21.12.04, 12:44
Bardzo dziekuje za to co napisałeś do mnie, niestety nie mogę odpowiedzić
pocztą coś się podziało z nią. Bardzo mnie ten wiersz wzruszył, i tekst o
sercu ściśniętym ale pogodnym, tak strasznie tej pogody mi brakuje.
Obserwuj wątek
    • fibo1 Re: Do fibo 21.12.04, 17:54
      Napisałem coś, co jest prawdziwe i bardzo osobiste. Mogłem to dać tylko komuś,
      kto zrozumie...
      A serce jest ściśnięte prawie sześć lat- odkąd jestem z Wami otworzyło się
      jednak odrobinkę na innych. Myślałem przedtem, że to niemożliwe
      Bardzo serdecznie
      fibo
      • ladyhawke12 Re: Do fibo 21.12.04, 20:09
        Jestem Ci bardzo wdzieczna, za to, choc chlod w moim sercu jest i narazie nic
        tego nie zmieni, to jest nadzieja. Najgorsze jest to ze znalazlam sie w jednej
        chili po obu stronach tego samego medalu, i to jest dla mnie najwiekszy stres,
        serce scisniete zaledwie a jednak duzo od 4 miesiecy, nie widze pogody, tylko
        ciagly chlod.
        • fibo1 Re: Do fibo 22.12.04, 02:11
          Serca mają to do siebie, że potrzebują dużo czasu na rozmarznięcie. Nie należy
          im w tym przeszkadzać, one to robią same... Kiedyś podejmą właściwą decyzję,
          tylko nie wiadomo jaką. W ich klubie anonimowych pękniętych, obumarłych i
          zmrożonych serc uczą jak wychodzić z cierpienia nie tracąc pamięci, miłości i
          wspomnień. Niektórym sercom się to udaje... Moje mi o tym opowiedziało. Ciągle
          jeszcze chodzi na zajęcia.
          fibo
          PS. Ono Ci dziękuje, bo dzięki Wam jest to Forum, a przez jego istnienie mojemu
          sercu jaśniej.
          • ladyhawke12 Re: Do fibo 22.12.04, 09:32
            Mam taka nadzieje, ze moje serce bedzie wiedzialo. Mam watpliwosci stresy,
            zyczenia swiateczne ukladam drugi dzien i stale, jest nie tak stale cos jest
            takiego ze boli, mam porostu dosc, chce zeby ten rok sie skoczyl, za duzo jak
            na moja glowe i serce, ostanio strasznie mi nawala. jak masz ochote to pisz na
            adres ladyhawke@interia.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka