Dodaj do ulubionych

kto rano wstaje...;-)

01.02.02, 23:42
watek specjalny dla ssaczka ktory obiecal wstac pierwszy;-) no chyba ze jeszcze
ktos chce sie dolaczyc - zapraszamy :)))
Obserwuj wątek
    • shadok Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 08:56
      Wygląda na to, że ja wstałem najwcześniej :-))
      • wook Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 15:53
        ssaczek dostaje naganę.
        • Gość: ssaczek Re: kto rano wstaje...;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 17:01
          Przepraszam, wstałem o 4.20 ale dopiero z tyrki wróciłem.
          • wook Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 17:03
            Nie ma sprawy, wybaczymy pod warunkiem że sumiennie zabierzesz się do roboty
            he he.
            • gofa Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 17:52
              ssaczek! bacznosc! jutro rano masz szanse na poprawienie sie ;-)
              • wook Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 18:04
                chyba sie przestraszył i zrejterował.
                • gofa Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 18:07
                  a moze polozyl sie spac...i chce rano zaskoczyc swiat? ;-)
                  • wook Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 18:10
                    masz rację, pewnie teraz odpoczywa.
                    • gofa Re: kto rano wstaje...;-) 02.02.02, 18:20
                      niech zbiera sily, to nam sie przyda :)
                      • wook Re: kto rano wstaje...;-) 03.02.02, 09:57
                        chyba był bardzo umęczony, bo jak widać do tej pory sie nie odezwał.
                        • gofa Re: kto rano wstaje...;-) 03.02.02, 11:07
                          mysle ze ssaczek odpoczywa po pracowitym tygodniu - a niech wypoczywa - jutro
                          powinien nadrobic zaleglosci, mam nadzieje :)))
                          • ssaczek Re: kto rano wstaje...;-) 03.02.02, 18:48
                            Jestem!
                            Przepraszam!
                            Muszę się wytłumaczyć, otóż dzisiaj tysz pracowałem a wczoraj znienacka
                            imprezowałem, cały przyszły tydzień pracuje w nocy a później, mam dwa tygodnie
                            urlopu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • wook Re: kto rano wstaje...;-) 03.02.02, 21:41
                              ssaczek napisał(a):

> Jestem!
                              > Przepraszam!
                              > Muszę się wytłumaczyć, otóż dzisiaj tysz pracowałem a wczoraj znienacka
                              > imprezowałem, cały przyszły tydzień pracuje w nocy a później, mam dwa tygodnie
                              > urlopu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale szczęściarz.
                              • gofa Re: kto rano wstaje...;-) 03.02.02, 23:01
                                z tego wszystkiego zrozumialam ze ssaczek przez najblizszy tydzien
                                bedzie...hihihi...rannym ptaszkiem ;-)czyli jutro kto pierwszy na stanowisku?
                                no?
                                • georghe Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 10:14
                                  : kto rano wstaje........ TEN CHODZI NIEWYSPANY....:-(
                                  • wook Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 11:09
                                    Dobra, dobra, ssaczek musi odrobić zaległości. A z niewyspaniem to sobie
                                    poradzimy, najważniejsze jest żeby forum żyło.
                                    • ssaczek Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 11:51
                                      Z tym spaniem jakoś to będzie, najważniejsze, aby jakoś wypromować to forum w
                                      samym Przemyślu. Próbowałem znaleźć jakieś strony gdzie można by tych
                                      Przemyślaków agitować, ale jakoś nic takiego znaleźć nie mogę. Może Wy coś
                                      takiego znacie?
                                      • gofa Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 12:21
                                        www.workjoy.com.pl...moze tam poszukamy? albo bedziemy agitowac przemyslakow na
                                        gg :)))
                                        • wook Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 15:00
                                          na workjoy, prawie nie ma ruchu, najlepiej odwiedzać inne fora i tam zapraszać
                                          ludzi. Może szybciej znajdzie się przemyślaków nie mieszkających aktualnie w
                                          Przemyślu, rozrzuconych po całym świecie, niż tych którzy faktycznie tu
                                          mieszkają.
                                          • gofa Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 15:07
                                            hahaha...skad to znam ;-)
                                            • wook Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 16:10
                                              hihi, Ty i ssaczek jesteście tego przykładem.
                                              • gofa Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 16:19
                                                wiem wiem...hahaha...a moze to tak jest ze pewne rzeczy zauwaza sie dopiero na
                                                odleglosc?
                                                • wook Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 16:22
                                                  na pewno, przyjezdnym zawsze podoba się Przemyśl
                                                  • gofa Re: kto rano wstaje...;-) 04.02.02, 16:25
                                                    ojej...ja nie czuje sie "przyjezdna"... raczej emigrantka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka