Gość: hela IP: *.mofnet.gov.pl 16.09.08, 09:40 gdzie przyjmuje dr kordyś i ile kosztuje wizyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: dr kordyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 10:07 dr.Kordyś przyjmuje przy ulicy Dworskiego koło PKO następna brama po sklepie motoryzacyjnym na I piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarek Re: dr kordyś IP: *.ptvk.pl 16.09.08, 10:49 Za wizytę 50zł - przynajmniej ode mnie. Opinie? Hmm, zna się na rzeczy, przypisał leki, wziąłem, mogę normalnie oddychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migdałki Re: dr kordyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 11:14 Luknięcie w gardło, rurka w ucho a później 10 minut pieprzenia o "chorobie" oraz sposobach jej "wyleczenia". Kasa do kieszeni i obowiązkowy zwrot na końcu rozmowy - proszę przyjść za dwa tygodnie do kontroli. I historyjka się powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: dr kordyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 13:07 To normalne u lekarza inni nie bawia sie w gadanie tylko 3 min z wypisaniem recepty i spadasz a kasa ta sama tylko nawet nie wiesz co ci jest , jak nie pasi to zapraszam do przychodni tam na pewno nie zaprosza cie na kontrole za 2 tygodnie bo najblizszy termin na który mozesz sie zapisac to 5 tygodni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migdałek Re: dr kordyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 13:33 Ot, popatrz mądrego po szkołach oraz z tytułami przed nazwiskiem i przyjemnie posłuchać. Autoreklama doskonała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dr kordyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 12:10 podobno ostatnio nie przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: dr kordyś IP: *.mofnet.gov.pl 19.09.08, 13:01 do końca roku nie przyjmuje. informacja potwierdzona przez samego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakota Re: dr kordyś IP: *.mcon.pl 19.09.08, 21:36 potwierdzam - do końca roku nie przyjmuje, a i w styczniu nie wiadomo :( dla malkontentów - dr Kordyś to lekarz, który wyjaśnia na czym polega choroba, zbiera bardzo dokładny wywiad i jest praktycznie na każde zawołanie pacjentów z chorobą przewlekłą. fakt, kasa leci - ale przynajmniej wiadomo za co. Odpowiedz Link Zgłoś