Gość: przemyślanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 17:28 Którą biblioteke w Przemyślu polecacie i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niedzwiadek Re: Biblioteka IP: *.mcon.pl 12.03.08, 18:09 cóż mogę ci zaproponować? Bibliotekę miejską, seminarium duchonwego, Pedagogiczną, PWSW i Towarzystwa Przyjaciół Nauk (?) do tego biblioteki w szkołach :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Biblioteka 12.03.08, 19:38 Na Słowackiego, w dawnej synagodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Biblioteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 22:21 W bibliotece na Słowackiego są kompetentne i sympatyczne Panie Bibliotekarki. Niestety biblioteka kupuje ksiązki raz w roku- pod koniec, bo dotacja idzie przez Urząd Miejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Biblioteka IP: *.autocom.pl 12.03.08, 23:02 To zależy, co chcesz w niej robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Biblioteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.13, 10:20 która biblioteka jest dobrze zaopatrzona w bajki dla przedszkolaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Biblioteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.13, 12:28 to nikt nie wie, gdzie jest największy wybór dla małych "czytelników"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator ulic Re: Biblioteka IP: *.przemysl.hypnet.pl 24.09.13, 10:50 Są jednak śmieszni. Co znaczy polecać bibliotekę?. Takowa istnieje i już! Gdyby zapytał jaką mając do wyboru co najmniej dwie to może i tak. Niech mu tam. Zadziwia mnie natomiast żaden odzew na głosowanie(obejrzenie) występu formacji taneczne szkoły tańca A-Z. Się urzędnicy wymieniają bzdurnymi inwektywami śmieciowymi, dupę zawracją jak poradzić sobie mają ze swą nieudolnością. Pieprzą o jakiś mało istotnych zmianach nazw ulic,rajcuje ich porządek posiedzenia RM lub sposób naboru do tzw.celników(a do nauki kandydaci się wziąć!). Tam gdzie można w jakiś sposób przyczynić się do promocji Przemyśla to tych..................się nie wyrażę nie ma! Łącznie z biurem prezydenta - kur$^*@A! Gdyby tak ściągnąć tego z Rzeszowa......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Biblioteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 11:24 A co mnie obchodzi jakaś formacja AZ, w dup...ie mam taniec. Promowanie miasta powiadasz? Nie rozśmieszaj mnie. Już nadto to miasto wypromowało się na idiotyzmach urzędników i władzy. I taki jakiś tam zespolik niczego nie zmieni. Niech tańczą, to ich problem i sprawa. Podobnie jak i sportowców, robią to dla siebie jak i ci tancerze. To ich biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biblioteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 11:50 Mnie natomiast ogromnie dziwi to, że "przemyślanin" nie wie gdzie są w Przemyślu biblioteki, bo przecież nie pyta o rodzaj księgozbioru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator ulic Re: Biblioteka IP: *.przemysl.hypnet.pl 24.09.13, 13:27 "Gościu siądź pod mym cieniem, a odpoczyń sobei, nie dojdzie....................tak dla Szacownego Gościa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator ulic Re: Biblioteka IP: *.przemysl.hypnet.pl 24.09.13, 11:54 No ładnie, można byś śmiesznym do tzw. bólu, ale śmiesznym w swej skrajności powodowanej naruszeniem struktur 'HIPOKAMPA" to ewenement! Byś śmieszny udawał, że masz w dupie Przemyśl i nie pisał bzdur! Jeśli ktoś to ewentualnie przeczyta w co wątpię to bojkotować należy abecowskie łotrostwo! Odpowiedz Link Zgłoś