Dodaj do ulubionych

IZBY WYTRZEŹWIEŃ ???

IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 01:01
Konstytucja RP :

Rozdział II
Art. 41
pkt 1. Każdemu zapewnia się nietykalność osobistą i wolność osobistą.
Pozbawienie lub ograniczenie wolności może nastąpić tylko na zasadach i w
trybie określonych w ustawie.
pkt 2. Każdy pozbawiony wolności nie na podstawie wyroku sądowego ma prawo
odwołania się do sądu w celu niezwłocznego ustalenia legalności tego
pozbawienia. O pozbawieniu wolności powiadamia się niezwłocznie rodzinę lub
osobę wskazaną przez pozbawionego wolności.

Jak mają się izby wytrzeźwień do tego zapisu ?
Jak ma to się do międzynarodowej karty praw człowieka ?

O co tu do jasnej niepodległej chodzi ???

!!!!!!!!promilek z ultimo.masq(od jutra)
Obserwuj wątek
    • rychu_z_przemysla Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? 10.10.03, 11:01
      A co byłeś ostatnio w Żurawicy?
      • Gość: !!!!!!!!promilek Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.ultimo.masq 10.10.03, 17:42
        Nie .. ale w ogóle w życiu mi się zdarzyło ;)

!!!!!!!!promilek
        • Gość: jerry Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 06:54
          W tak katolickim kraju i dla tak głęboko wierzącego narodu,wychowanego w
          trzeżwości,uważam,że izby wytrzeżwień są przeżytkiem.Inaczej było w komunie,
          ale na ten temat poprosiłbym o komentarz może wszechpolaków?
          • Gość: !!!!!!!!promilek Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.ultimo.masq / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 16:28
            Hue hue ...

Tak pijąc w twoją stronę ...

Mamy katolicki kraj ? Ile jest katolików ? 95 % ?
            Ok. Załóżmy, że 95 % ...

Zaglądam na stronę => www.kgp.gov.pl/

Czytam ... :
            Wydział Prasowy Komendy Głównej Policji
            (przy wykorzystywaniu materiałów wymagane jest podanie źródła)

PRZESTĘPSTWA STWIERDZONE (wybrane kategorie-interesuje mnie tylko rok 2002) :

Zabójstwa =ɭ.188
            Gwałty =ɮ.345
            Kradzieże =.929

No i biorę kalkulator ...

Z zabójstw z 1 188 95 % to KATOlicy , czyli 1128 Katolików w 2002 roku złamało
            5 przykazanie boże (srając jużna Kodeks Karny) ... Z nieKATOlików , czyli
            aborcjonistów, komuchów i tym podobnego ścierwa łażącego po ziemi (w tym
            również ja) zabić sobie pozwoliło jedynie 60 sztuk ;) ... Kur*a ... prowadzimy
            w kwestii moralności z KATOlami ;)

Teraz gwałty ... Po sumie niedzielnej w 2002 roku około 2227 Katoli pozwoliło
            sobie bzyknąć pannę bez jej zgody ... Z części niemoralnej społeczeńśtwa do
            takiego bzykania zabrało się jedynie 118 nie mogło się powstrzymać i wydymało
            kogoś tam dajmy na to w krzakach ...

O curwa ... teraz Zabieranie ... czyli kradzież ... Które to kościelne
            przykazanko jest, bo nie pamiętam ?
            I tak - KATOlicy pozwolili sobie podpier*olić bliźniemu jego własność razy
            299182 ... a nieKatolicy połasili się na cudze tylko 15 747 ...

Teraz poproszę o wypowiedź na temat izb wytrzeźwień, za podpowiedzią
            jerrego ,WSZECHPOLAKÓW ...

P.S.
            Skrobanki z którymi walczycie w 95 % fundują sobie również KATOlicy ... my nie
            wierni robimy to rzadziej ... Walczycie sami z sobą ?
            A może giertych też się skrobał ?

A może propozycja - walczcie dalej z tymi nieKATOlickimi zachowaniami w
            szeregach KATOlików, a a nam, któzy się boga nie boimy, dajcie spokojnie
            skrobać swoje panny, zażywać RU486, zmieniać gumki co chwila ... Żyć w
            pedalskich związkach i co nam jeszcze do głowy wpadnie ;)

!!!!!!!!promilek
            • Gość: ouimet Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.sympatico.ca 14.10.03, 01:11
              Promilku-a powinienes moze podac ze odnowa ducha i spadek przestepstw w
              wykonaniu katoli????
              Ja tyle zrozumialem z podanego przez ciebie adresu.
              Twoje kalkulacje /95% katolikow/wynikaly z latwiejszego mnozenia?.Wychodzilo
              ci bez ulamkow?
              • Gość: jerry Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 11:24
                Skrajności nie są miarodajne.
                • Gość: !!!!!!!!promilek Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.ultimo.masq / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 14:02
                  Skrajności ?
                  Czyli według ciebie , każda anomalia w społeczeństwie jest skrajnością ?

Hmmm .. a dla mnie to po prostu statystyka ...

Wiem, że zupełnie zeszliśmy z przeodniego tematu .. ale co tam .. i to
                  pociągnę ...

Nie zrozumiałeś misiu, co chciałem przekazać ... Jeśli Jak to nazwałeś
                  SKRAJNOŚCI występują ( a wg. oficjalnych źródeł występują) i statystycznie
                  więcej tego popełniają KATOle , to chyba aktyw walczący wśród tych KATOli
                  winien zająć się na 1 miejscu walką wśród swoich ...

Nie , wyzywanie, że to komuniści, antychryści, cykliści ... tylko hasła "Wszawy
                  KATOl, zgniłek wśród nas" ... Jak skończą się walki wewnętrzne , i KATOlud
                  będzie czuysty jak łza , to wtedy brać się za czystki wśród niewiernych ...

Pijąc np do hipermarketów - zabronić korzystania z HIPERszatanów KATOlom, a nam
                  niewiernym pozwolić ... (to do MW;>) ...

Chciałbym się jeszcze zastanowić nad określeniem SKRAJNOŚCI ...

Ok ... nie rozważajmy MORDERSTW i GWAŁTÓW ... oszustwa podatkowe (lewe renty,
                  umowy kupna sprzedaży) ... Łamanie przepisów drogowych ... Ilu ludziom
                  przekraczjącym prędkość na drodze ( to chyba nie skrajność .. ja nie znam
                  nikogo , kto przy ograniczenmiu do 70 zwalnia do tej liczby) dynda medalik albo
                  jakiś krzyżyk pod lusterkiem ?

Kodeks wykroczeń ... Wulgaryzmy w miejscu publicznym ;> ...
                  Niszczenie przyrody ... wylewanie ścieków do rzek (Wieś .. jakże religijny
                  naród) ...

Chodzi mi o to , że jakby nie patrzeć, w którą stronę, statystyka przemawia
                  przeciwko katolom ... zastanawiam się jednak dlaczego , ci ciągle próbują
                  prostować na 1 miejscu nie siebie ... a innych ...

Czyż się nie zagalopowaliśmy w dyskusje na tematy bezsensowne ?
                  I tak nic tego nie zmieni... Jak społeczeństwo wyrówna się do stosunku 50-50 to
                  pogadamy , kto jest zły ... na razie ... Jest jak jest ...

A chciało by się, by połowa narodu nie należała do zrzeszenia purpurowych
                  fluoroscencji ;)

A stanaie się tak ... sam czekam z utęsknieniem na wprowadzenie podatku ,
                  poobieranego od przynależących do jakiejś religii , co by czarnym sypnąć
                  groszem ... daję sobie łeb ściąć , że kupa narodu poleci i "WYPISZE" się z
                  KATOnarodu ;)

Pozdrówka
                  !!!!!!!!promilek
                  • Gość: jerry Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 20:11
                    Uff,aleś się zacietrzewił.Nie bierzesz sobie tego wszystkiego za bardzo do
                    serca? Wyluzuj,świata nie zmienisz,choć próbować warto.
                    • Gość: !!!!!!!!promilek Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.ultimo.masq / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 20:56
                      > Uff,aleś się zacietrzewił.Nie bierzesz sobie tego wszystkiego za bardzo do
                      > serca? Wyluzuj,świata nie zmienisz,choć próbować warto.

Nieee ... Jeśli zdarza mi się zacietrzewić, jak to ozwałeś, co drugie moje
                      słowo zazwyczaj przeplatane jest panią lekkich obyczajów ;) ... a tak nie było
                      w tym przypadku ;)

Świata zmienić nie zamierzam ... Jest fajny taki jaki jest ... bynajmniej daje
                      dużo powodów do pośmiania się ...
                      Żal tylko, że młodzież wszechpolska będzie kiedyśtylko w zoo a nie daj bóg
                      jużtylko w skansenach pokazywana ;( bo i smutno będzie ... ;(

!!!!!!!!promilek
              • Gość: !!!!!!!!promilek Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.ultimo.masq / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 13:50
                tAK ... 95 % DLA ŁATWOŚCI LICZENIA ...

Nawet gdyby to było 70 % popatrz o ile więcej KATOli zabija, gwałici i takie
                tam ...

;)

A .. tamte kwadraciki , to sie same zrobiły .. kopiowałem text z strony kgp , i
                jakoś się tak dziwnie sformatowało ;)

ALe zawsze można u źródeł sprawdzić o jakich liczbach dokładnie pisałem ;)

!!!!!!!!promilek
    • Gość: !!!!!!!!PROMILEK Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.spray.net.pl 18.10.03, 03:25
      A TAK W OGÓLE TO POWINIENEM TWARDY CZŁONEK SOBIE DO UST WŁOŻYĆ .... NIE
      SĄDZICIE
      • Gość: Mr Who Re: IZBY WYTRZEŹWIEŃ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 12:01
        Gość portalu: !!!!!!!!PROMILEK napiłodził(a):

> A TAK W OGÓLE TO POWINIENEM TWARDY CZŁONEK SOBIE DO UST WŁOŻYĆ .... NIE
        > SĄDZICIE

Fałszywy promilek. Wiedziałem od początku że w warszawie debile mieszkają.
        Mogę podać więcej danych tej osoby :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka