Gość: mbx IP: *.centertel.pl 26.05.09, 10:38 Witam, Planujemy z żoną wyskoczyć gdzieś na najbliższy weekend, możecie polecić jakieś fajne miejsca na podkarpaciu gdzie można byłoby zatrzymać się na 3-4 dni i się nie nudzić? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Gdzie na weekend? 26.05.09, 12:33 Pierwszy dzien; Jaroslaw z pieknym rynkiem i Bazylika,potem Przemysl i wypad do Krasiczyna Drugi dzien;wypad w Bieszczady-Solina,wyjscie na Poloniny Trzeci dzien; Sanok,muzeum ikon i najwieksze zbiory Beksinskiego oraz skansen Czwarty dzien; Krosno z pieknym rynkiem i muzeum lamp naftowych a w okolicach ruiny zamku Fredry/miejsce Zemsty/ oraz Muzeum Przemyslu Naftowego w Bobrce Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.online Re: Gdzie na weekend? 26.05.09, 16:09 A ja na wszystkie trzy dni polecam Bieszczady Baza wypadowa najlepiej w Ustrzykach Górnych (drogo:) lub Wetlina (dość tanie kwatery) Pierwszy dzień Wetlińska, drugi Caryńska, trzeci Tarnica. A jeśli macie dzieci, kolejka z Cisnej do Przysłupia. Wieczorem, deptak w Polańczyku. Dla amatorów pieszych wędrówek po lasach polecam Roztocze z bazą w Suścu. Miłego wypoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbx Re: Gdzie na weekend? IP: *.centertel.pl 27.05.09, 10:28 o to mi się podoba :) choć jestem z Przemyśla nigdy w Ustrzykach Górnych nie byłem :) dzięki za podpowiedź :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.online Re: Gdzie na weekend? 27.05.09, 16:16 W hotelu Górskim rezerwacji już raczej nie zrobisz, ale podzwoń po kwaterach. Na dobre jedzonko polecam bardzo klimatyczne Biesisko w Przysłupiu lub Stare Sioło w Wetlinie. Jeśli nie jesteście wymagający w kwestii noclegów polecam hotel Smerek w Smereku, a jeśli wolicie wyższy standard , Perełka w Cisnej. Odpowiedz Link Zgłoś