Dodaj do ulubionych

Jobrave...

IP: 80.51.105.* 18.12.07, 20:18
Dostałeś pocztę na "pl_xp"... Wiedz, że "ktoś" o Tobie pamięta.
Obserwuj wątek
    • Gość: jobrave Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 19.12.07, 16:04
      dzieki, tylko gdzie to szukac, nie wiem co to jest, to 'pl_xp'. ale za pamiec
      dziekuje.
      • Gość: Tik - Tak Re: Jobrave... IP: *.mcon.pl 19.12.07, 18:00
        Znalazłem Cię w gazecie.Wybiórczo???
        • Gość: jobrave Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 19.12.07, 19:17
          Witam Cie Tik Taku, milo Cie czytac. Niestety, niewybiorczo, tyram na okraglo.
          • Gość: Ali Baba Re: Jobrave... IP: 80.51.105.* 19.12.07, 20:24
            Wysłałem na Twój e-mail do Polish Express
            • Gość: Oiu-UK Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 20.12.07, 01:24
              Jobrave nie mow ze siedzisz w PolishExpress;-).
              • Gość: armagedon Re: Jobrave... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 08:05
                Oiu-UK nie wiedziałeś ? Młynek jest tam już ze trzy miesiące. I
                nieźle pisze. "Pióro" miał najlepsze w Przemyślu. Pozdrawiam
                • Gość: jobrave Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 20.12.07, 13:45
                  Dziéki Ali Babo, dostalem tego maila wczoraj i odpisalem. Pozdro.
                  • Gość: Oiu-UK Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 20.12.07, 21:24
                    Wiedziec to wiedzialem ale ze w PE. Czasem zerkne w ta gazete;-)
                    • bv22 Re: Jobrave... 25.12.07, 17:53
                      Pozdrowienia Jobrave. Czyli podąza Pan drogą wszystkich zaradnych,
                      tych, którzy nie godzą się na głodowe pensje. Tak, nasze Miasto z
                      oddali to mały "dom wariatów".
                      • zgryz41 Re: Jobrave... 26.12.07, 09:42
                        Dołączam się do życzeń. I dziwię się, że Przemyśl nie wykorzystuje
                        takich ludzi jak pan. Pierwszy raz zaglądnąłem na to forum, kiedy
                        był wątek wspomnieniowy o dawnym Przemyślu. I przyznam się, że byłem
                        zachwycony pana znajomością miasta i ludzi (jeszcze paroma innymi
                        też). Pomyślałem wtedy, że miasto otrzymało prezent w postaci tych
                        wspomnień i że mogłoby zebrać, nawet te forumowe wypowiedzi, a może
                        ogłosić konkurs na wspomnienia, i wydać książkę, a potem wręczać ją
                        gościom i byłaby to świetna promocja. Dzięki temu forum zrozumiałem,
                        co takiego ma Przemyśl,a czego nie ma np. moje miasto. Wasze miasto
                        ma po prostu historię. Bogatą, barwną, właściwą tylko nielicznym
                        miastom w Polsce. Niech pan spisze te swoje wspomnienia, panie
                        Jobrave. Życzę powodzenia, a miastu jak najszybszego powrotu pana.
                        • Gość: Tik - Tak Re: Jobrave... IP: *.mcon.pl 26.12.07, 12:01
                          To peany dla Młynka.Trafione.Pozwalam sobie życzyć Młynkowi dobrego.Pisz i
                          porównuj"gdziebycie" z"miasteczkiem" o nazwie Przemyśl.
                          Tak miasteczkiem jakich wiele, ale tamte to chcą coś zrobić!A ten nieszczęsny
                          prezydent przez Toyę(jak można dawać przed oczy takie indywidium w postaci..?
                          Nie wiem q...a w jakiej ponieważ nie ukazuje się na ekranie nazwisko tego
                          dziwoląga!!)życzy dobrego, a gęba wypasiona, a nic konkretnego, a do dupy z tym
                          nieudacznikiem!.Ale się doczekałem prezydenta wszystkich przemyślan.To"ubogi w
                          żłobie".Zresztą, czy ja wiem.
                          • Gość: Kit-Kat Re: Jobrave... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 13:49
                            Gość portalu: Tik - Tak napisał(a):
                            a do dupy z tym
                            > nieudacznikiem!.Ale się doczekałem prezydenta wszystkich
                            przemyślan.
                            <Tik-Tak cukiereczku,jestes jak piołun,a może pijesz przez swieta
                            piolunówkę? Swieta to dnie milości blizniego, wiec zycze Ci
                            wszystkiego najlepszego:))

• Gość: rotfl Re: Jobrave... IP: *.ptvk.pl 01.01.08, 15:55
                            tu można je*nąć ze śmiechu
                            * b
                            • Gość: jobrave Re: Jobrave... IP: *.bethere.co.uk 01.01.08, 16:04
                              Czy mozna jebnac i z czego, czy nie - bez wzgledu na to dziekuje za
                              zyczenia i je odwzajmniam. Swego czasu myslalem o spisaniu a raczej
                              wydaniu wspomnien roznych osob zwiazanych z Przemyslem i swoich
                              rowniez. Potrzebowalem na to pare groszy i mialem sie zamiar zwrocic
                              z prosoba o dotacje (4 tys) do UM, ale ktos z wydziau kultury czy
                              komisji kultury - juz nie pamietam - powiedzial, ze nie mam szans.
                              Pewnie uznali, ze przepijé te kase. Woleli przepic z kims innym.
                              Pomysl jednak nie zosta zarzucony, i zamierzam wydac wspomnienia
                              wlasnym sumptem,bez niczyjej laski. Wszystkiego Najlepszego w Nowym
                              Roku - Przyjaciolom i Nieprzyjaciolom moim zycze.
                              A w ogóle to zlamalem noge przed swiétami. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka