zorka7 27.08.04, 17:55 Czy jest możliwe byśmy spotkały się na jakimś czacie? I czy chcecie, czy jest sens? Ja chętnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaadama4 Re: Czat 27.08.04, 19:37 Uzywanie gg przekracza moje mozliwości. Nie cierpię tego sposobu komunikacji. Odpowiedz Link
zorka7 Re: Czat 28.08.04, 07:38 No gg też mogłoby być - tyle ze wtedy kontakt jest tylko na cztery ręce. To może tu zrobimy "bank numerów" gadudagowych. Mogę być pierwsza: 304 Odpowiedz Link
ulkar Re: Czat 30.08.04, 09:35 377081. Ale jakoś specjalnie nie liczę na pogawędki. nudziara jestem i tyle. Odpowiedz Link
agablues skype 30.08.04, 10:16 Jola, pamiętasz...? Chcę dodać, że mozna telekonferować przez Skypa. Sciąga się go z internetu, instaluje. Trzeba mieć mikrofon i głośniki. I mozna sobie rozmawiać przez komputer. My z Jolą sporo czasu tak gadałyśmy ( obie mamy stałe łącze), mogłyśmy zajmowac się dziewczynkami ( np.karmić lub po prostu trzymać je na rękach), robic inne rzeczy, kiedy one spały ( przecierać zupki). Nam było bardzo wygodnie z tym. na gg trzeba pisać, a nie zawsze mogłyśmy. Polecam. Aga Odpowiedz Link
j0204 Re: skype 30.08.04, 11:48 Aga, pamiętam i własnie sobie w pamięci wyliczam ile mamy "obcykanych" już form kontaktu ze soba !!!! A swoją drogą, skype - to bardzo fajna sprawa. pamietam jak gadałysmy sobie z Agą, między czasie prasowałam, gotowałam obiad i zajmowałam się Sylwunią. Mój gg 3184085 Piszcie jak macie ochotę!!!!! Odpowiedz Link
czarnykrukk Re: Czat 03.01.14, 16:13 Witam prosze o klikniecie w zielony baner ktory ukaze sie po kliknieciu w link learnmoneystrategy.com/czarnykruk Zarabiam na zycie poprzez rozsylanie tego linku, to nie jest wirus ani nic z tych rzeczy, tylko zwykła strona ze sposobem na zarobek. Jezeli Ty tez chcesz łatwo zarobic pieniazki to prosze o kontakt dziekuje :) Odpowiedz Link