edycia11 Re: czas... 21.11.05, 15:59 To kolejny miesiąc bez mego synka.Dzis mija pól roku od jego śmierci. Proszę o światełko dla Jacusia Mojego Kochanego Aniołka Odpowiedz Link
kama.garbi (*) dla Jacusia 21.11.05, 16:12 jestem pamiętam przytulam bo nie potrafię znaleść słów które mogłyby ukoic ból Odpowiedz Link
joamol Re: czas... 21.11.05, 20:57 Edytko,trzymaj się. Wiem, jak ci ciężko. Tego dnia nie da się nie myśleć o żalu i bólu, nie da się nie tęsknić. Trudno o mądre słowa. Jak to było? Jacuś jest w domu tyle, że u Pana Boga. Przecież sama wiesz, że nie ma jak w domu. A najlepiej jest u Pana Boga. Twój Jacuś to pewnie cudowny Aniołek.I ma szczęście,że ma tak cudowną mamę,no i w końcu nie każda mama ma zaszczyt urodzić Aniołka.Ale kręcę... Jestem pewna, że będzie dobrze. Oby Pan Bóg Ci w dzieciach wynagrodził... (*) Dla Jacusia. Nikt tu o nim nie zapomni. Ściskam mocno. Odpowiedz Link
mala779 Re: czas... 22.11.05, 13:12 Zapalam światełko dla Twojego Jacusia (*) Trzymaj się mocno. Odpowiedz Link
joamol Re: czas... 21.12.05, 08:57 Dzisiaj znów 21-y... (*)(*)(*) Dla Jacusia, Jacusiu, od trzymania kciuków to jesteśmy my, a tu musisz się wykazać, w końcu już jesteś dużym małym chłopcem. A dla mamy znowu światełka. W ten świąteczny czas życzę powodzenia..., uśmiechu, szczęścia i zdrówka przede wszystkim. Trzymaj się ciepło. Sciskam. Odpowiedz Link
mama-oliwki1 Re: czas... 22.11.05, 09:09 Edytko, trzymaj się cieplutko Jacuś na pewno bawi się teraz z moją Oliwką Dla Jacusia (*) Odpowiedz Link
nikola313 Re: czas... 22.11.05, 13:29 Dla Jacusia (*)(*)(*) mama Anolka Nikoli 22.11.04 Odpowiedz Link
edycia11 Re: czas... 22.11.05, 18:00 Dziękuje,bez Was nie byłoby "życia":)) Pamietam o Waszych Aniołeczkach:)i modlę się za Nie wszystkie:)) --- Edyta mama Jacusia Aniołka Odpowiedz Link
edycia11 Re: czas... 21.12.05, 16:41 Jaculko-Kulko:)zaopiekuj się prababcią. Od dziasiaj razem na mnie czekacie. Kocham Cię moja kruszynko!!! mama Odpowiedz Link
edycia11 Re: czas... 22.12.05, 16:31 Jacusiu Dodaj mi sił. Pomóż przetrwać ten czas. Wiem,będzie jeszcze trudniej niż myślałam. Jeszcze raz proszę zajmij się babcią, Ona zawsze czekala na Ciebie i nawet nie wiem czy była świadoma,że byłeś więc Jej pokaż,że Jesteś tam teraz,blisko niej;) Kocham Cie Bardzo coraz bardziej mamusia Odpowiedz Link