haliw Re: Jaś 18.10.12, 06:49 synku kocham Ciebie tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 03.01.13, 10:54 syneczku już niedługo znów Twoje urodzinki a Ciebie tu nie ma :( strasznie mi Ciebie brakuje:( mniej nas w swojej opiece kocham Ciebie synku Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 06.01.13, 10:34 synku nie udało się:( opiekuje się tam w niebie tą małą kruszynką:( synku kocham Ciebie tysiące swiatełek dla Was moje aniołeczki [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 27.01.13, 00:00 "Mamo, kiedy mnie zabraknie, nie rozpaczaj. Pamiętaj o tym co za chwilę ci napiszę. Nasze serca - moje i twoje - stanowią jedność. Biją zawsze i niezmiennie jednym rytmem. A kiedy mnie już nie będzie, a ty będziesz odczuwała tęsknotę, wtedy połóż swoją rękę na piersi i wsłuchaj sie w rytm uderzeń swego serca. I wiedz, że gdzieś tam ... gdziekolwiek się znajdę, z mojej piersi będzie się dało dosłyszeć ten sam odgłos. Ten sam rytm. Rytm naszej nieskończonej i wiecznej miłości. Rytm, którego nawet śmierć nie jest w stanie przerwać. Bo nawet ona nie ma takiej mocy..." [*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.01.13, 07:36 syneczku kochany dziś skończyłbyś 3 latka nie mogę dać Ci prezentu ani tortu tylko zapale Ci znicza i różyczkę dam pamiętam dokładnie jak to było trzy lata temu wszystko każdą chwilę z Tobą łzy lecą same:( tak bardzo za Tobą tęsknie kocham Ciebie Jasiu tysiące światełek dla Ciebie synku w Twoje urodzinki [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 11.02.13, 07:05 syneczku kochany dziś mijają 3 lata jak jest aniołkiem:( łzy lecą od rana:( boli cały czas:( bardzo mi Ciebie brakuje myślę o Tobie codziennie dziś pojadę z Twoją siostrzyczką na Twój grób i zapalimy Ci znicza Jasiulku tysiące światełek na Twoje trzecie aniołkowe urodziny [*][*][*] kocham Ciebie mama Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 14.02.13, 11:57 Jasiu kochany synku kocham Ciebie bardzo tęsknie bardzo za Tobą opiekuj się nami tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 22.02.13, 10:37 Jasiu pamiętam kocham tęsknie tysiace światełek dla Ciebie skarbie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.02.13, 08:55 Jasiu kochany tysiące światełek dla Ciebie synku[*][*][*] opiekuj się nami skarbie kocham Ciebie Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 11.03.13, 08:34 Jasiu dzis kolejny 11 kocham Ciebie tysiace światełek dla Ciebie synku [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.03.13, 11:58 Jasiu kochany tysiące światełek dla Ciebie syneczku [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 08.04.13, 16:23 Jasiu kochany będziesz znów starszym bratem czuwaj nad tym maleństwem kocham Ciebie synku tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
keiti1978zg Re: Jaś 11.04.13, 18:14 halliw przykro mi z powodu synka,możesz odezwać się do mnie na keit_23@wp.pl Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 07.06.13, 06:19 tysiące światełek dla Ciebie synku [*][*][*] tęsknie, kocham mama Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 01.10.13, 13:45 Jasiulku kocham, tęsknie, pamiętam tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 03.10.13, 05:19 Synku kocham Ciebie Opiekuje się nami Tysiące światełek dla Ciebie[*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 20.10.13, 09:47 syneczku kochany dziękuje, że opiekujesz się nami zostałeś znów starszym bratem, Antoś jest zdrowiutki dziękuję kochanie kocham Ciebie bardzo i tęsknie tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.01.14, 03:52 Jasku kochany dziś Twoje 4urodziny synku. Duży chłopiec z Ciebie by był. Bardzo boli to wszystko łzy lecą od kilku dni. Pamiętam wszystko dokładnie. Synku jeszcze dziś wizyta u kardiologa z Twoim braciszkiem miej go w swojej opiece. Kocham Ciebie pamiętam i tęsknię Mama Tysiące swiatelek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 11.02.14, 07:49 Jaśku to już cztery lata jak jesteś aniołkiem:( cztery lata temu ostatni raz miałam Ciebie na rękach zamknąłeś oczka i zasnąłeś i już Ciebie nie bolało syneczku kocham Ciebie bardzo tęsknie i myślę o Tobie codziennie tysiące światełek dla Ciebie syneczku [*][*][*] Odpowiedz Link