yen74 16.10.04, 11:24 Dziewczyny jest artykuł w dzisiejszym Głosie Koszalińskim O naszym forum też jest :-) Pozdrawiam Artykuł ma tytuł: "zawsze będę Mamą Hani." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mharrison Re: Koszalin i okolice 16.10.04, 12:24 Yen, na ich stronie niestety nie ma. Może mogłabyć zeskanować, gdyż o przeklepanie nie śmiem prosić. Gratuluję:-) Odpowiedz Link
mab5 Re: Koszalin i okolice 16.10.04, 20:51 :)))) Gratuluję!!! i dołaczam się do prośby mharrison, bo akurat w piatek wyjechalismy i jesteśmy daleko.... Raczej jak wrócimy to tego numeru nie będzie już nawet w Torgu ;))) A który redaktor za tym stoi? pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: Koszalin i okolice 16.10.04, 21:43 Ja dostanę artykuł od Yen - to zeskanuję i wrzucę na stronę - wszyscy będa mogli zobaczyć. Odpowiedz Link
yen74 Re: Koszalin i okolice 16.10.04, 23:16 Natka wam wszystko napisała Natko jutro pakuję w kopertę i wysyłam. Magdo- to pisała Joanna Boroń Odpowiedz Link
hanya00 Re: Koszalin i okolice 17.10.04, 22:47 dziewczyny dajcie poczytac.jak na sama zlosc maz wczoraj nie kupil gazety Odpowiedz Link
iwonaf77 Re: Koszalin i okolice 17.10.04, 23:49 Yen czekam z niecierpliwoscią żeby przeczytać.Gratuluję Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
adderka Re: Koszalin i okolice 18.10.04, 08:10 Yen, ja mam zdrowe dzieci, ale jestem z Koszalina i czytałam artykuł. Pozdrawiam i wspieram inicjatywę. Jak byłaś w ciąży z Mają, chodziłysmy razem do szkoły rodzenia i nawt nasze dzieci miały chrzest w tym samym dniu. Pozdrawiam i przesyłam dobre fluidy. Odpowiedz Link
aniao3 Re: Koszalin i okolice 18.10.04, 09:15 Gratulacje kochana! super, bardzo sie ciesze i nie moge sie doczekac by przeczytac go na stronie :)) pa a Odpowiedz Link