gwiazda_wieczoru 03.08.08, 21:41 Kto wie ile trzeba zapłacic za szpachlowanie i układanie płytek w łzaience w Przemyślu?Czeka mnie remont mieszkania od wrzesnia i chcialabym wiedziec na jakie koszty musze sie nastawic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenonek Re: Remonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 21:44 jeżeli naprawde jestes taką gwiazda to ci moge wyszpachlowac gratis podaj adresik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Remonty IP: *.27.81-79.rev.gaoland.net 04.08.08, 20:38 jak mozna to pare rad... jak ktos jest dobry to wony bedzie za okolo 1-2 miesiace, jest pelno partaczy w przemyskich okolicach co sie oglaszaja ze wszystko potrafia i ze najlepiej, najdokladniej a w sumie to u szwagra sufit po pijaku malowali i tak sie nauczyl, umow sie na kosztorys/wycene przed robota - jak ktos mowi "jakos sie dogadamy" = "jakos cie na koncu bede staral sie wydymac" p.s. raczej wiem co mowie bo 3 (jedna w drzwiach po slowach "kto panu tak to spieprzyl") ekipy z generalnego remontu mieszkanie wyrzucilem za spiprzenie roboty i... czekalem na fachowca 1,5 miesiaca ktory zrobil jak chcialem. wprawdzie pil pare piwek dziennie i palil papierosy co mnie denerwowalo na poczatku ale jak zobaczylem ze robi "jak dla siebie" to mu pozniej sam piwo kupowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIX Re: Remonty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 16:06 Podawajcie ceny a nie opisy i popisy( fachowców) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Remonty IP: *.adsl.proxad.net 05.08.08, 20:59 czyli nie chcesz dobrze miec zrobione! tylko pseudofachowcy podaja cene - prawdziwy fachowiec to musi zobaczyc na zywo co trzeba zrobic i wtedy powie ile i w jakim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: Remonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 16:20 40 zl 1 m2 plytek,dodatkowo 10 zl od 1m za półeczki i pierdoły 40 zl 1 m2 szpachlowania, dodatkowo 5zl za 1m sztukateri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Remonty IP: *.adsl.proxad.net 05.08.08, 21:05 40pln za 1m2 szpachlowania??? jak masz pokoj 4x5 x2.5 wysokosc to za szpachlowanie 2000pln? + ile za malowanie? co to jest sztukanteria w szpachlowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_wieczoru Re: Remonty 05.08.08, 21:33 Juz wszystko wiem,dzieki za rady,to prawda ze prawdziwy fachowiec nie podaje cen od razu,wzielam goscia ktory robil remont u znajomych,widzialam co zrobil i jak i wiem ze warto wydac pieniadze.Przyszedl do mojego mieszkania,porozgladal sie i dopiero zaczal rozmowe co trzeba zrobic i ile to bedzie kosztowac.Ogolnie wyszlo 30 za m2 plytek w lazience i 15 zl za 1m2 szpachlowania (2 warstwy i malowanie w cenie).Jak ktos bedzie chcial prawdziwego fachowca to mam nr sprawdzony Odpowiedz Link Zgłoś