Gość: Pal IP: *.mcon.pl 07.04.09, 10:03 W połowie kwietnia do Przemyśla przyjedzie "gombrowiczowski" i kontrowersyjny poseł JANUSZ PALIKOT. Gdzie odbędzie się spotkanie z posłem PO poinformujemy niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.mcon.pl 07.04.09, 10:28 A jak myślicie, komu w Przemyślu powinien ofiarować łeb świni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: 77.236.0.* 07.04.09, 10:46 Raczej łeb konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efka Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 19:33 To SUPER. Fajny gośc miałam okazje go poznać. Kiedy i gdzie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 21:14 wiadomosci.onet.pl/1948977,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 19:46 Świński łeb dla mojej dyrektorki! Są podobne jak dwie krople wody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 20:03 To chyba mamy tę samą dyrektorkę, hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 20:09 Moja, oprócz ryja ma jeszcze świński charakter;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 20:12 Więc utwierdzam się w przekonaniu, że mówimy o tym samym RYJU :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 20:17 Ryj mojej dyrektorki na każdej konferencji pyta czy ktoś go odwołuje, a nikomu nawet się nie chce odwołać ryja, bo każdy dawno przestał słuchać, co ryj kwiczy i pochrząkuje;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizior Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 18:38 a mało to swoich błaznów mamy :) zginie w tłumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:08 oj przyjedzie, przyjedzie. Spali parę kotów i wyjedzie, wielkie mi co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Advocat Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 21:19 Czy będzie miał ze sobą kilka butelek Palikotówki? Powinien zostawić na stypę po przemyskiej PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp jeszcze jeden błazen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:15 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: jeszcze jeden błazen IP: 213.25.24.* 07.04.09, 22:35 Po ile bilety na tego komika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mur Re: jeszcze jeden błazen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 23:03 Ot, powyżej mamy cały wachlarz argumentów prezentowanych przez pisiaków (dyżurnych towarzyszy). Błaznem nazywają Palikota, a milczą o lokalnym kacyku, autentycznym tłuku i tumanie. Retoryka małych,zakompleksionych obłudników. Przeproście i Spie...jcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: jeszcze jeden błazen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 00:34 Co za piękna zmiana tematu. A miało być o po kocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: jeszcze jeden błazen IP: *.brnt.cable.ntl.com 08.04.09, 08:38 Palikot to jedna z niewielu osob w polityce, ktora zadaje pytania ktore wiekszosc chcialaby zadac ale nie ma odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pal II LO IP: *.mcon.pl 08.04.09, 11:16 15 kwietnia w II LO na Glazera odbędzie się spotkanie z Januszem Palikotem, na spotkaniu będzie również poseł Tomański i posłanka Łukacijewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 11:27 No i oczywiście wszechobecny Rząsa,ktory wybiera sie na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: II LO?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 13:57 A dlaczego nie ZSIiM??????? Ryj do ryja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: jeszcze jeden błazen IP: *.ptvk.pl 14.04.09, 21:25 Fajne wypowiedzi. Ale do rzeczy. Wiesz "aaa" może lepiej niech wezmą się do konkretnej roboty, a nie pytają i siedzą bezsensownie w sejmie drapiąc się po d..ie i oglądają mecze, albo przeglądają gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.09, 18:37 Suuuuuuuuuper, nareszcie ktos z jajami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedon Re: Palikot przyjedzie do Przemyśla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 07:52 koryto zawsze jest to samo tylko się świnie zmieniają. Pie... o swoim patriotyźmie i miłości do ojczyzny, ale ku.wa po pieniądze z diet rączkę wyciągają Odpowiedz Link Zgłoś