Dodaj do ulubionych

Przemytnicy!?

31.01.02, 22:28
Początkowo się uśmiałem patrząc na tych drobnych przemytników, teraz jednak
zaczyna mnie to drażnić. Robią sobie dobrą zabawę z pokazywania ludzi chcących
zarobić porę groszy, drażni mnie fakt, iż już wszyscy zapomnieli jak polaczki
wystawały na chodnikach Berlina Zach. czy innych zachodnich miast. A drugą
sprawą jest prawdziwy przemyt na masową skalę, jakoś tutaj mało co się mówi i
pokazuje, bo i chwalić się, czym nie ma.
Obserwuj wątek
    • ssaczek Re: Przemytnicy!? 31.01.02, 22:30
      A po ile w Przemyślu spir i Marboro?
      • wook Re: Przemytnicy!? 31.01.02, 23:16
        Nie palę, a i u pokątnych handlarzy nie kupuję spirtu więc nie wiem.
        • ssaczek Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:30
          Ja już też nie kupuję na placach, bo dzień i tak jest już krótki.
          • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:31
            a ja nie pale, spirytu nie pijam wiec problem nie moj
            • ssaczek Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:36
              Palenie zostawiłem prawie dwa lata temu, ale czasami trzeba się zdezynfekować.
              • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:37
                ale chyba nie spirytem???
                • ssaczek Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:41
                  A czemu nie?
                  Z jajeczkiem rewelacja.
                  • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:42
                    dziekuje, postoje
                    • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:45
                      Spirt z jajeczkiem to damski przysmak ale czasami dla towarzystwa.
                      • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:46
                        do Twojego towarzystwa - chetnie :) przekonales mnie
                        • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:47
                          albo raczej tak - w Waszym towarzystwie...
                        • ssaczek Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:50
                          Spiryt z jajeczkiem - pięćdziesiątka spirytu i żółtko do szklaneczki i to
                          wypijasz, jajeczko lekko się ścina na powierzchni i łykasz je jak kluseczkę.
                          • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:52
                            nie...z tym jajeczkiem to nie przejdzie...
                            • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:54
                              Przejdzie nawet nie mrygniesz hihi.
                              • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:56
                                nie...to pewne...nie przejdzie...a nawet moze wyjsc ;-)
                                • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:58
                                  ok dajmy spokój z tymi mieszankami jajowo spirytusowymi to może spróbujemy
                                  jabłecznika?
                                  • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 20:59
                                    a moze jakies winko dobre?
                              • ssaczek Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:00
                                Co do spirytu to tylko lekka porada - po takiej działce trzeba trochę odczekać
                                bo wypijając w ciągu pół godziny trzy czy cztery takie działki można odlecieć
                                na jakiś czas w takim tempie że nawet nie zdążysz się podnieść z siedziska.
                                • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:01
                                  i tym sposobem watek przemytniczy zamienil sie w monopolowy :)
                                  • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:04
                                    Ale te dwa watki są ze soba trwale złączone.
                                    • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:07
                                      wiec nie rozdzielamy?...
                                      • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:12
                                        nie, przypominasz sobie prohibicję tam przemyt i alkohol trzymali ze soba
                                        sztamę.
                                        • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:17
                                          ok bedzie razem
                                        • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:21
                                          ostatnio na terenie Rzeszowa złapali busa na przemyskich numerach rej
                                          wypełnionego ankoholem i fajkami.
                                          • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:27
                                            chyba wole jednak o winach niz przemytnikach...:)))
                                            • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:33
                                              Nie ma sprawy słodkie, półsłodkie czy wytrawne, białe czy czerwone?
                                              • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:35
                                                polslodkie jesli moge wybierac :) a czy czerwone czy biale...zalezy od chwili :)
                                                • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:42
                                                  aha, ja z kolei preferuję słodkie tak białe jak i czerwone w umiarkowanych
                                                  ilosciach. Do serowych ostrych przekasek natomiast białe wytrawne.
                                                  • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:43
                                                    zgadzam sie w pelni...do jedzonka ostrego nie ma nic lepszego jak wytrawne...
                                                  • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:48
                                                    szkoda tylko że u nas nie ma takiej tradycji, parszywa wóda zawsze ma
                                                    pierwszeństwo.
                                                  • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:49
                                                    fakt..brak kultury picia...a szkoda...szkoda...
                                                  • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 21:55
                                                    aliści szlachta zaściankowa nauczyła nas jak gorzałku traktować.
                                                  • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 22:00
                                                    szkoda ze tylko gorzalku;-)
                                                  • wook Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 22:09
                                                    No cóż poza czubkiem swojego nosa i gorzałki niczego innego nie widzieli.
                                                  • gofa Re: Przemytnicy!? 01.02.02, 22:13
                                                    i stad taka a nie inna historia ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka