bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 04.07.05, 09:13 Poniedziałek ,ładny poranek i znowu tradycyjnie kawka z mleczkiem .Zaraz uciekam do pracy ,musze dostarczyć zwolnienie lekarskie i powiedzieć,że wracam za 14 dni do pracy.W weckend byłem w Augóstowie i brałem udział w audycji Lata z Radiem.Było fajnie ,newet z grupą pływaliśmy statkiem po kanale i jeziorze.Pozdrawiam kawoszy i tych co piją herbatke. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 05.07.05, 11:29 Witam pózno się loguje tak wię poranna kawa zamienia sie w południową.Mimo wszystko to już druga kawka z mleczkiem.W Warszawie przerażający upał,człowiek paruje.Pozdrawiam wszystkich wiernych kawce i innym pijakom. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 05.07.05, 12:20 Dziś od 3 rano na nogach, więc i reflaks nie ten :( Pozdrawiam bejoy Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 05.07.05, 14:33 No tak wstajemy do maluszka w nocy to i kawe pijemy po 12.00-poranną.Życze miłego odpoczynku po nocnym dyżurze. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 06.07.05, 07:02 Witam w ciepły środowy poranek.Pije kawe i dalej w droge. Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 06.07.05, 09:20 Witam Kawoszy i Herbatniki. W końcu załapałam się na poranną kawkę z Wami, bo jakoś ostatnio mogłam się załapać ewentualnie na wieczorne kakao ;-) U nas zapowaida się kolejny upalny dzień, choć jak to nad morzem - wieje wiatr. Lubię takie ciepełko, więc mam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą, a dziś popołudniu podobno ma sie ochłodzić :( Adaś, a gdzie dziś podążasz? :-) Pozdrawiam wszystkich słonecznie Kinga Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 07.07.05, 11:28 Witam kawoszy i innych pijaczków.Znowu upał ,ja zaczynam pić drugą kawke i dalej w droge.Pozdrawiam z upalnj stolicy Adam. Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum 07.07.05, 11:29 adaś, moze przystopujesz trochę z tymi kawami????? :-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 07.07.05, 11:56 No co Ty Jolu.Kawa dobra sprawa jak się chce spać.Musze być przytomny.Zaraz uciekam na zabiegi.Jutro uciekam z Warszawy,będe szaleć na rowerze według zaleceń lekarza. Odpowiedz Link
sowa_m Re: Poranna Kawa na forum 08.07.05, 08:20 dzień dobry bardzo! dziś pojawił się dobry powód, żeby wstawać o 15 min. wcześniej: postanowiliśmy,że nasze kaukaziątko bedzie już wychodziło na spacery (niby jeszcze nie może, bo szczepienia nie są skończone, ale niech tam). a w ogóle to mój nmęzuś przyniósł mi kolejny przewodnik Krymu i co On sobie myśli, że co????no dobra...smacznej kawusi życzę wszystkim Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 11.07.05, 08:08 Ja w Warszawie na kawce,pozdrawiam tych co nad morzem,w górach i na jeziorach- Adam. Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 11.07.05, 09:19 Adaś, dzięki za pozdrowienia i to na pierwszym miejscu :))))))))) U nas pogoda wręcz wymarzona, upał, ani jednej chmurki, uwielbiam gorąco :) Teraz chyba lepiej smakuje mrożona kawa :) Pozdrawiam tych, co w pracy, tych co na urlopie, w każdym zakątku Polski (i nie tylko) :-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 12.07.05, 07:04 Witam w cieplutki poranek.Konieczna jest kawka z mleczkiem.Zaraz uciekam na przegląd samochodu.Obiecałem Buniowi ,że będe dbał o jego wymażony samochód.Pozdrawiam wszystkich z kraju i ze świata. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 12.07.05, 13:40 Dziś, po zarwanej nocce witam kawoszy. Ten dzień mógłyby się już skończyć :((((( -- Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 13.07.05, 09:10 "najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód Twojego smutku potrafi sprawić, że znów wraca radość"- miłej kawy z przyjacielem Asia Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 13.07.05, 12:31 Switne hasło. Dziękuję Ci za nie. bejoy Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 14.07.05, 08:02 Witam z rana na porannej kawce.Widze,że tylko ja zostałem wierny nocnym markom i pijakom kawy.Pozdrawiam w upalny ,duszny poranek w Warszawie. Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 14.07.05, 10:00 Dzień zaczął się pięknie, ale z upływem czasu wszystko zaczęło się sypać. i nawet kawa nie pomogła. Mam nadzieję, że macie lepszy dzień niż ja. Powodzenia. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 18.07.05, 09:28 Znowu nowy tydzień.Ja zaczynam od kawki z mleczkiem.Pozdrawiam kawoszy i pijących inne napoje.Na nogach jestem od 5 rano ,bo w kolejke do lekarza musiałem pójść i tak nie byłem pierwszy -mamy przecież reforme służby zdrowia.Jeszcze raz pozdrawiam,a ja dalej na zwolnieniu. Odpowiedz Link
edycia11 Re: Poranna Kawa na forum 18.07.05, 11:15 Pozdrawiam.Wlasnie skonczylam kawe.Jako zem nauczycielka to mam wakacje i moge pykac na komputerze ile chce;)dopoki maz nie wkroczy:)ale wciaz mnie tu malo,bo duzo wyjedzam,zeby nabrac sil..... edyta Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 19.07.05, 12:45 Witam w ten upalny dzionek.Czyżby wszyscy wyjechali i nikt nie siedzi przy kompie.W Warszawie upał i duchota. Odpowiedz Link
koziolkowa Re: Poranna Kawa na forum 19.07.05, 12:55 witam witam i o zdrowie pytam :) do wakacji jeszcze, jeszcze, bo dopiero wrzesień.... a u nas dzisiaj calkiem przyjemnie, bo troszke sie ochlodzilo a i deszczyk przelotnie popaduje Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 20.07.05, 09:24 To jest ,tak mi się wydaje pora na kolejną poranną kawke.W Warszawie ciepło dalej,słonecznie.Pozdrawiam wszystkich kawoszy i tych z mokrych ,chłodnych zakątków Polski. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 22.07.05, 06:57 Witam dzisiaj małe ryzyko,jade rowerem na działke,a pogoda taka sobie.Sprawdze w jakim stanie kolano ,ono i tak przed operacja.Pozdrawiam kawoszy życze słoneczka wszystkim. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 26.07.05, 07:06 Witam ,dzisiaj było mało snu,tak więc dzionek zaczynam od kawki z mleczkiem bez cukru.Trzymajcie kciuki mam dzisiaj bardzo ciężki dzień.Pozdrawiam Adam. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 27.07.05, 08:09 O już po 8.00 czas na kawke i zacząć dzionek.Pozdrawiam wszystkich Adam. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 01.08.05, 07:13 Witam w poniedziałek na kawce porannej.U gorąco znowu,pozdrawiam. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 01.08.05, 09:16 Witam się i ja. Nie ma co ukrywać, od jakiegoś czasu piję kawusię :) Mnie z tym dobrze, a Alicji nie przeszkadza :). Pozdrawiam wszystkich, zapowiada się ładny, słoneczny, na szczęście nie tak upalny jak ostatnio, dzień. Aga Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 01.08.05, 09:42 O to chyba święto ,że ktoś pojawił na porannej kawce.Agablues przepraszam za tego ktosia. Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Poranna Kawa na forum 01.08.05, 10:21 Właśnie włączyłam wodę na kawkę. Jak nie wypiję to się chyba nie obudzę, taki paskudno-śpiący dzień, w dodatku poniedziałek!! Trochę pomarudziłam i od razu mi lepiej. Pozdrawiam wszystkich kawoszy, herbatników, sokowników i innych pijących. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 02.08.05, 08:50 Witam już po 8.48 ,a ja po drugiej kawce.Nawet już wróciłem z zabiegów rechabilitacyjnych. Odpowiedz Link
j0204 Re: Poranna Kawa na forum 02.08.05, 09:04 No to ranny z Ciebie ptaszek!!!!!!!! Ja witam wszystkich forumowiuczów herbatką waniliowo-truskawkową. Niebawem zaparzę sobie pysznej kawusi i będę sobie myślała..................... (jeszcze nie wiem o czym!!!!!!!) Buźka. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 02.08.05, 09:34 Witam wszystkich razem z roczną (już!!!) Olenią :))))))))))) Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 03.08.05, 06:21 witam cieplutko z herbatką jak zwykle...Szczecin deszczowy i pochmurny ma być... miłego i spokojnego dzionka wszystkim życzę Ania Odpowiedz Link
calineczka71 Re: Poranna Kawa na forum 03.08.05, 08:09 Pozdrawiam z zachmurzonego ale ciepłego Podkarpacia. Calineczka Odpowiedz Link
mamajaromira Re: Poranna Kawa na forum 03.08.05, 08:28 A w warszawce póki co świeci słonko. Kawka się robi, na podtrzymanie energii do pracy. Pozdrowionka dla wszystkich pijusów gdziekolwiek jesteście:)))))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 03.08.05, 12:25 No to ja w południe z kolejną kawką pozdrawiam ze słonecznej Warszawy. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 04.08.05, 06:43 Witam poranna kawa na forum ostatnia w tym tygodniu bo jutro o 4.00 rano będe za granicami Warszawy.Potem prosta droga nad morze.Kurcze tylko dzisiaj pada ,a my będziemy spać pod namiotem.Pozdrawiam z lekko lejącej Warszawy. Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 04.08.05, 09:41 Życzę Wam wszystkim jakieś dobrej duszyczki, która zrobi dla Was pyszną kawę, wyciśnie sok z waszych ulubionych owoców i poda Wam z uśmiechem na ustach aromatyczną filiżankę. Miłego dnia obfitującego w same miłe wydarzenia. Asia Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 08.08.05, 11:48 " spróbój zapalić maleńką świeczkę, zamiast przeklinać ciemność"/ Konfecjusz/ dziewczyny po porannej kawie rozpalmy ogień radość- choć to takie trudne. Adaś- Bunio1 mam nadzieję, że nad morzem się rozpogodziło i jest troszkę chociaż cieplejniż 100 kilometrów dalej czyli w Szczecinie. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 09.08.05, 07:11 Witam z rana.Za oknem +13 stopni ,troszke chłodno i może będzie padać.No a ja zaraz uciekam na zabiegi.Witam śpiochów, kawoszy,oraz innych pijaczków napoi. Odpowiedz Link
ela2225 Re: Poranna Kawa na forum 09.08.05, 08:46 Witajcie za oknem"listopad"Aja dziś znowu zaczynam nocki w pracy. Pozdrawiam wszystkich. Ela Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 12.08.05, 10:51 Tak właśnie kolejnej kawy mi brak.Dzisiaj wyjazd z grupą wsparcia z WHD do Giżycka.Będą rozmowy z innymi rodzicami dzielenie się swoimi przeżyciami.Pozdrawiam z ciepłej stolicy. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 16.08.05, 12:04 Witam po weckendzie.Dzisiaj zaczynam pózno pić kawke.Troszke zmęczony po wojażach mazurskich.Jeziora są piękne i pływanie stateczkiem takie relaksujące.Podczas rejsu nasz kapelan ks.Benek odprawił msze,kapitana statku zatkało,ale się podobało.Statek dryfował po jeziorze bo silniki były wyłaczone i była taka cisza.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
achulka1 Re: Poranna Kawa na forum 16.08.05, 12:19 Adam czy możesz nam przybliżyć na czym polegają i jak wyglądają takie spotkania, kto w nich bieże udział? pozdrowienia asia Odpowiedz Link