Dodaj do ulubionych

Do Znanego, Realisty

IP: *.brnt.cable.ntl.com 26.07.08, 14:11
Zastanawialem sie dlaczego Znany i Realista nie odpowiadaja na pytania, ktore
sa im zadawane po przeczytaniu ich postow. Doszedlem do wniosku, ze jedyna
przyczyna jest rozleglosc ich zainteresowan i niemoznosc ogarniecia przez nich
samych wlasniej tworczosci, gdyz nie podejrzewam, ze dokonuja tu bezsensownych
wpisow majacych na celu jedynie wprawadzanie zamieszania.
Aby ulatwic im zycie postanowilem zalozyc ten wlasniec watek i umiescic w nim
pytania skierowane do w/w na ktore nie odpowiedzieli.
Jednoczesnie zwracam sie z proba do wszystkich forumowiczow o umieszczenie w
tym watkow swoich pytan, na ktore rowniez nie otrzymali odpowiedzi.
Wierze, ze Szanowni Znany i Realista ktorym, jak pisza lezy na sercu dobro
Przemysla, bez zwloki udziela odpowiedzi, co dobitnie podkresli, ze nie sa
zwyklymi trollami.
By nie zaistnial tu podobny balagan jak w niektorych innych watkach proponuje
by poszczegolne pytania w poscie byly numerowane a Realista i Znany udzielajac
na nie odpowiedzi wpisywaliby autora i numer pytania na ktore odpowiadaja,
czyli wygladaloby to np tak:

aaa ad1)

W takiej sytuacji napewno wszystko byloby jasne i skonczyloby sie wybrzydzanie
na czolowych forumowiczow, ze tylko zadaja pytania zeby robic zamieszanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Do Znanego, Realisty IP: *.brnt.cable.ntl.com 26.07.08, 14:14
      Znany napisal:
      >W tym poszerzeniu
      chodzi tylko o zwiększenie wpływów w kasie miejskiej bo jest już tak
      pusta że nie ma co kraść.<

Pytanie: kto ukradl i ile?
      • Gość: aaa Re: Do Znanego, Realisty IP: *.brnt.cable.ntl.com 26.07.08, 14:16
        Znany napisal:

>W swej megalomanii zabrnął już tak daleko że nie ma pojęcia że jego zastępca to
        zwykły i obmierzły łapówkarz<

Pytanie: ktorego z zastepcow prezydenta Przemysla skazano prawomocnym wyrokiem
        za zwykle i obmierzle lapowkarstwo?
        • Gość: dark zaprawdę powiadam wam IP: *.autocom.pl 26.07.08, 14:27
          Zaprawdę powiadam wam, że niedługo to się stanie, i to pomimo
          bolesnej serii mszy świętych w intencji uniknięcia sprawiedliwości.
          • Gość: aaa Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.brnt.cable.ntl.com 26.07.08, 15:21
            Dark, nie zasmiecaj watku. Poki co nie stalo sie, wiec nie ma podstaw, zeby tak
            o kims mowic/pisac
            • Gość: znany Re: zaprawdę powiadam wam IP: 195.117.172.* 26.07.08, 17:57
              Jeśli ja pytam poważnie i merytorycznie to często odpowiedzią są
              wyświechtane regułki zaczerpnięte z myśli polityków którym sie
              wydaje że są sprytni w swoich wypowiedziach. To unikanie sensownego
              i zgodnego z prawdą a przede wszystkim merytorycznego wyjaśnienia
              powoduje że trudno mi brać na serio takie wypowiedzi i tez zaczynam
              odpowiadać jak jakiś czubek. Ja wiem że prawda w oczy kole a
              zwłaszcza tym którym się przez okres pracy w biurze kadzi i gdy
              zaglądną do netu to przeżywają szok. Kadzący tez sie pewnie
              niepewnie czują. w ciagu swego zycia tak dokładnie zdołałem
              rozszyfrować o co cwaniakom biega że choćby najpiękniejsza
              hagiografia nie zdoła mnie przekonać.Przekonujące są dla mnie fakty
              i siła argumentu i rzeczowość i realizm.Natomiast obiecanki czy
              słowo honoru polityka są tylko wyznacznikiem ; im ich więcej tym
              samym mniej w nich prawdy.
              może by tak rozszerzyć wątek? Jakie to wspaniałe wypowiedzi po
              moich. Dam jeden przykład; jak można bronić kapusia? Ajednak się
              zdarza!
              • Gość: aaa Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.brnt.cable.ntl.com 26.07.08, 20:47
                No i taka znany z Toba rozmowa. Napisales cos, zdalem konkretne, w zwiazku z
                Twoim postem, pytanie a zamiast odpowiedzi kolejny manifest lipcowy...
                • Gość: RobertH Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.07.08, 21:30
                  Chlopaki wypijcie flaszke i spieprzajcie do domu!!!!!!!!
                  • Gość: iwa Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 20:47
                    zgadzam się z przedmówcą..;)
                    • Gość: aaa Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.brnt.cable.ntl.com 27.07.08, 22:08
                      No to umow sie z nim i spieprzajcie :)
              • Gość: .zenek Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 09:58
                O żesz w mordę ale temat.
                To ja korzystając z okazji też się spytam Znanego.
                Trafiłem na fajną zadbaną babeczkę choć już przy latach,używana więc
                i doświadczona.
                Twierdzi,że jest zdrowa i w przysiadzie to jeszcze,jeszcze, i taki
                mam dylemat ,czy brać na garba takiego kleszcza i egzystować jak
                pierwszy lepszy Znany chowając po kątach dorobione pieniądze bez
                wazeliny modląc by nabytek nie domagał się ciągłych inwestycji ,czy
                żyć sobie na luzie co trochę zmieniając przedmiot moich
                zainteresowań towarzyskich
                • Gość: znany Re: zaprawdę powiadam wam IP: 195.117.172.* 28.07.08, 18:36
                  twoje dylematy moralne musi sz rozstrzygać sam keśli chcesz mieć
                  miano mężczyzny.
                  Chciałbym powiedzieć o czymś o czym chyba nie wszyscy wiedzą; Gdyby
                  nie netykieta i dobre obyczaje ale to co mówi o politykach tzw.
                  ulica to - to co ja piszę uznano by za dworską literaturę. Moja
                  prpopozycja; może wzorem kilku mądrych władców przebrać się za
                  normalnego obywatela i odżałować tą dychę na piwo i udać się na
                  planty i posłuchać co naprawdę myśli opinia publiczna to mnie
                  znanego uznacie za hagiografa. Z góry uprzedzam że należy się
                  przygotować na szok a w razie gdy się ujawni wasza tożsamość ,
                  pozostaje tylko błyskawiczna ucieczka.
                  Może jeszcze jeden przykład. Założyć podsłuchy uczestnikom jakiegoś
                  spędu i posłuchać co mówią gdy spęd się skończy. Myślę ze z tym nie
                  będzie problemu bo wielu ma potrzebną praktyke w tym kierunku.
                  • Gość: życzliwy Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 21:32
                    Zenek! największe szanse miałbyś u jakiejś babeczki z PSYCHIATRYKA ( pacjentki , oczywiście! )! najlepiej gdyby była posunięta nie tylko w latach , ale przede wszystkim ...w swoim szaleństwie ! tylko taka moooooże nie zorientuje się ,że zamiast mózgu masz jajecznicę...Zaraz, zaraz....olśniło mnie.... a może to TY jesteś przewlekle chorym pacjentem WARIATKOWA???
                    • Gość: życzliwy Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 21:44
                      aaa!....aaaaaaaaa może ty jesteś jednym z tych nieuczciwych urzędników państwowych ? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa może po prostu z nudów rozpocząłeś ten mało błyskotliwy i bezzasadny wątek ?
                      • Gość: aaa Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.brnt.cable.ntl.com 28.07.08, 21:56
                        Zyczliwy, jak mnie zdemaskowales? Chyle czolo moj Watsonie.
                        Dla niepoznaki prezydent Choma wydelegowal mnie do UK. Watek rozpoczalem bo
                        takie otrzymalem polecenie sluzbowe z urzedu miejskiego.
                  • Gość: .zenek Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:10
                    >może wzorem kilku mądrych władców przebrać się za
                    > normalnego obywatela i odżałować tą dychę na piwo i udać się na
                    > planty i posłuchać co naprawdę myśli opinia publiczna

Zgoda Znany,o ile wcześniej odbędziemy długie konsultacje w cztery
                    oczy.
                    Tylko ostrzegam,że mam mocne argumenty i dar przekonywania takich
                    twardzieli jak Ty,w najlżejszym przypadku grozi Ci kompromitacja a w
                    najgorszym tylko przemyski kanał
                    • Gość: znany Re: zaprawdę powiadam wam IP: 195.117.172.* 29.07.08, 19:29
                      Zenek twój dar przekonywania jest mi znany z netu. Z moich
                      obserwacji wynika jedno ; ten dar jest ujemny. Gdybyś to ty miał
                      rację to ja powinienem płakać pisząc te swoje wypociny.I wiesz co
                      jest jakoś tak jak z impotentami; jakoś mi się nie chce.
                      • Gość: jobrave Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.zone2.bethere.co.uk 29.07.08, 20:59
                        Chciałbym zauważyć, ze skoro istnieją dary ujemne, to nie mogą nie istnieć dary
                        dodatnie. Mamy tu do czynienia z tzw. ekstenpremisją bezwarunkową van Eindhoven
                        - Clapsey'a. Zainteresowanym polecam znakomita pracę (na ten temat rzecz)
                        autorstwa wybitnego, polskiego darologa prof. dr. hab. Ernesta Szwaji -
                        "Darologia, dary, darczyńcy, złoczyńcy" wyd.PWN 1988. chciałby rownież
                        zarekomendować nieco trudniejszą pozycję,ale naprawdę wartą przeczytania, tegoż
                        samego nb autora: "Refunktywność i defunktywność darów ujemnych w chemii
                        polimerów i związków miedzi.". z naukowym pozdrowieniem.
                        • Gość: hermenegildo Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 02:48
                          W rzeczywistości praca prof. dr hab. Ernesta Szwai "Darologia etc."
                          okazała się zwykłym plagiatem znanej publikacji p. Alistaira MacLeana
                          "Where eagles dare", natomiast późniejsza praca w/wym. autora
                          odnośnie refunktywności i defunktywności darów ujemnych decyzją Rady
                          Miasta Przemyśla została włączona do podręcznika chemii
                          nieorganicznej dla klas I-III(rozdz.XVI - wiązania kowalencyjne w
                          darologii stosowanej). Howgh!
                          • Gość: rycerz Re: zaprawdę powiadam wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 23:08

Ja walcze o wiekszy stok z realista
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka