piwo_nuklearne 16.09.03, 13:25 Rybko, no zgóóódź się...! piwko Ci będzie z ręki żłopać.. ups!... jeść. I zmycie garów piwko bierze na siebie. Zgódź się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rybka Re: Rybka na Prezesa!!! IP: *.vt.pl 16.09.03, 15:03 No, no, ale mnie zaskoczyłeś! Skąd ten splendor, Mości Panie? W życiu nie byłam żadnym Prezesem, mimo że rybka, to jakby nie patrzeć, jakaś tam fish! Zgadzam się na prezesurę Nuklearnej Piwiarnio - Smażalni. Cmok, cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Rybka na Prezesa!!! 16.09.03, 15:40 Ale z tymi garami to... tak mi się wyrwało! Odpowiedz Link Zgłoś
angelshidetheirfaces Re: Rybka na Prezesa!!! 16.09.03, 23:44 hahahaha Piwko, odszczekuję wszystko o tym dołowaniu intelektu! Prawie. Jak na razie, to Rybka Ci z ręki je! Ale z garami to przeginasz. Wyrwało się - nie wyrwało, obietnicy dotrzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Rybka na Prezesa!!! 17.09.03, 14:27 Dlaczego "prawie"??? Jak wszystko, to wszystko! A jeśli chodzi o konsumpcję, to w tym przypadku wolę odwrócone role. Obietnicy dotrzymam. Nie ma wyjścia. Ale obiecane było tylko jednokrotne zmycie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Rybka na Prezesa!!! IP: *.vt.pl 17.09.03, 15:02 Wyluzuj z tymi garami! Zapomniałam zaznaczyć, że mam zmywarkę! Skąd ten Angel- coś-tam wymyślił, że jem Ci z rączki? Może miał złudzenie "apteczne"? Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Rybka na Prezesa!!! 18.09.03, 10:03 :))) Drobiażdżek! "Zapomniałam zaznaczyć..."!??? Rybko, a piwko tak się namęczyło żeby wybrnąć... Niech prosperują producenci zmywarek! Niech żyją ich nabywcy! Niech zmywarki będą niezawodne! ... chyba się oflaguję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Rybka na Prezesa!!! IP: *.vt.pl 18.09.03, 12:10 Piweczko, ja Cię za wszystko sooooooooooorrryyyyyyy... Wczoraj dla urozmaicenia czasu wolnego zrobiłam konfitury z brzoskwini, winogron i arbuza, z niewielkim dodatkiem kardamonu. Jaka szkoda, że się nie da podesłać na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Rybka na Prezesa!!! 26.09.03, 14:18 No nieeeeee! Dłużej nie wytrzymam! piwko sobie zrobiło przerwę dłuższą, żeby nie patrzeć na te literki poukładane w: "zrobiłam konfitury z brzoskwini, winogron i arbuza, z niewielkim dodatkiem kardamonu". Miało pomóc, ale nie pomogło!!! Rybko, co prawda na forum podesłać się nie da, ale...... GZDIE I KIEDY MOŻNA ZWĘSZYĆ TO TWOJE CUDO "Z BRZOSKWINI, WINOGRON I ARBUZA, Z NIEWIELKIM DODATKIEM KARDAMONU"????? Toż od samego układania lierek w ten tekst błogo się robi na języku! Tego wytrzymać się nie da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Rybka na Prezesa!!! IP: *.vt.pl 26.09.03, 15:27 Piweczko drogie! Takie konfitury to żadna filozofia! Za kardamonem trzeba się nachodzić, ale dobrze też się sprawdza świeży imbir! Podaj mi adres kontaktowy (np. dowolnie wybrany kiosk czy sklep u zaprzyjaźnionej ekspedientki) a ja Ci tam anonimowo i niepostrzeżenie podrzucę słoiczek ze słodkościami. Serio! Oby w Przemyślu, na dowolnej ulicy, już ja tam trafię... Powiem tej Pani, że to dla Ciebie, i już! Obiecuję! PS. Jutro na grzybki jadę, bo znowu sie pojawiły! Tydzień temu byłam, miejsca w koszyku zabrakło mi po godzinie. Oprócz grzybów obrodziły też pajęczyny, niechcący zabieram je do domu (głównie na sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Rybka na Prezesa!!! 26.09.03, 16:08 :))))))))))))) coś się wymyśli.... lecz nie naprędce, bo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBKA Re: Rybka na Prezesa!!! IP: *.vt.pl 29.09.03, 14:57 bo co nagle, to po diable, wiem coś o tym... Podobno szybko to się tylko muchy łapie. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Rybka na Prezesa!!! 30.09.03, 15:44 Tak! Tak! Pośpiech nie jest wskazny. Szczególnie przy myśleniu. O tak poważnych sprawach :) Jak udało się grzybobranie? Pytam, bo piwko słyszało od tych, którzy popróbowali w ostatni weekend szukania grzybków, że coś marniuuutkooo wysypały. Tylko leśne imprezy okołogrzybobraniowe tym razem miały powodzenie. Też pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Rybka na Prezesa!!! IP: *.vt.pl 01.10.03, 13:12 Piwko, fajnie było, pajęczyny obrodziły i grzyby też. Koźlarze grabowe, jeśli coś Ci to mówi, i opieńka miodowa (pycha!). Wiesz co, Piwko, ktoś założył nowy wątek na Forum i podpisał się Rybka - coś tam o Chomie i polityce. Czyżby się ktoś pod Rybkę podszywał? Nie chcę mieć z tym nic wspólnego!!! Chyba się na jakiś czas wycofam z tych dyskusji, więc Cię całuję na pożegnanie! Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Rybka na Prezesa!!! 01.10.03, 15:53 Koźlarze grabowe to pewnie suszysz? A opieńki dusisz w śmietanie, czy marynujesz? Wiem, wiem, że ktoś założył wątek politykierski, podpisując się tak właśnie. Wątek za moment zginie, jak każde ujadanie w tej dziedzinie. A kulinaria są wieczne, więc się nie żegnaj! Jeżeli jednak już musisz, to nie odchodź daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Rybka na Prezesa!!! IP: 212.160.138.* 01.10.03, 14:02 witam, chciałbym poznać, jakie są szanse Przemysla na uruchomienie linii tramwajowej łączącej os. Lwowskie z os. Kmiecie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Odpowiedź na wątek poboczny. 01.10.03, 14:56 Witaj. Takie same jak przed wojną światową. Też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Rybka na Prezesa!!! IP: *.vt.pl 06.10.03, 14:21 Takie same, jak na budowę platformy wiertniczej na środku Sanu. Odpowiedz Link Zgłoś