Gość: Podłamany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 00:14 Kupię lek Tramal, plecy mnie nap*******ją a mój lekarz rodzinny jest delikatnie mówiąc niekompetentny, moj kontakt - codeine@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ob Re: Tramal kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 00:23 zmień lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Znalezione w sieci: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 09:42 "Tramal to silny lek przeciwbólowy, który uzależnia jak narkotyk. Lekarze przepisują go zwykle ludziom cierpiącym na raka. Tymczasem młodzież widzi w tramalu specyfik poprawiający samopoczucie. Tabletka staje sie coraz bardziej popularna, bo jedna dawka tramalu jest znacznie tańsza od innych narkotyków - kosztuje zaledwie 3 zł. Policja na Dolnym Śląsku ujęła handlarza, który miał przy sobie półtora tysiąca tabletek tramalu, prawdopodobnie z przemytu. Polska młodzież ma nowy narkotyk. Tramal - silny uzależniający lek przeciwbólowy, stosowany głównie w terapii nowotworowej. Nastolatki go łykają, bo - jak twierdzą - poprawia im samopoczucie. Wzrost sprzedaży tego specyfiku notuje Narodowy Fundusz Zdrowia, a ośrodki odwykowe przyjęły w tym roku aż pięciokrotnie więcej pacjentów zatrutych tym środkiem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do podlamanego Re: Znalezione w sieci: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 15:16 Zgłoś sie na leczenie póki nie jest zapóżno !!!!!!!!! Monar istnieje mimo ,ze nie jest teraz o nim głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podłamany Re: Znalezione w sieci: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 19:16 Spodziewalem sie takich odpowiedzi, czy bede go ćpał czy nie, pilnujcie swoich tylkow, zwrocilem sie tylko do zainteresowanych sprzedażą:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Znalezione w sieci: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 23:33 na ból pleców starczy diclo w czopku plus można posmarować np maścią z ketonalem i napewno nie bedą Cię boleć. A tramal jest na gorsze bóle. Mam RZS to wiem. Aha przy RZS i krzywym kregosłupie tak plecy nap że ruszać się nie można a jakoś w/w konfiguracja działa super. A jak chcesz tramal to powiedz chce się naładować endorfinami a nie ściemniaj z plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Znalezione w sieci: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:42 Matko jedyna ... palicie czlowieka na stosie. Tak sie sklada, ze u mnie na bol plecow pomaga jedznie tramal. I z calym szacunkiem dla kolegi piszacego o ketonalu tudziez jakichs masciach ... to pomaga przz czyms co ja nazwac moge pobolewaniem. A kregoslup mam leczony i rehabilitowany pod okiem lekarza. Nie znacie czlowieka i sytuacji wiec nie udzielajcie rad ,,dobrych ciotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario33333 Re: Tramal kupię IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.23, 05:22 posiadam tral 96ml Odpowiedz Link Zgłoś