gofa 01.02.02, 23:42 watek specjalny dla ssaczka ktory obiecal wstac pierwszy;-) no chyba ze jeszcze ktos chce sie dolaczyc - zapraszamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadok Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 08:56 Wygląda na to, że ja wstałem najwcześniej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: kto rano wstaje...;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 17:01 Przepraszam, wstałem o 4.20 ale dopiero z tyrki wróciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 17:03 Nie ma sprawy, wybaczymy pod warunkiem że sumiennie zabierzesz się do roboty he he. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 17:52 ssaczek! bacznosc! jutro rano masz szanse na poprawienie sie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 18:04 chyba sie przestraszył i zrejterował. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 18:07 a moze polozyl sie spac...i chce rano zaskoczyc swiat? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 18:10 masz rację, pewnie teraz odpoczywa. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 18:20 niech zbiera sily, to nam sie przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: kto rano wstaje...;-) 03.02.02, 09:57 chyba był bardzo umęczony, bo jak widać do tej pory sie nie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kto rano wstaje...;-) 03.02.02, 11:07 mysle ze ssaczek odpoczywa po pracowitym tygodniu - a niech wypoczywa - jutro powinien nadrobic zaleglosci, mam nadzieje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: kto rano wstaje...;-) 03.02.02, 18:48 Jestem! Przepraszam! Muszę się wytłumaczyć, otóż dzisiaj tysz pracowałem a wczoraj znienacka imprezowałem, cały przyszły tydzień pracuje w nocy a później, mam dwa tygodnie urlopu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: kto rano wstaje...;-) 03.02.02, 21:41 ssaczek napisał(a): > Jestem! > Przepraszam! > Muszę się wytłumaczyć, otóż dzisiaj tysz pracowałem a wczoraj znienacka > imprezowałem, cały przyszły tydzień pracuje w nocy a później, mam dwa tygodnie > urlopu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale szczęściarz. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kto rano wstaje...;-) 03.02.02, 23:01 z tego wszystkiego zrozumialam ze ssaczek przez najblizszy tydzien bedzie...hihihi...rannym ptaszkiem ;-)czyli jutro kto pierwszy na stanowisku? no? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 10:14 : kto rano wstaje........ TEN CHODZI NIEWYSPANY....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 11:09 Dobra, dobra, ssaczek musi odrobić zaległości. A z niewyspaniem to sobie poradzimy, najważniejsze jest żeby forum żyło. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 11:51 Z tym spaniem jakoś to będzie, najważniejsze, aby jakoś wypromować to forum w samym Przemyślu. Próbowałem znaleźć jakieś strony gdzie można by tych Przemyślaków agitować, ale jakoś nic takiego znaleźć nie mogę. Może Wy coś takiego znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 12:21 www.workjoy.com.pl...moze tam poszukamy? albo bedziemy agitowac przemyslakow na gg :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 15:00 na workjoy, prawie nie ma ruchu, najlepiej odwiedzać inne fora i tam zapraszać ludzi. Może szybciej znajdzie się przemyślaków nie mieszkających aktualnie w Przemyślu, rozrzuconych po całym świecie, niż tych którzy faktycznie tu mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 16:10 hihi, Ty i ssaczek jesteście tego przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 16:19 wiem wiem...hahaha...a moze to tak jest ze pewne rzeczy zauwaza sie dopiero na odleglosc? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 16:22 na pewno, przyjezdnym zawsze podoba się Przemyśl Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 16:25 ojej...ja nie czuje sie "przyjezdna"... raczej emigrantka :) Odpowiedz Link Zgłoś