Dodaj do ulubionych

ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 17:34
bycia Paryzem Wschodu oraz Mekka Turystyki,

ale akurat w ostatnia niedziele przechodzac sobie mostem im.Orlat
poczulem w okolicach przejscia dla pieszych nieziemski smrod. Wrecz
kosmiczny albo nawet galaktyczny.

Okazalo sie, ze cale przejscie oraz 3 metry przed jest po prostu
OBESRANE konskim lajnem. A przechodzi tamtedy co dzien prawie pol
Przemyśla - i to wszystko widzi i czuje. Plus setki turystow, w tym
z takich krajow, gdzie wogole nie wiedza co to kon albo krowa.

I pan Prezydent zamiast pogonic chlopakow z ZDM albo innego PGK zeby
posprzatali to czekal az deszcz upadnie i splucze te WIZYTOWKE ...

Cieszcie sie, ze jakis zlośliwy rzeszowiak nie nakrecil filmu i nie
wyslal do TeleEkspresu.

Obserwuj wątek
    • Gość: znany Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: 195.117.172.* 21.05.08, 18:36
      Ja myślę że to należy do przemyskiego folkloru. Władze robią
      słusznie że nie reagują bo liczą na rozgłos w środkach i całkiem
      słusznie. A tak na marginesie; przepompownia gdy pracuje to dopiero
      mozna się nawdychać. Nigdzie indziej nie spotkałem takiej dbałości o
      folklor. W Przemyślu też czuć smród moralny i to na o wiele większą
      skalę i jakoś to nikomu nie przeszkadza. Ten naturalny odór jest
      jeszcze do zniesienia w przeciwueństwie do fetoru i zapachu
      zgnilizny moralnej a wydobywający się z magistratu.
      • zawilecgajowy Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje 21.05.08, 20:38
        Skoro poruszono tak drażliwy temat, może ktoś mi podpowie gdzie
        znajduje się oczyszczalnia scieków dla Zasania?
        • imacc Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje 21.05.08, 22:40
          Oczyszczalnia ścieków dla Zasania znajduje się tam, gdzie oczyszczalnia dla
          całego miasta. Nie rozumiem trochę pytania.
          Abstrahując od końskiego łajna, to w kwestii ścieków Przemyśl jest bardzo
          kulturalny, nie wspominając o innych miastach jak Warszawa, której pokaźna część
          ścieków ląduje prosto w Wiśle.
      • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.08, 09:18
        Brawo ZNANY!!! Nic dodać, nic ująć! Trafiłeś w samo sedno !
        Smród zdychających z głodu psów w niedalekich Orzechowcach ( wynik jednego z
        WIELU zaniedbań magistratu ) jakoś nikomu nie przeszkadza !!!
        • Gość: Imac Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.chello.pl 22.05.08, 18:39
          Nie przeszkadza, bo z Orzechowiec nie dochodzi. Takie schronisko, żeby
          funkcjonowało musi być wśród ludzi. Muszą tam przychodzić, musi dbać o to, żeby
          przynajmniej część psów znalazła nowych właścicieli, muszą być jacyś sponsorzy,
          czy przyjazne media. A Orzechowce są na kompletnym uboczu i nikogo nie obchodzą.
          Pamiętam, że kiedy powstawało tam "schronisko" to już wtedy mądrzy ludzie
          mówili, że to nie jest dobre miejsce na tego typu działalność i mieli rację -
          niestety.
          • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.08, 22:20
            Tak czy owak, problem ten powinien być wreszcie rozwiązany i jest to zadanie dla
            władz miasta i radnych ! TO ONI SĄ ODPOWIEDZIALNI ZA TAKI STAN RZECZY !!!!TO ONI
            powinni stanąć przed prokuratorem!!!TO ONI powinni się rozliczyć przed
            mieszkańcami miasta z tego co zrobili w tej sprawie!!!!
            • Gość: psiara Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 20:44
              Kto ma się rozliczyć i za co kogo rozliczać.
              Schronisko w Orzechowcach funkcjonuje od około 15 lat.
              Władza daje tym, którzy o to występują a następnie skrupulatnie rozliczą się z tego co dostali.
              Czy ktokolwiek uczciwie i realnie skalkulował koszty tego schroniska??
              Może lepiej zrobić społeczną akcję, wybudować za pomocą funduszy unijnych schronisko na miarę XXIw, w miejscu właściwym. A "plantację" orzechowiecką (byłe włości niejakiego Jacka B.) zaorać.
    • Gość: pip Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 21:08
      jestes troche niezorientowany w temacie a wiec nie zabieraj głosu o
      rzeczach, o których nie masz pojęcia. Te niby "końskie łajno" leżace
      na szlaku Krakow -Przemyśl- Lwów to nic innego jak atrapa ktorej
      zadanie bylo tam leżec. Wydział promocji miasta przygotowal wiele
      róznych tego typu niespodzianek wlasnie z mysla o turystach.Jezeli
      tylko wykazalbys minimum spostrzegawczosci i rozgladnałbys sie
      dookola to bys zobaczył atrapę sterty słomy nieopodal schodów
      katedralnych, tudzież inne zajawki kultury minionego wieku. wiecej
      wiary Obywatelu!!!!
      • Gość: darek Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.ptvk.pl 22.05.08, 19:05
        atrapy miasta, prezydenta, świętości ... Tylko psia kupa jest prawdziwa
        • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 08:53
          i NIESTETY "Zenon" jest jeszcze prawdziwy - ta bezduszna ,podła bestia która
          nienawidzi zwierząt...
          • Gość: znany Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: 195.117.172.* 23.05.08, 21:00
            Władze sytuując schronisko po za miastem liczą na to że jest daleko
            i o losach zwierzaków będzie mało wiadomo. To stara taktyka
            stosowana już przez szwabów. Oświęcim był na terenach polskich i do
            dzisiaj niemcy nie mogą uwierzyć w to co się wyrabiało. W Przemyślu
            z góry założno że to ma być wykańczalnia a nie schronisko. Gdyby
            było w mieście to ludzie wrażliwi na los zwierząt zawsze by coś
            podrzucili lub pomogli w inny sposób.
            • Gość: gumka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 22:06
              władze miasta nie powinne zajmować się psami lub g....nami. lepiej
              niech zajmą się głodnymi dziećmi. Problem psów jest spowodowany
              przez mieszkańców miasta i wiosek . którym te psy się znudziły i je
              wyrzucili. Miasto w najlepszym wypadku powinno zatrudnić hycla. Nie
              można winić władz miasta za wszystko zło co nas otacza . bowiem w
              zdecydowanej wiekszości sami je tworzymy.
              • Gość: gumka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 22:17
                co do drugiego tematu / g....a/ , to należałoby ustalić
                właściciela zwierzęcia i wlepić porządny mandat , oprócz kosztów
                sprzątania oczywiście.
                • Gość: znany Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: 195.117.172.* 24.05.08, 06:57
                  Oczywistym nonsensem jest przekonanie że władze mają się zajmować
                  tylko tym co dla nich jest przyjemnością.wyobrażmy sobie gospodarza
                  który zajmuje się wybiórczo swoim gospodarstwem .
                  Co do psów to prawda że nieodpowiedzialni ludzie istnieją. Władza
                  powinna tak działać aby ten problem zminimalizować. Ma na to kasę.
                  Idiotycznym jest twierdzenie że psy muszą cierpieć bo na świecie
                  istnieją zwyrodnialcy. To nie jest wina psów. Im po prostu należy w
                  ramach człowieczeństwa zapewnić jaki taki byt. Każda próba
                  usprawiedliwienia tego aktu barbarzyństwa jest świadectwem
                  prymitywnej inteligencji. Pies przyjacielem człowieka. Ciekawe jak
                  by się czuł przyjaciel potraktowany w ten sposób lub vice versa?
                  • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 08:33
                    Władze miasta są od tego żeby zająć się głodnymi dziećmi , staruszkami , zdychającymi z głodu psami i barbarzyńcami , którzy te psy wyrzucają!!!! Ich obowiązkiem jest również zapewnić specjalne pojemniki, do których będę wyrzucane psie odchody!Po to wybieramy władze żeby zajęły się KAŻDYM problemem !!Rada miejska nie powinna być RADĄ NIEUDACZNIKóW ,którzy czekają na gotowe rozwiązania!!!Kadencja radnego czy prezydenta to NIE WCZASY dla niepełnosprawnych, niespełnionych nieudaczników życiowych!!!W innych miastach identyczne problemy są rozwiązywalne, a u nas siedzi sobie banda darmozjadów i narzeka że się od nich czegokolwiek wymaga!!!! mają tupet!!!!!

Jestem za tym żeby każdy pies miał czip, po którym zidentyfikuje się jego właściciela!!!

Jestem za tym żeby sprzątać psie odchody !!!!!! Ale to żadna sztuka włożyć je do worka foliowego i wyrzucić kilka metrów dalej, np w krzaki gdzie będą cuchnęły o stokroć dłużej.Płacę podatek za psa ,więc chcę mieć GDZIE wyrzucić jego kupę!!!

I wreszcie jestem za tym żeby w radzie miasta zasiadali ludzie WRAŻLIWI , MąDRZY ,POMYSłOWI , którzy są aktywni nie TYLKO przed wyborami!!!! Bando leniwych, bezdusznych , niespełnionych karierowiczów ! won!!!
                    • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 08:50
                      słuchaj gumka ! może zgłoś się na tego hycla dobrowolnie , w ramach miłego spędzania wolnego czasu ! widzę że byłbyś dobrym hyclem i wypełniałbyś swoje obowiązki NADGORLIWIE ...

...uważam że taki hycel powinien raczej wyłapywać tych ,którzy psy w porzucają...
                      • Gość: wolontariuszka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 09:45
                        słuchaj ciemnogrodzianko!
                        wylecz swoje wrzody na żołądku bo żółć cię zalewa.
                        Miasta i gminy mają obowiązek wyłapywać i opiekować się bezpańskimi psami z ustawy.
                        Hycel to osoba zajmująca się wyłapywaniem błąkających się psów,zawód jak inne.
                        Właściciele psów mają obowiązek pilnować,żeby nie uciekały,a jeśli złapie je
                        hycel i umieści w schronisku właściciel powinien zaplacić karę za złą opiekę ,a
                        te pieniądze zasiliły by skromny budżet schroniska.
                        • Gość: obywatel Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 11:33
                          przed władzami miasta stoją nie lada wyzwania. Nie jestem pewien czy
                          potrafiłbym im sprostać , więc jestem UCZCIWY i się nie pcham, żeby nie brać
                          pieniędzy za NIC . Ci którzy połasili się na ten "miód " tylko po to żeby
                          przetrwać " chude" lata swego życia , dowartościować się w oczach swoich i
                          znajomych , dorobić do pensji lub pozałatwiać jakieś swoje lewizny niech teraz
                          zakaszą rękawy, uruchomią swoje szare komórki i zabiorą się do solidnej roboty!
                          Po to wybieramy władze miasta żeby w naszym ( szarych obywateli)imieniu
                          rozwiązywały najtrudniejsze problemy. Oni tymczasem zamiatają je pod dywan. Tak
                          robi dobry gospodarz? Więc nie ma się co oburzać i wynajdywać wrzodów komuś kto
                          domaga się uczciwości od tych którym zaufaliśmy i powierzyliśmy swoje miasto
                          razem z jego licznymi problemami.

Hycel to najprostsze i nieskuteczne rozwiązanie ( nie tak łatwo jest ustalić
                          właściciela porzuconego psa, jest to wręcz niemożliwe , dobrze o tym wiedzą ci
                          którzy to robią ). Najpierw jest potrzebne schronisko z prawdziwego zdarzenia a
                          potem instytucja hycla . W przeciwnym razie lepiej od razu poddać bezdomne psy
                          eutanazji, ale to też niestety kosztuje .Obywatele od swoich WYBRAńCOW oczekują
                          bardziej oryginalnych rozwiązań , nie tylko w kwestii zwierząt.
                          • Gość: obywatel Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 11:38
                            aha ! żeby miasta i gminy miały gdzie umieszczać wyłapane psy muszą najpierw
                            dofinansować schronisko, w przeciwnym wypadku schronisko nie przyjmie psa z
                            danej gminy.
                            Nie wiem gdzie jesteś tą wolontariuszką ,gdybyś nią była naprawdę wiedziałabyś
                            o tym.
                            • Gość: obywatel Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 11:42
                              ludzie z miasta zwykle wywożą swoje psy daleko na wieś , a rzadko się zdarza żeby wiejskie gminy dofinansowywały schroniska
                            • Gość: wolontariuszka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:50
                              Obywatelu!
                              umiesz tylko dużo gadać,to właśnie rzeszowscy wolontariusze naglośnili sprawę
                              Orzechowiec.
                              Gdzie ty wtedy byleś jak tragedia się działa w waszym schronisku,rusz tyłek i
                              dowiedz się jak łatwo zostać wolontariuszem,tylko niestety za to nie płacą.
                              • Gość: obywatelka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:54
                                No i trzeba ruszyć tyłek z krzesła przy KOMPUTERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • Gość: obywatel Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 12:18
                                  nie zamierzam się licytować ani o to kto więcej czasu spędza przy komputerze
                                  ani o to kto ma większe zasługi w pomaganiu zwierzętom , to zbyt INFANTYLNE , a
                                  zresztą to nie o to chodzi...obywatelko wolontariuszko...

• Gość: wolontariuszka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 12:27
                                    Naturalnie nie chodzi o to żeby dać coś z siebie bezinteresownie,poświęcić sie
                                    dla zapchlonych niechcianych zwierząt.Trzeba tylko dużo gadać.
                                    Pracy w Orzechowcach ogrom zapraszam,ale pewnie obywatelka słaba istotka za
                                    delikatna na takie widoki,jeszcze swoje czerwone paznokietki by sobie
                                    połamała.Będzie skarżyć się mężusiowi jak walczy ,a ludzie tacy beż serca.
                                    • Gość: uczennica Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 12:39
                                      Wolontariuszko!
                                      Zapomniałaś dodać ,że chodzi na spacerek z pudelkiem z czerwoną kokardką i kup
                                      nie sprząta bo się brzydzi paniusia.
                                      • Gość: Jadwiga Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 13:36
                                        obywatelko wolontariuszko - gumko i uczennico radnego " Zenona" !
                                        Podobno przebywanie ze zwierzętami wycisza , uspokaja ,daje upust zalegającej
                                        żółci. Niestety u ciebie tego nie widać. Wręcz przeciwnie,jedyna rzecz która
                                        rzuca się w uszy i którą wyniosłaś ze swego rzekomego wolontariatu jest UJADANIE.

Prezes schroniska "kundelek", p. Derwisz i inni wolontariusze z Rzeszowa walczą
                                        o to ,żeby administrowanie naszym schroniskiem przejęły władze miasta (które ty
                                        tak zawzięcie bronisz jak one same bronią się przed tą odpowiedzialnością ). W
                                        przeciwnym wypadku warunki w schronisku ,któremu tyle czasu poświęcasz ( nawet
                                        siedząc przez pół dnia przed komputerem ) nigdy się nie poprawią. Dziwne że o
                                        tym nie wiesz, dziwne że twoja polityka jest zupełnie inna.

A może jesteś wolontariuszką w biurze Zenona ,który zanim wystartował w wyborach
                                        na radnego ,ze szczerością godną dziecka ,twierdził że dieta radnego nie jest
                                        celem samym w sobie - a najważniejsze są lewizny które mogą się " po drodze "
                                        przytrafić.

I nie oceniaj ludzi według siebie i według swoich BLISKICH znajomych.
                                        CI interesowni i pazerni na pieniądze już zasiadają w Radzie Miasta.
                                        • Gość: Jadwiga Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 13:44
                                          PS: jak już ktoś mądry powiedział, lepiej wziąć psią kupę do ręki niż podać
                                          rękę niektórym falsyfikatom ludzi.
                                          • Gość: wolontariuszka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 14:58
                                            Słuchaj jakaś babo ,co mieszasz tutaj jakiegoś radnego.Nie mam czasu z tobą
                                            polemizować ,bo jadę się uczyć i do końca czerwca mam gorący czas.
                                            Jestem z Przemyśla i pracuję jako wolontariusz w schronisku w Rzeszowie.
                                            Będę już w lipcu i poszukam Cię na tym forum,jeśli tak bardzo chcesz pomoc
                                            zwierzętom,zapraszam z sobą do pracy w Orzechowcach,bo ja w wakacje mam taki zamiar.
                                            Znam z autopsji takie paniusie ,zajeżdzają wypasioną furą przywożą woreczek
                                            jedzenia z tesco i nie mogą oglądać tych przeszywających serce widoków.
                                            Kup sobie gumaki i gumowe rękawice bo w takich pracujemy.
                                            • Gość: laborantka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 21:30
                                              halo gumka!
                                              jak zamierzasz ustalić która kupa jest czyja? przecież ani psy ani tym bardziej ich właściciele nie zostawiają przy kupach swoich wizytówek, no chyba że złapiesz ich na gorącym uczynku

a może załóż prywatne laboratorium gdzie w czynie społecznym będziesz badać skład chemiczny psiej kupy i tym oto sposobem trafisz do właściciela? a może po zapachu? tak czy owak bez laboratorium ani rusz

a wcześniej jakaś baza danych by sie przydała np . zapach psa ,jego pana, skład chem. kupy psa i jego pana lub pańci itp.

a tak na poważnie, nie martw sie koleś, ludzie już zaczynają sprzątać po swoich psach ale pewnie jeszcze trochę czasu minie zanim wszyscy właściciele psów nabiorą tego nawyku
                                              ci którzy nie mają psów domagają się sprzątania po nich , ale gdy widzą jak właściciel podkłada załatwiającemu się psu worek , to ogarnia ich pusty śmiech
                                              trzeba zmienić mentalność nie tylko właścicieli psów niestety

na razie sprawą priorytetową są kosze na śmieci których brakuje na osiedlach, chociażby po to żeby wrzucić tam kupę
                                              albo wychodki dla psów jak w niektórych miastach
                                              • Gość: gumka Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 14:44
                                                Wróć do wpisu pierwszego/prokuratora/.sprawa do której się odniosłem
                                                dotyczyła konia. Zapewniam ,że są kraje w kórych takie zachowanie
                                                wożnicy byłoby niemożliwe, a gdyby nie posprzątał to reakcja tych
                                                obywateli którz byli świadkami byłaby jednoznaczna. Niestety, zmiana
                                                obyczajowości i nie tylko wymaga czasu.
                                                • Gość: znany Re: ja rozumiem, ze Przemyśl ma wielkie aspiracje IP: 195.117.172.* 25.05.08, 15:51
                                                  Jeszcze tak niedawno strach było przejśc przez miasto bo
                                                  nieczystości wylewano po prostu przez okna. dlatego władze zaczeły z
                                                  tym walczyc i wybudowano kanalizacje. Problem przestał istniec.
                                                  Jeżeli dzisiaj obywatel ma łazic po mieście z woreczkiem g-na bo
                                                  władzy nie stac na pomysł zainstalowania pojemnikow to wyłania sie
                                                  klarowny obraz dlaczego jest - jak jest.
          • Gość: Zenon Ciemnogrodzianko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 13:45
            Przykro mi pani Ciemnogrodzianko, ale o Pani obelgach zmuszony
            jestem poinformować policję. To nie pierwszy post, w którym obraża
            się mnie za pisanie prawdy. Do zobaczenia w sądzie.
            • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: Ciemnogrodzianko IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.08, 15:59
              jestem do dyspozycji w każdej chwili!!!
            • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: Ciemnogrodzianko IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.08, 16:02
              przy okazji CAłA prawda ujrzy światło dzienne!!!
              • Gość: znany Re: Ciemnogrodzianko IP: 195.117.172.* 26.05.08, 16:42
                Zenon coś Ci poradzę; Jeżeli nie masz chodów w [policji to się tam
                nie pchaj bo se napytasz biedy. A jeżeli masz chody to równie dobrze
                jako pieniacz możesz i na mnie donieść. Dzisiaj jest to bardzo modny
                zwyczaj i słowo kapuś nie ma pejoratywnego zabarwienia!
                • Gość: Jadwiga Re: Ciemnogrodzianko IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.08, 18:48
                  Oj Zenuś , chyba nerwy ci puściły. Ktoś za dużo o tobie wie i zaczyna mówić ? Tobie wolno pisać prawdę a innym nie ? Twoja prawda to nie obelga ? A CIEMNOgrodzianki prawda to obelgi? Dość specyficzny sposób rozumowania.
                  W USA nie wolno sądzić 2 razy za to samo przestępstwo. Z ciekawości sprawdzę jak to jest w Polsce.Jeżeli u nas jest podobnie , to Puszki Pandory nie zamkniesz.Może być ciekawie...

I jeszcze jedno, radzę ci najpierw złożyć doniesienie w prokuraturze,bez nakazu prokuratury policja nie może bezprawnie grzebać w danych osobowych! żyjemy przecież w demokratycznym kraju. To że masz wtyki w policji nie znaczy że procedury ominiesz. Chociaż, skoro lubisz włóczyć się po sądach ( a widzę że lubisz ), to se omijaj.
                  • Gość: znany Re: Ciemnogrodzianko IP: 195.117.172.* 27.05.08, 08:55
                    A tak swoją drogą. Dla mnie to dośc osobliwe że radny swoje racje
                    chce udowadniac przy pomocy aparatu represji a nie argumentow.
                    Chociarz z drugiej strony - może to nie takie dziwne?
                  • Gość: Zenon Re: Ciemnogrodzianko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 09:11
                    Nieźle się uśmiałem z Waszych relacji ... oj bardzo. Przyznam, że
                    nawet nie wiem o jakim radnym "Zenonie" piszecie, obrzucacie go
                    obelgami, rzucacie się jak pchła na sznurku z powodu posta w którym
                    przedstawiono problem schroniska i wskazano kto tak naprawdę karmi
                    psy zepsutym pokarmem, bo na pewno nie robi tego prezydent czy jego
                    urzędnicy. I od razu pojawiła się lawina postów, obelgi,
                    przypisywanie różnych rzeczy, o których nie mam zielonego pojęcia z
                    prostej przyczyny, bo tak naprawdę nie mam nic wspólnego z jakimś
                    radnym, na którego tak nadajecie. Swoim zachowaniem pokazaliście po
                    prostu swoją ignorancję. Nie rozumiem bowiem, jak na podstawie
                    jednego posta moża rozpoznać osobę, która go napisała. Czy to nie
                    są jakieś urojenia? Nie wiem, niech wypowie się osoba kompetentna.
                    Po raz kolejny śledząc wpisy "wszystko wiedzących" widzę, że
                    z "prawdą" nie ma to nic wspólnego, ale z arogancją i zwyczajnym
                    chamstwem owszem. Co do owego radnego, miałem pozostawić ten
                    problem, ale swoimi wpisami daliście mi powody, żeby odszukać
                    Zenona, o którym piszecie i poinformować go o tym, jak traktujecie
                    człowieka. Na pewno skorzysta z rad Jadwigi i skieruje swe kroki
                    najpierw do prokuratury. A tak na marginesie, gdzie jest MODERATOR?
                    Dlaczego nie reaguje na łamanie regulaminu?
                    • Gość: zenek Re: Ciemnogrodzianko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 11:15
                      Trzeba się tylko cieszyć, że są tematy wywołujące nerwową sraczke i
                      drżenie łydek u populacji ,która przesiadła sie z pisania na
                      maszynie na forme elektroniczna i chwała tym co to wymyslili.
                      Ileż oni sie tu napisali jakby można było to gó.. przez maszynke do
                      mięsa przemielić i sprzedać jako rasową kielbase,nawet się urodziły
                      talenty na tym temacie a Ty Zenon polożyłeś ich jednym postem
                    • Gość: młody Re: Ciemnogrodzianko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 14:18
                      Tak pisowskie
                      • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: Ciemnogrodzianko IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 16:38
                        Zenuś ! latasz jak kot z pełnym pęcherzem między dwoma komputerami !!! Rano pisze Zenon , pewnie z domu....a po południu młody , pewnie z biura ( na razie wstrzymam się z podaniem adresu tego biura )...

Nie myśl sobie że jak postraszyłeś mnie policją to teraz możesz sobie używać do woli !!!Muszę dać ci przecież poważny powód żebyś z byle g...em nie latał do prokuratury !!!

Ludzie o mentalności podobnej do twojej to unikaty , więc rozpoznam cię na kilometr...nigdy nie doceniałeś inteligencji innych , zwłaszcza swoich wyborców...
                        Gdybyś nie był tym kim wiem że jesteś, to zacierałbyś ręce z radości że nikt cię nie rozpoznał , a ty uparcie bronisz jakiegoś Zenona z którym podobno nie masz nic wspólnego...
                      • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: Ciemnogrodzianko IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 16:39
                        Zenuś ! latasz jak kot z pełnym pęcherzem między dwoma komputerami !!! Rano
                        pisze Zenon , pewnie z domu....a po południu młody , pewnie z biura ( na razie
                        wstrzymam się z podaniem adresu tego biura )...

Nie myśl sobie że jak postraszyłeś mnie policją to teraz możesz sobie używać do
                        woli !!!Muszę dać ci przecież poważny powód żebyś z byle g...em nie latał do
                        prokuratury !!!

Ludzie o mentalności podobnej do twojej to unikaty , więc rozpoznam cię na
                        kilometr...nigdy nie doceniałeś inteligencji innych , zwłaszcza swoich wyborców...
                        Gdybyś nie był tym kim wiem że jesteś, to zacierałbyś ręce z radości że nikt cię
                        nie rozpoznał , a ty uparcie bronisz jakiegoś Zenona z którym podobno nie masz
                        nic wspólnego...
                        • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: Ciemnogrodzianko IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 16:44
                          ...no cóż, lepiej dwa razy niż wcale...

Prawda jest taka że boisz się że powiem o jedno słowo za dużo...Strach cię obleciał...że więcej osób cię rozpozna...nie byłoby ci to na rękę, oj nie...
                          • Gość: Rozbawiona Re: Ciemnogrodzianko IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 16:57
                            Zenuś "położył " nas jednym postem ! a to ci dopiero heca!!!
                            MERDAJ Zenuś ogonkiem MERDAJ !!!Póki jeszcze możesz!
                            • Gość: jasnowidz Re: Ciemnogrodzianko IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 18:39
                              Biedny , poszkodowany Zenonie ! nie chcę być złym prorokiem , ale coś mi się
                              wydaje że reakcja PROKURATORA będzie identyczna jak reakcja MODERATORA !!!cha
                              cha cha!!!
                              • Gość: znany Re: Ciemnogrodzianko IP: 195.117.172.* 27.05.08, 20:27
                                Ty Zenuś chyba jesteś cwaniaczek - przynajmniej we własnych oczach?
                                Pewne jest że wielu rzeczy po prostu nie rozumiesz. Jak można
                                kablowac na kobiete ktora nie obraziła radnego ? Odpisywała na posty
                                Zenona. Coś wyrażnie ci nie zaskakuje w zwojach. Twoja pilnośc w
                                walce o dobre imie radnego jest wzruszająca ale nie tedy droga.
                                Zapisz sie na jakiś kurs prawny to może przestaniesz straszyc ludzi
                                okrutnymi karami za prawde ktora ci nie odpowiada. bo to co ty
                                wypisujesz to czysta wazelina i kadzidło w obronie tych co za
                                nieprawidłowości są odpowiedzialni.
                              • Gość: dociekliwy Re: Ciemnogrodzianko IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 20:36
                                Wczoraj Zenon straszył tu policją ( z tego co zrozumiałem , ma tam swoje wtyki
                                ),dzisiaj TEN SAM Zenon podjął się misji znalezienia TAMTEGO Zenona w celu
                                namówienia go do złożenia doniesienia w prokuratorze.Jak znajdziesz Zenonie
                                Zenona? użyjesz swoich chodów w policji ? Oj ! będzie smród! parę osób "poleci"!
                                nie wolno ujawniać poufnych danych bez nakazu sądowego.Skoro nie znalazłeś
                                jeszcze Zenonie Zenona to skąd wiesz że to nie jest radny ????

KTOŚ tu wpadł w straszną panikę i zaplątał się w sieć własnych kłamstw .
                                Albo należy to zwalić na karb andropauzy (dość ciężki przypadek), albo masz nas
                                za półgłówków Zenonie ?!
                                Zenonie , obrońco uciemiężonych módl się za nami!!!
                                • Gość: pomysłowa Re: Ciemnogrodzianko IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 22:02
                                  a może Zenon nie musi wykorzystywać swoich wtyków na policji ?
                                  może wystarczy że spojrzy w lustro ?
    • Gość: Zenon .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:16
      Nic mnie już nie zdziwi na tym forum. Nie mam pojęcia skąd u Was
      takie przekonanie że jestem jakimś radnym? Nie przekonam Was, że
      jest inaczej; nie będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem. W
      Przemyślu jest wielu mądrych i rozsądnych ludzi i chwała im za to,
      że mają właściwy pogląd na temat ludzi których zadaniem jest jedynie
      krytyka prowadzona w sposób beszczelny i prostacki. Na
      pojęcie "Ciemnogród", bo tak niektórzy sądzą o Przemyślu, pracują
      właśnie tacy ludzie, którzy nie potrafią budować, ale niszczyć swoją
      krytyką. Rozumiem, konstruktywna krytyka jest potrzebna, ale czemu
      osoby krytykujące prowadzą ją w wręcz chamski sposób? A gdzie jest
      szacunek do każdego człowieka, wyrażający się w kulturalnym
      zachowaniu względem drugiego? Zauważyłem, że wszyscy krytykanci mają
      jedną, błędną zasadę - jeżeli ktoś się z nimi nie zgadza, to znaczy
      że jest ich wrogiem, więc należy go opluć, znieważyć itp.
      Mam uwagę do pani Ciemnogrodzianki - skoro tak bardzo Ci zalazł za
      skórę jakiś radny (Na stronie urzędu waszego miasta nie ma nikogo o
      imieniu Zenon) to gdzie jest Twoja odwaga, żeby powiedzieć mu o tym,
      co o nim myślisz OSOBIŚCIE.
      Nietrudno zauważyć, że każdy kto ma do kogoś jakieś pretensje czy
      zarzuty, chowa się za anonimowością jaką daje internet. Wiecie
      dlaczego? Bo poza inwektywami takie osoby nie potrafią rzeczowo
      rozmawiać. Złość, nienawiść to cechy które rujnują człowieka, źle
      wpływają na jego zdrowie psychiczne a także i fizyczne.
      Ciemnogrodzianko, opanuj swoje emocje, radzę Ci jak przyjaciel, choć
      się nie znamy. Myślę, że wiesz dlaczego warto być życzliwym,
      opanowanym, pokojowo nastawionym do innych. Nienawiścią, arogancją
      niczego nie zyskasz, lecz spowodujesz że odsuną się od Ciebie nawet
      twoi bliscy, będą postrzegać Cię jak osobę skrzywioną psychicznie,
      wręcz toksyczną. Pozdrawiam wszystkich i chcę powiedzieć, że
      wybaczam Wam wszystko co powiedzieliście o mnie nieprzyjemnego.
      Wiem, tak na prawdę nie do mnie to piszecie, ale do jakiegoś
      radnego, lecz mimo to nie mam do Was pretensji. A tak na marginesie,
      bo to mnie ciekawi, kto jest tym radnym, który tak Was
      rozsierdził?
      • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 13:14
        Zenon ja ci odpowiem ,ale musimy się cofnąc wczasie,było to
        zdarzenie prehistoryczne,gdzieś na południu naszego kochanego kraju
        była jaskinia ,żyła sobie tam populacja która w wolnych chwilach
        zajmowała się dupczeniem swoich samic i polowaniem na mamuty.
        Z braku konkurencji ktoś został okrzyknięty wodzem przez
        współplemienców ,a jako pierwszy praprzodek wódz uciszał swoich
        konkurentów maczugą,ale miał też ludzkie odruchy i pozwalał
        populacji korzystać z swojej groty do czasu gdy z przyczyn
        fizjologicznych zamienili ją w kloake, no i problem gó.. ciągnie
        sie do dzisiaj.
        Tu na tym forum spotykają sie potomkowie wodza i populacji
        najniszego stopnia i dalej toczą walke o gó..
        • Gość: CIEMNogrodzianka Re: .... IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.08, 17:12
          Zenonie ! idąc tokiem rozumowania twojego klakiera Zenka, od jakiegoś czasu prowadzisz świętą wojnę o gó.. !A mianowicie , z zawziętością desperata przekonujesz sam siebie że nie jesteś radnym . Za chwilę sam w to uwierzysz. Widzę że twoja dewiza życiowa brzmi : " iść w zaparte".
          Nie pochlebiaj sobie myśląc że mi kiedykolwiek zalazłeś za skórę ! Co za prostacki sposób odwrócenia uwagi od sedna sprawy ! Należę do ludzi którzy nazywają rzeczy po imieniu . Dlaczego nie robię tego osobiście ? bo na widok pewnego pokroju ludzi mam torsje!!! Przeżywasz teraz porażkę za porażką , stąd ta nadwrażliwość! Nie wybrano cię na posła,na senatora wytypowano nie ciebie tylko doktorka spadochroniarza ,krążą słuchy że ze stołka przewodniczącego ugrupowania też chcą cię "zwalić", a do tego jeszcze kryzys wieku średniego...Ci którzy cię" rozgryźli "nie szanują cię...

Zarzucasz mi anonimowość??? a ty sam występujesz na forum pod różnymi nickami.Począwszy od " dobermana" , poprzez "obserwatora".............................a skończywszy na "zenonie".Za kogo ty się masz? Za kogo masz swoich wyborców? Obraziłeś na tym forum ludzi którzy są wrażliwi na krzywdę zwierząt, nazywasz ich psiarskim narodem, wyrażasz się o nich z pobłażaniem. I ty obłudniku mówisz o szacunku do drugiego człowieka????
          na każdym kroku zaprzeczasz sam sobie ! Pogubiłeś się już w swojej górnolotnej demagogii !

Straszysz tu prokuraturą, a kiedy zorientowałeś się że zrobiłeś z siebie głupka , wspaniałomyślnie i miłosiernie wybaczasz wszystkim którzy cię tak dotkliwie " skrzywdzili"? Co za spektakularny gest !!!!! Uważaj bo cię jeszcze beatyfikują !!!

Święty Zenonie, wstaw się za nami grzesznymi ! ( w prokuraturze )
          • Gość: Zenon Re: .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 08:23
            Myślę, że czas zakończyć tę dyskusję z udowadnianiem sobie kto jest
            kim i jakim człowiekiem jest. Czy ty KOBIETO naprawdę jesteś tak
            zdesperowana, że nie potrafisz racjonalnie myśleć? Każdy może się
            podszyć pod kogoś na forum. Każdy może wejść i pisać co mu się chce,
            a przekonywanie że jest tym lub innym na podstawie tekstu zakrawa,
            nie obraź się, ale na głupotę. Czy to tak trudno zrozumieć? Jest
            pewna grupa ludzi, których nie da się przekonać, więc daruję sobie
            to. Ale zastanówmy się kim TY jesteś. Czy nie jesteś tą Gwiazdą
            POLSATU, ryczącą na ekranie podczas wizyty TV w schronisku? A może
            jesteś jej znajomą, która dużo wypowiada się o ekologii nie
            rozumiejąc o czym mówi? Zapewne chodzisz do kościoła, i pewnie wiesz
            jak winni zachowywać się chrześcijanie, czemu tego nie robisz na
            forum? Myślę, że wkrótce mnie poznasz. Są takie sytuacje, w których
            nie wypada odmówić spotkania :) Zapiski Twoje z forum jeszcze dziś
            prześlę do gazety, radny o którym piszesz zapewne się ucieszy, że
            robisz mu darmową reklamę na forum. Pozdrawiam.
          • Gość: Zenon Wiem kim jest radny ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 08:41
            www.przemysl.pl/bip/struktura_urzedu/pracownik.html,20 - o
            tego Pana Ci chodzi? Ostatni wpis pomógł mi rozszyfrować, kim jest
            radny, przy którym dostajesz torsji. A tak na marginesie, twierdzisz
            że ten człowiek nie zalazł Ci za skórę. To czemu tak się źle o nim
            wypowiadasz? Każdy zauważy, że masz wręcz obsesję na jego punkcie. Z
            twarzy nie wygląda na niegodziwca. Jak dowiedziałem się ze strony
            www urzędu, dziś jest sesja od godz. 9.00 Będę cały czas na forum,
            może to Cię przekona, że z w/w Panem nie mam nic wspólnego.
            • Gość: Zenon Re: Wiem kim jest radny ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 09:46
              Dziś ważna sesja, bo gra idzie o pomyślność psów, jak się
              dowiedziałem. Czy też "radny" znajomy Ciemnogrodziance zagłosuje na
              tak, czy nie? Jestem ciekaw. Ciemnogrodzianka powinna wraz z innymi
              stać przed salą obrad i przekonywać do dokonania dobrego wyboru. No
              chyba że rozdaje ulotki na bazarze, za co należy ją pochwalić, bo
              nie każdego obchodzi los dręczonych psów. Tylko co się stanie jak
              sprawa psów zostanie rozwiązana i nie będzie o czym pisać? Mam
              nadzieję, że Ciemnogordzianka znajdzie jakiś inny temat, sobie
              godny, bo życie bez walki, emocji i adrenaliny jest nudne i może
              zakończyć się depresją. Kolejnym tematem, godnym uwagi, jaki Jej
              zaproponowałbym jest walka z ogólnie pojętą głupotą. Temat jest
              aktualny, jest z czym walczyć wszędzie, począwszy od urzędników
              wszelkiej maści, w tym kościoła, kierowców, rowerzystów ... A może
              ktoś inny ma jakiś ciekawy temat, którym warto się zająć?
          • Gość: Zenon Gdzie jesteś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 11:23
            Ciemnogrodzanki nie ma dziś na forum, a szkoda pogadałbym z nią i
            podał jej kilka ciekawych faktów, które przydałyby się w Jej walce o
            prawdę i sprawiedliwość w Przemyślu. To fakt, mało kto mówi prawdę,
            a szczególnie politycy - hipokryci. To dziwne, że każdy wie jacy są,
            a gdy idą wybory, wielu politykuje, obstawia i w dniu wyborów oddaje
            głos. Czyż to nie jest także hipokryzja ze strony wyborców? Ja na
            szczęście nigdy nie brałem udziału w wyborach (poza szkolnymi :)),
            przez co mam przynajmniej czyste sumienie, że nie popierałem
            wszelkiej maści cwaniaków, idiotów, karierowiczów ... myślących
            tylko o sobie i swojej rodzinie. Nie mam tego problemu co
            Ciemnogrodzianka, która od jakiegoś czasu (znam ją z tylko z dwóch
            tematów na forum) nie potrafi się pogodzić z tym, że taki czy inny
            polityk nie jest doskonały. Kłamstwo i nieuczciwość to cechy znane
            wielu politykom. Należy też wziąć pod uwagę fakt, że nie wszystko co
            MY uważamy za słuszne i dobre, musi nim rzeczywiście być. Nie tylko
            inni się mylą, my też jesteśmy doskonali, więc powinniśmy z pokorą
            podchodzić do każdego innego człowieka, co nie oznacza że musimy
            aprobować czyjeś poglądy czy zachowanie. Jeżeli ktoś nie naruszył
            przepisów, za które grozi sąd, to wszelka ocena, choćby taka jaką
            przedstawia Ciemnogrodzianka, mija się z celem. Kto niby ma upomnieć
            łamiącego zasady jakiegoś radnego? Zawsze uważałem, że jeżeli coś
            mamy przeciwko komuś, należy mu o tym powiedzieć, może nie wie, że
            robi źle, a Ty pomożesz mu się zmienić, bo chyba mamy obowiązek
            kochać ludzi. Natomiast chowanie się za "nickiem" i obrażanie
            drugiego na forum świadczy bardzo źle o takiej osobie. Każdy
            rozsądnie myślący w takiej sytuacji powie Ci, że to co piszesz
            niekoniecznie jest prawdą. Możesz zostać uznana za oszczercę.
            Mówienie prawdy drugiemu, wiem że nie zawsze jest przyjemne, ale
            rozwiązuje wiele problemów. Miej jednak odwagę spojrzeć tej osobie w
            oczy i powiedzieć, co myślisz. Czemu się boisz? Sądzę, że nie chodzi
            tu o "torsje". Nie potrafisz spokojnie przedstawić swoich
            argumentów, co zdaje się wynikać z Twoich postów, albo to co piszesz
            na forum nie jest prawdą. Nie boisz się, że za szkalowanie i to w
            dodatku osoby publicznej, możesz odpowiadać przed sądem? Tego się
            nie boisz, już to potwierdziałaś. Czemu boisz się więc porozmawiać z
            tą osobą? Dziwna ta Twoja odwaga, dwubiegunowa.
            Pewnie za chwilę odezwą się Ci, którzy zawsze mają rację i zaczną
            swoje wywody, co mnie nie dziwi, bo jak ktoś zarozumiały i butny
            może przyznać się, że popełnił błąd. Trzeba tu wielkiej odwagi, a to
            jest obce takim osobom, więc wolą dalej pisać z ukrycia i rzucać się
            na swoje ofiary, lecząc tym samym swoje kompleksy. Jak mówi pewna
            zasada "Tylko słabi atakują" a ja dodam, że także głupi.
          • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 11:26
            cyt<idząc tokiem rozumowania twojego klakiera Zenka>CIEMNOgrodzianka
            normalnie jesteś zakompleksiona i ne zalecam Ci żadnych szczepień
            ochronnych mających maksymalne zobojetnienie do wdzięków płci
            przeciwnej,twoja agresja prowadzi do oziebienia seksualnego na cym
            cierpi tylko twój partner.

• Gość: Zenon "Psiarki naród" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 14:38
            Droga Ciemnogrodzianko, czy Ty we wszystkim doszukujesz się jakiś
            inwektyw, obelg etc. w stosunku do siebie? Ktoś kiedyś powiedział,
            że każdy sądzi według siebie, może dlatego uważasz, że wszyscy inni
            stosują te same metody, co i Ty? Sformułowanie "psiarski naród" nie
            wywołuje we mnie, jak i moich bliskich negatywnych emocji. Jak
            niedawno napisano, o czym zapewne czytałaś w internecie, pisano o
            Polakach jako wielkich miłośnikach psów, których w naszym w kraju
            jest o wiele więcej niż w innych państwach. Czy nie jest więc
            prawdą, że Polacy to psiarski naród? Nie mam psa, nigdy nie miałem,
            wolę koty. Uważam jednak, że tak jak człowiek musi mieć odpowiednie
            warunki do życia, tak i każde zwierzę. Ubolewam nad głupotą ludzi,
            którzy na kilku metrach kwadratowych, najczęściej w bloku, trzymają
            wielkie psy, zamiast zapewnić im odpowiednią przestrzeń. Nie
            zasługują one na takie traktowanie. Ubolewam również na tym, że ich
            własciciele ze swej głupoty a raczej snobizmu fundują sobie psy, a
            potem się ich pozbywają, stąd też i problem schronisk, których moim
            zdaniem nie powinno w ogóle być w cywilizowanym świecie. Są one
            świadectwem ludzkiej bezmyślności. Każde zwierzę winno być właściwie
            traktowane. Niestety tak nie jest, o czym dobrze wiesz miłośniczko
            zwierząt (to nie jest ironia!!). Innym problemem jest fakt, że wielu
            właścicieli swoich pupili zapomina o tym, żeby posprzątać po nich.
            Nie wiem jak Ty do tego podchodzisz, ale jak widzę paniusię lub
            pana, który wypędza psa na trawnik, żeby zrobił kupkę, gdzie bawią
            się dzieci, to mi się niedobrze robi. Może warto by było zacząć
            edukację społeczeństwa w tym zakresie, żeby znali swoje obowiązki a
            nie tylko przyjemności z posiadania pieska? Podejmiesz się tego?
            • Gość: józio Re: "Psiarki naród" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 15:51
              Brawo Zenon popieram!
          • Gość: niePrzemyślanka Re:hahahaha wasze komentarze powalają na kolana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 14:55
            ... ale ze śmiechu!!! Ale się uśmiałam, ale jednocześnie
            przekonałam. Całe jednak szczęście, że nie jestem stąd. Czasem
            wchodzę na Wasze forum, obserwuję, czytam. I co? Pogląd ludzi innych
            rejonów Polski o społeczeństwie przemyskim jest jak najbardziej
            trafny i prawdziwy. W tym mieście nie rozwiązuje się problemów,
            tylko je jątrzy, winę zrzuca się na innych, walczy dla samej tylko
            walki, a nie naprawiania błędów. Tut. ludzi cechuje zawiść,
            zazdrość, zapalczywość, nienawiść - tryskają wręcz jadem, obłuda,
            fanatyzm, maniactwo, pieniactwo. Nie występuję tu w niczyjej
            obronie. Akurat tak się składa, że znam sprawę i wiem, że
            rzeczywiście Zenon nie jest żadnym ... hahaha radnym. Ktoś tu
            wspominał o pieniactwie ... popatrzcie, kto tu tak naprawdę jest
            pieniaczem. To prawda, że w Przemyślu tak, jak w wielu innych
            miastach, jest wiele "nieprawidłowości, które trzeba naprawić,
            uzdrowić". Ale, ale! Wam już nie chodzi o problem schroniska, który
            faktycznie istnieje, ale ruszył się i mam nadzieję, że się rozwiąże.
            Zenon wcale nie broni ludzi odpowiedzialnych za taki stan
            schroniska, nie jest przeciwnikiem zwierząt, wręcz odwrotnie.
            Ubolewa nad złym ich traktowaniem, a takze snobizmem i głupotą
            ludzi, którzy w swoich egoistycznych wyobrażeniach rzekomo opiekują
            się swoimi pupilami, nie stwarzając im odpowiednich warunków
            egzestencji. Temat rzeka, ale nie w tym rzecz. Nie mogę pojąć, jak
            można na podstawie jednego postu, a tym samym na ślepo utożsamiać
            kogoś z kimś innym. To jest rzeczywiście nie do pojęcia, przeczy
            racjonalnemu myśleniu i stawia wypowiadających się w nieciekawym
            świetle. Poza tym zauważyłam, że ogólnie (co jest smutne),
            społeczeństwo woli skupiać się na krytykanctwie, a nie na sposobie
            zaradzenia i naprawienia problemu. To oczywiste, że jeżeli wymagamy,
            musimy zacząć od siebie ...
        • Gość: sumasumarum Re: .... IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.08, 17:33
          .....powiedział Zenek o O SOBIE i O SWOIM IDOLU Zenonie.....
          • Gość: znany Re: .... IP: 195.117.172.* 29.05.08, 16:34
            Zenon twoja ewolucja poglądów w tak krótkim czasie zakrawa na cód
            jeśli nie jesteś jak piszesz politykiem bo dla polityka to normalka.
            Chcę ci powiedzieć że to co napisałeś w ostatnich postach jest
            powalające.
            co do twego klakiera Zenka to się trzyma twardo. Może pod twoem
            wpływem zacznie myśleć jak człowiek.
            • Gość: CIEMNOgrodzianka Re: .... IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.08, 19:17
              A ja jestem Zenonie królową angielską ,ale jeżeli ktoś mnie weźmie za zwykłą posłankę czy gospodynię domową ,też nie będę protestować.Gdyby jednak ktoś odkrył moją tożsamość ( to nawet gdybym była św. Teresą z Kalkuty ) zaprzeczę, bo na tym forum nawet wielcy radni tego miasta ukrywają się pod nickami....

Widzę Zenonie że wpadłeś do kloaki ( tej o której pisze Zenek ) po same uszy , o czym świadczą twoje dłuuuuuuugie ELABORATY i częstotliwość z jaką je piszesz...

Wybacz mi szczerość Zenonie, ale jesteś nudny jak flaki z olejem. Chyba nie myślisz że będę czytać te twoje tasiemcowe wypociny. Mam przyjemniejsze zajęcia, a na pewno ciekawszą lekturę do czytania! Nie zamierzam też WIĘCEJ dać się sprowokować. Jestem ZNUDZONA !!!!!Domyślam się jednak że ciągle z uporem maniaka coś udowadniasz. Nie wiem tylko komu??? I po co ???

PS: twoja "sekretarka" to dość pracowita osóbka ( a jaka oddana ) ,sądząc po ILOŚCI prac zleconych...

Co do bełkotu Zenka, ten pisze krótko , ale ma koleś problemy z wyrażaniem swoich myśli i uczuć......PROBLEM Zenka bardzo celnie i zwięźle podsumował " znany " ( ten facet zawsze pisze krótko , zwięźle , błyskotliwie i na temat ).
              Jestem pewna Zenonie że to TY jesteś tym wodzem który użyczył Zenkowi swojej groty a nie odwrotnie!!!

PA PA chłopaki !!!
              • Gość: Zenon Ad vocem .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 08:16
                Przyznam, że rzadko wchodzę na forum, bo większość postów to stek
                bzdur, obelg i kłamstw. Ale widząc osobę pokroju Ciemnogordzianki,
                która nie szanuje innych poglądów i doszukuje się we wszystkim
                jakiegoś spisku, postanowiłem zamieścić jeden wpis, który jak się
                okazało bardzo rozsierdził tę Panią. Od początku nie wiem czemu
                uznała, że jestem jakimś radnym, którego chyba później dobrze
                zlokalizowałem na stronie urzędu miasta. Przyznam, że szkoda mi
                ludzi, których się szkaluje i to w tak ohydny sposób. Nie znam tego
                człowieka, ale mu współczuję, sam kiedyś miałem podobny problem.
                Myślę, że finał obrażania tego radnego ujrzy światło dzienne. Pani
                Ciemnogrodzianka wycofała się z polemiki, i chwała jej za to. Jej
                wpisy są od wczoraj dokładnie obserwowane i mogłaby powiedzieć za
                dużo coś na swoją niekorzyść. Prawda jest taka, że nikt kto łamie
                prawo nie może czuć się bezkarny, jak wielu forumowiczów, którym się
                wydaje że może pisać wszystko co im tylko przyjdzie do głowy. Nie
                pisałbym nic, bo nie mam w zwyczaju rozmawiać z ludźmi pozbawionymi
                kultury wypowiedzi. Zrobiłem ten wyjątek, bo ktoś tu robi komuś
                krzywdę. Przyznam, że wiem kim jest Ciemnogrodzianka. Nie czytałaś
                moich wpisów, bo są nudne? Nie, jest w nich prawda o TOBIE, dlatego
                najlepiej się wycofać, bo możesz usłyszeć jeszcze coś więcej.
                Rozumiem to. Co do ciekawej lektury, myślę że warto dobrze wczytać
                się w art. 212 i 216 KK. Może dotrze coś do Ciebie, bo nie tylko że
                się ośmieszasz swoją zapalczywością, ale narażasz na poważne
                konsekwencje. A tak na koniec, nie mam potrzeby udowadniać
                czegokolwiek, od tego są odpowiednie organa.
                • Gość: znany Re: Ad vocem .... IP: 195.117.172.* 30.05.08, 09:30
                  Szkoda mi Cię Zenon. Znowu powracasz do wojennej retoryki. A już
                  myślałem...
                • Gość: stara baba Re: Ad vocem .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 12:23
                  Cha cha cha !
                  Zenonie frajerze sprawdziłam miałeś na radzie laptop,wiec to twoje udowadnianie
                  że nie jesteś radnym się nie udało.
                  Zapomniałeś ,że świat idzie z postępem,nie rób z ludzi idiotów,bo wpadniesz we
                  własne sieci.
              • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 10:23
                cyt<ktoś mnie weżmie za zwykłą posłanke czy gospodynie domową>
                CIEMNOgrodzianka to jest artyzm,zróbmy analize tego słowa, swiadome
                choć niezbyt skuteczne maskowanie własnej nieudolności w życiu i
                konieczności wielomiesięcznych treningów na co sie
                zdecydować ,posłowanie czy garowanie ,przyczyna ,brak podstawowych
                kwaalifikacji do wykonywania powierzonego zajęcia,a w skrajnych
                przypadkach próba bajerowania ludzi na tym forum np.PAN ZNANY
                • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 12:04
                  Prawda jest taka ,że chocby nie wiem ile czasu spędził przed kompem
                  z Panem Zenonem i udzielał rad jako profesjonalisci,to Pani
                  CIEMNOgrodzianka i Pan Znany humoru sobie nie poprawi ,co jedno
                  jakbym z gó.. bat ukręcił.
                  Jeśli ktoś doczyta Wasze opowieści do końca to wątpie by załapał o
                  co w nich chodzi,bo do pisania potrzebna jest iskra ,która nie ma
                  nic wspólnego z posłowaniem czy garowaniem.Jest to tyle warte dla
                  populacji co informacje o waszej kolacji i bzykaniu.
                  • Gość: znany Re: .... IP: 195.117.172.* 30.05.08, 19:11
                    Cześć Zenek. czy ty potrafisz jako erudyta napisać coś konkretnego.
                    Coś co by nie było złośliwością lub literaturą dworską? Jako
                    psycholog jesteś świetny na użytek swojego totumfackiego. ale to co
                    wypisujesz to jest twój stritise psychologiczny. Nie stać cię na
                    jakieś argumenty? Jednym słowem żal mi Ciebie!!!
                    • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 10:26
                      Cześć Znany.Udzielam Ci profesjonalnej rady.
                      Myśle ,że czas już wezwać egzorcyste.
                      Kilku nawiedzonych bełkocze o czymś, co normalny profesjonalista
                      taki jak Pan ZENON i JA jego KLAKIER mają w małym palcu od urodzenia
                      Namiętność z jaką popisują się swoją wiedzą doprowadziła do tego ,że
                      niektórzy wracają nawet z zaświatów by popatrzeć jak te super mózgi
                      próbują wcisnąć w prezerwatywe swoje umiejętności ,co ma uchronić
                      ich od spłodzenia kolejnego gniota
                      • Gość: apel do znanego Re: .... IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.08, 13:11
                        Znany ! bądź wyrozumiały dla Zenka! przecież widzisz że to nieszczęśliwy człowiek ! w jego życiu iskrzy pewnie tylko wtedy gdy przypadkowo nasika na kabel elektryczny ( taki bez izolacji )! skoro tutaj na forum znalazł jakąś podnietę, to niech sobie facet ulży!w tym człowieku drzemią olbrzymie pokłady agresji! lepiej żeby wyżywał sie tutaj niż strzelał do tłumu niewinnych ludzi ! tutaj jest nieszkodliwy!
                        przecież widzisz że jego zachowanie odbiega od normy ! daj mu żyć !
                        • Gość: znany Re: .... IP: 195.117.172.* 01.06.08, 07:15
                          Ja uwielbiam taki typ co idzie w zaparte bo wtedy jest coraz
                          weselej. Zenek to taki wesoły chłopak a do tego nieugięcie trzyma
                          się własnego poglądu. To mi imponuje.
                          Jest tylko jedno ale: czy twój totumfacki będzie zadowolony z takiej
                          postawy - zenku? Może dojść do tego że cię wywali z grona kapciowych
                          na zbitą mordę. I co wtedy?
                          • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 12:44
                            Re: I co wtedy ?
                            Powiem,samo życie.
                            Dzień 01.06.2008
                            Rano, budze się po nocnym bzykaniu ,cisne pilota od telewizora
                            stacja TVN ,program Milionerzy,jest Szymon troche sie pośmiałem.
                            Południe ,ktoś dzwoni,jade nawet fotke mi zrobili z Premierem.
                            Wieczór,właśnie wyszedłem z basenu z opaloną Matyldą,właczylem
                            klimatyzacje i w wygodnym fotelu siadam przed kompem .
                            Znany ,szefie od selekcji siedzisz w rozgrzanym do czerwoności
                            bloku i słyszysz marchewke ,marchewke kupiłeś
                        • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:38
                          Re:apel do znanego
                          Cóż za troska o moje genitalia .Spokojnie, wszystko w normie i na
                          właściwym miejscu.Co innego u gościa ,narządy wyrosły mu zamiast
                          głowy
                          • Gość: młody Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 12:07
                            Nie podskakuj Zenek,mieszkamy w małej dziurze już oni cię dobrze
                            namierzyli.Jesteś jakimś rannym niemrawym jak oni wszyscy.Lżej ci bo nie było
                            zadymy na całą Polskę ze schroniskiem,nie świeciliście gębą.
                            A swoimi jajami to się nie chwal bo w naszej radzie to nikt nie ma jaj.
                            • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 14:46
                              Młody ,nawet konuś jak Ty uda się coś napisac ,ale smród za sobą
                              taki ciągniesz ,że zwabi hieny żerujące na pustyni
                              • Gość: znany Re: .... IP: 195.117.172.* 02.06.08, 16:01
                                Jak zdążyłem zayważyć Zenkowi wszystko sie kojarzy z jajami? Będąc
                                cały czas w seksualnym amoku mozesz chłopie przecholowac i skończysz
                                w jakimś wariatkowie. Postaraj się o inne skojarzenia bo te są
                                wyświechtane i już niemodne. Życzę Ci haremu jak nieprzymierzając
                                miał Salomon. 700 żon i 3000 nałożnic. Tylko gdzie Tobie do
                                Salomona? Nie wiem czy ta jedna jedyna szara komóreczka choć trochę
                                prawidłowo funkcjonuje? Jesteś zagadką. Może się ujawnisz jak to
                                doradzałeś innym.
                                • Gość: psycholog Zenona Re: .... IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.08, 18:13
                                  Zenonie ! przejrzałem pobieżnie kilka twoich postów i pozwól że w ramach bezpłatnej terapii podzielę się swoimi uwagami...
                                  Otóż, twoja huśtawka nastrojów jest bardzo niepokojąca, a częste zmiany poglądów i brak konsekwencji w tym o czym piszesz niepokoją jeszcze bardziej.Oto przykłady:
                                  - najpierw straszysz policją, za chwilę wybaczasz,po to żeby w kolejnej odsłonie postraszyć prokuraturą lub gazetą ( jednym słowem trzymasz czytelnika w napięciu )
                                  - początkowo skoczyłbyś w ogień za naszymi radnymi od których ciągle ktoś czegoś wymaga, w następnym rozdziale jednak rozbrajająco przyznajesz że niektórzy politycy to też szuje ( cóż za nagła zmiana akcji )
                                  - twierdzisz z całym przekonaniem że po kilku postach nie można zidentyfikować człowieka , tymczasem TY wiesz kim jest CIEMNOgrodzianka (bez trudu rozwiązujesz łamigłówki, które dla innych są nie do rozwiązania ! )
                                  - CIEMNOgrodziankę zidentyfikowałeś, a radnego o którym było znacznie więcej informacji nie udało ci się zlokalizować ( na dodatek posłużyłeś się danymi jednego z radnych żeby zatrzeć ślady , myślisz ze jesteś przebiegły ?); a czy ten radny wie że wykorzystałeś go żeby chronić własny tyłek ?

Albo jesteś taki tępy , albo myślisz że inni są tępi...
                                  Chyba znasz powiedzenie że tylko winni tak gorliwie się tłumaczą.
                                  Po co tak mataczyć ? najwiarygodniej byłoby ujawnić się? tylko tchórze posługują się innymi żeby chronić własny tyłek.

Moja diagnoza brzmi : zespół depresyjno maniakalny wzmocniony panicznym strachem przed czymś bliżej nieokreślonym.
                                  A tak przy okazji , jako wzorowy wódz powinieneś zadbać również o zdrowie psychiczne swego poddanego Zenka.
                                  • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 09:42
                                    Re:psycholog Zenona
                                    Poddany,zalecam Ci wizyte u Szymona Majewskiego ,gosc ma papiery
                                    na sterylizacje parowo-gazową mózgu,jest to metoda bezbolesna ,jak
                                    lubisz sado maho to odwiedż radzieckich neurologów którzy odkryli
                                    nerw łączący mózg z d..ą.Kiedy ukłuli pacjenta w zadek to podskoczył
                                    kiedy wbili ta samą igłe w czaske to sie zesr.ł.Proponuje więc
                                    demokratycznie pokazac Ci gdzie twoje miejsce
                                • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 11:15
                                  Wyobraż sobie że zaspokoiłem 700 kobiet a jeden taki oziębły
                                  seksualnie kaszalot na tym forum obsmarowuje,że jestem eunuch.
                                  Pieniacze myślą ,że świat do nich należy i tylko im sie należy
                                  szacunek i pokłony.Stres w jakim żyją w goniąc za wszystkim
                                  odreagowują dopiero gdy zasiadają przed kompem.
                                  Znany ,pokutą niech będzie powieszenie plakatu nagiej laski.
                                  • Gość: seksuolog Re: .... IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.08, 16:40
                                    ".....stres w jakim żyją goniąc za wszystkim odreagowują dopiero gdy zasiadają przed kompem......'- pisze Zenek.
                                    Popatrzcie w jakich godzinach urzęduje przed kompem Zenek. Co najmniej pół dnia !!!! musi być baaaaaaaaaardzo zestresowany !

Coś mi się wydaje że Zenuś to taki typ ,który jedną ręką macha na klawiaturze, a drugą w tym samym czasie..... "majstruje" przy swojej zbabczałej marchewce ...A fe Zenuś !
                                    • Gość: abba jozef Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 16:45
                                      Gość portalu: seksuolog napisał(a):
                                      > Coś mi się wydaje że Zenuś to taki typ ,który jedną ręką macha na klawiaturze,
                                      > a drugą w tym samym czasie..... "majstruje" przy swojej zbabczałej marchewce ..
                                      > .A fe Zenuś !
                                      to może być coś w tym rodzaju

www.ereoh.com/2up/?p=2609
                                      • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 09:41
                                        Re:Pan seksuolog i Pan abba jozef
                                        No i oto mamy pare,brakujace ogniwo w teori Darwina.
                                        Wykopali się sami spod ziemi i wstąpili do klubu ereoh,prezesem
                                        stowarzyszenia został doktor nauk bzykających Pan seksuolog a jego
                                        zastepca Pan abba jozef uliczny sprzedawca ciagnionych lodów
                                      • Gość: koleżanka Elki Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:37
                                        Zawiadomilam tv w sprawie schroniska,a dzisiaj bylam na policji w sprawie
                                        rozpowszechniania takich filmikow jak twoje.
                                        Dość chamstwa na tym forum.Doprowadzę sprawę do końca zobaczysz możęsz już
                                        trząść portkami
                                        • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:56
                                          Re;Koleżanako Elki,dziecie Boże, ja się już nawróciłem,ale naucz sie
                                          pisać,na policji są fachowcy od czytania i tępią błędy
                                          ortograficzne
                                          • Gość: abba jozef Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:56
                                            Alleluja bracie zenonie.
                                          • Gość: koleżanka Elki Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 08:59
                                            Ty się nie martw o moje błędy tylko o swój tyłek.Daliśmy radę prezydenckim
                                            urzędnikom w sprawie schroniska,zboczeńcow ,też wyeliminujemy z tego forum.
                                            • Gość: seksuolog Re: .... IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 16:12
                                              KTO rozpowszechnia pornografię na portalu dostępnym nawet dla dzieci ????OBLEŚNI ZBOCZEŃCY !!!
                                              KTO ogląda takie filmy??? IMPOTENCI !!!! Ich kobiety ( jeżeli je w ogóle mają ) nie chcą już harować przy ich sflaczałych penisach, więc szukają powera przy oglądaniu pornusów.
                                              Zenonie! Twierdzo przyzwoitości , szlachetności i uczciwości ! Z byle gównem latasz do prokuratury , a teraz cicho siedzisz ????
                              • Gość: młody Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 20:03
                                Może jestem młody i głupi ,ale za cholerę nie wiem o co ci Zenuś chodzi.
                                Może i tam jakieś papiery wieczorowe masz ,ale jak większość naszych radnych
                                jesteś tępy wół.
                                Nie sil się na mądrości bo gó.. z tego wynika
                                • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 10:21
                                  Widać młody że pod górke miałes do szkoły,dlatego też pewnie
                                  niewiele rozumiesz ze świata,który Cie otacza nie mowiąc już o tym
                                  co piszę
                              • Gość: józio Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 09:21
                                Ty Zenek!
                                Co znaczy konuś jak TY.
                                Jaki smród,młodość pachnie młodością,nawet jak coś palnie.
                                Takie stare jak TY to już za świeże nie są,a młode ich drażni.
                                • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 10:24
                                  Józio ,zamelduj to koniowi,może Cię wysłucha
                                  • Gość: znany Re: .... IP: 195.117.172.* 03.06.08, 10:50
                                    zenuś wyjaśnij mi dlaczego Tobie wszystko się kojarzy z genitaliami
                                    i dupą? Moze ty jesteś gejem? Ogłoś to i nie miej fałszywego wstydu.
                                    Teraz inność jest w modzie. A tak przy okazji; poczytaj sobie
                                    Freuda. Jeśli choć troszkę potrafisz myśleć induikcyjnie to jest
                                    przed tobą przyszłość.
                                    • Gość: dorota-50 Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:25
                                      Moja profesorka od polskiego mówiła tak;dziewczyny jak poznacie chłopaka,a on
                                      mówi tylko o tym jak był w wojsku i seksie,wiejcie
                                      to frajer całe życie nie będzie miał nic innego do powiedzenia.
                                      Co Ty znany z Freudem wyjeżdzasz do frajera pompki Zenusia.
                                      • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 14:12
                                        dorotka-50 brzydko tak latka pokazywac,ja oglądam 40,pamiętam jak
                                        siadła to mi marchewke z korzeniami nie urwała
                                        • Gość: znany Re: .... IP: 195.117.172.* 03.06.08, 20:49
                                          Z mego punktu widzenia to masz czystą niczym niezmąconą obsesje.
                                          Może opiszesz jak z takim koszmarem sie żyje? Czy jak zajadasz
                                          kanapke to też masz skojarzenia? A jak patrzysz na swgo idola - to
                                          co?
                                          • Gość: zenek Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:48
                                            Re:Znany
                                            Ująłeś całe sedno sprawy,chce się wyspowiadać.
                                            Obiecuje,że nie będę już gryzł wszystkich bo to forum zmieni się w
                                            dom wariatów dla obłąkanych pasjonatów w dyskusji o wyższosci
                                            jednego nad drugim.Zatem spoko i kultura.
                                            Niech żyje miłośc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka