05.06.14, 09:02
jest na sali mama ktora ma jakies dosw z tym lekiem???/ po bozym ciele zaczynamy odstawiac rispolept aby do sierpnia organizm sie oczyscił na przyjecie medikinetu, wolałabym jednak concerte, od kolezanki syn po medi..., strasznie przytył i znow kase wydawała na dietetyka, cwiczenia zeby syna odchudzic, udało sie, ale przy concercie i tak lepiej pracuje, Moj syn nie moze sobie pozwolic na szybkie przytycie, ma obciazony kregosłup a wiadomo kazde kg wiecej nic dobrego nie przynosi, czy to jest argument dla lekarki???? mi tłuaqmczyła ze ona zawsze zaczyna od medi....hmmmm
Obserwuj wątek
    • michalina3400 Re: medikinet 25.02.17, 18:07
      mam dziecko nadpobudliwe, bywa wybuchowy, agresywny, na lekcji nie potrafi skupić się , nie potrafi wysiedzieć więcej niż dwie lekcji, syn ma 7 lat jest w klasie 1, nie wiem co robić, zastosować lek ? medikinet brał przez krotki czas medikinet 10 w szkole była po nim znaczna poprawa ale w domu kiedy lek przestał działać synek stawał sie rozdrazniony i miał duze problemy z zasypianiem, męczył sie dwie trzy godziny w łóżku rano wstawał zmęczony, moze przejsc na słabsza dawke medikinet 5? czy może lepszym rozwiązaniem będzie częsciowe nauczanie indywidualne w szkole, proszę o opinie na maila michalina3400@wp.pl, szkoła domaga się konkretnych rozwiązań, gdyż syn uniemożliwia nauczycielom prowadzenie lekcji przez swoje przeszkadzanie i nie wykonywanie poleceń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka