Gość: GOSIA IP: *.ath.cx 08.10.03, 14:00 Multikino w Przemyslu to super pomysł !!! Możnabybyło wkońcu pójść do pożądnego kina! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzyzzio Re: JA CHCĘ MULTIKINO !!!!!!!!!!!!! IP: 213.76.135.* 08.10.03, 14:48 Gość portalu: GOSIA napisał(a): > Multikino w Przemyslu to super pomysł !!! > Możnabybyło wkońcu pójść do pożądnego kina! > W Pszemyśló nie ma pożondnych kin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTIN ZAPRASZAM DO MULTIKINA "HELIOS" IP: 80.51.255.* 08.10.03, 19:00 Gość portalu: GOSIA napisał(a): > Multikino w Przemyslu to super pomysł !!! > Możnabybyło wkońcu pójść do pożądnego kina! > zapraszam do Multikina "Helios" w Rzeszowie na al.Powstańców Warszawy. pod tym adresem można zobaczyc repertuar, premiery itp.: www.heliosnet.pl/filmybilety.php?m=rzeszow&l=2&n=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: ZAPRASZAM DO MULTIKINA 'HELIOS' IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 19:17 Eeeee ... dupny ten wasz Helios. Zapraszam do Heliosa we Wrocławiu ... Bo do p-śla nie zaproszę ;> (zgadnijcie dlaczego) !!!!!!!!promilek z ultimo.masq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Who Re: ZAPRASZAM DO MULTIKINA 'HELIOS' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 20:05 Gość portalu: MARTIN napłodził(a): > zapraszam do Multikina "Helios" w Rzeszowie na al.Powstańców Warszawy. > > pod tym adresem można zobaczyc repertuar, premiery itp.: > > www.heliosnet.pl/filmybilety.php?m=rzeszow&l=2&n=0 Co to same powtórki to już wolę być przy CanalPli i HBO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTIN Re: ZAPRASZAM DO MULTIKINA 'HELIOS' IP: 80.51.255.* 10.10.03, 06:07 Gość portalu: Mr Who napisał(a): > Gość portalu: MARTIN napłodził(a): > > > zapraszam do Multikina "Helios" w Rzeszowie na al.Powstańców Warszawy. > > > > pod tym adresem można zobaczyc repertuar, premiery itp.: > > > > www.heliosnet.pl/filmybilety.php?m=rzeszow&l=2&n=0 > > Co to same powtórki to już wolę być przy CanalPli i HBO. CHYBA SIĘ DOBRZE NIE WCZYTAŁEŚ W REPERTAU SKORO PISZESZ ŻE SAME POWTÓRKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: JA CHCĘ MULTIKINO !!!!!!!!!!!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 19:16 To sobie je kur*a poRZądnie zbuduj ... Funduję 3 pustaki i 2 cegły ;P !!!!!!!!promilek z ultimo.masq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Who Re: JA CHCĘ MULTIKINO !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 20:03 Ja dorzycam worek cementu, a wodę... masz w Sanie :D tylko się spiesz bo Lwów zabierze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: JA CHCĘ MULTIKINO !!!!!!!!!!!!! IP: *.vt.pl 09.10.03, 11:49 Komórka mi się sypie. Oferuję deski. Da się z niej też odzyskać wyświetlacz (już byłby ekran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: JA CHCĘ MULTIKINO !!!!!!!!!!!!! IP: *.agh.edu.pl 12.10.03, 21:25 > Multikino w Przemyslu to super pomysł !!! > Możnabybyło wkońcu pójść do pożądnego kina! Dla tych, co mieszkaja w proponowanej okolicy to nie bedzie gratka, jesli beda zjezdzali sie awanturnicy przez cala noc.... Choc Przemysl to takie typowe wschodnie miasto - o 23 na rynku w lecie 3 zywe dusze (straznicy miejscy:))))) A Odpowiedz Link Zgłoś