ela2225 01.07.05, 09:46 Właśnie wybieramy pomniczek dla Pawełka.Mam do was prośbę.Chcielibyśby umieścić jakiś napis.Możecie coś podpowiedzieć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga7878 Re: Prośba 01.07.05, 12:47 my nie umieszczaliśmy napisu. na płycie położone jest serce... świeczka nigdy nie gaśnie... ktoś juz tu podpowiadał to spapuguję: "dzieli nas tylko czas" aga Odpowiedz Link
zmijka77 Re: Prośba 01.07.05, 20:46 nasz aniolek odszedl 6 grudnia 2004 jeszcze nie ma pomniczka chcemy jeszcze troche poczekac zeby ziemia sie ubila ale czly czas sie zastanawiam jak ma wygladac jedynie wiem jaki bedzie napis znilnelas nam z oczu lecz nigdy z serca Odpowiedz Link
1megan Re: Prośba 02.07.05, 09:34 Ja tez jestem na tym etapie i już mam gotowy własny projekt trochę "szalony" bo wszyscy kamieniarze kręcą głową i jeszcze na własną rękę muszę szukać kamienia, osobiście chciałam umieścić na pomniczku takie krótkie zdanie coś na wzór epitafium "kochana córeczko..."-bardzo osobiste. Polecam też odniesienie się do trenów J.K. Odpowiedz Link
w1paula Re: Prośba 02.07.05, 18:05 My na pomniku naszego Aniłka napisaliśmy: "POD KRZYŻ TWÓJ PANIE ZŁOŻYLIŚMY NASZ SKARB. DOŁĄCZYŁ DO ANIŁKÓW" Mama Aniołka i 29tc Hubcia Odpowiedz Link
monika105 Re: Prośba 02.07.05, 22:03 30 LIPCA 2005 MINIA DWA LATKA JAK NIE ZE MNA MOJEJ CORCI KASI (MIALA 7 TYGODNI JAK ODESZLA) DLUGO ZASTANAWIALISMY SIE Z MEZEM NAD NAPISEM I DALISMY TAKI: KASIU ZAWSZE BEDZIESZ W NASZYCH SERCACH - RODZICE Odpowiedz Link
mcmcwc Re: Prośba 04.07.05, 12:29 ja bardzo dlugo szukałam, nic mi nie przynosilo ulgi az w koncu nadzieje znalazlam w slowach :"BLOGOSLAWIENI CZYSTEGO SERCA..." www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec193.htm Odpowiedz Link
zorka7 Re: Prośba 04.07.05, 20:02 "Pozwólcie dzieciom przychodzić do mnie" Jezus Na grobie Martynki będzie napis: "Zapomnij, że jesteś, gdy mówisz, że kochasz" - to jest fragment z wiersza Twardowskiego, który przeczytałam 2 godziny po jej śmierci. I to właśnie mi pomogło w żałobie. Odpowiedz Link