lethal 25.03.08, 20:42 Wcześniejszy wątek już niestety zarchiwizowany. Trafiłem ostatnio przypadkiem na numer ŻP z października 1997r... tnij.com/fish_psl Aż się łezka w oku kręci...To były czasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frazes Re: Fish w Przemyślu - koncert w deszczu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.03.08, 22:29 ...coś pięknego po prostu... Mam ten koncert na DVD i co jakiś czas go sobie oglądam i przypominam te przeszło 10 lat wstecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyku Re: Fish w Przemyślu - koncert w deszczu IP: *.ptvk.pl 25.03.08, 22:37 Takiego koncertu, nie oszukujmy się, w Przemyślu już nie będzie chyba nigdy. Poluję na DVD już od kilku lat. Ostatnio ucieszony kupiłem w merlinie i... okazało się, że nie mają. Obskoczyłem już chyba wszystkie sklepy w Polskim necie i realu, nigdzie nie ma :( Czy ktoś nie wiem gdzie można dostać ten koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frazes Re: Fish w Przemyślu - koncert w deszczu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.03.08, 22:47 Napisz do mnie na maila molooumar@gmail.com a coś poradzimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fish w Przemyślu - koncert w deszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 09:01 Piękny koncert i jeszcze lepsza promocja szkoda że teraz o takim koncercie można tylko pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś