krawczykasia 09.05.05, 23:15 Witam Mam zamiar udac się do tego lekarza z synkiem, ale nie znam żadnych opinii na jego temat. jakby ktoś mi mógł coś napisać, może na co zwrócić uwagę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niteczka51 Re: Dr Kmieć - neurolog 10.05.05, 11:20 Witam... Moje dziecko jest juz dorosłe ..ale jezeli chodzi o dr.Tomasza Kmiecia z CZD..to goraco polecam..jeżdziłam tam z synem prawie od 89r..syn choruje na epilepsje ..lekarz ten postwił go doslownie na nogi..wybrał takie leki ze syn do teraz chociaż jest już 28 letnim kwalerem funkcjonuje jak zdrowy czlowiek ..jest naprawde dobrym specjalista i miłym człowiekiem .Bezpośrednim i naprawde kompetentnym))) Osobiście polecam i zyczę powodzenia Odpowiedz Link
nemiki1 Re: Dr Kmieć - neurolog 10.05.05, 11:50 Byłam z Tomkiem na jednej wizycie u niego (kilka osób również nam go mocno polecało) u nas skończyło się na jednej wizycie bo problemy neurologiczne zostały wykluczone dlatego trudno mi określać lekarza po jednej wizycie ale słyszałam na jego temat dużo dobrego. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link
krawczykasia Re: Dr Kmieć - neurolog 11.05.05, 13:31 Bardzo dziękuję. Czyli nie pomyliłam się z wyborem. Pozdrawiam Odpowiedz Link