i Nieprzyjaciolom moim zycze. A w ogóle to zlamalem noge przed swiétami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś